H συγνώμη της Καζαριάν! Τα παρασκήνια και το φιάσκο της ψηφοφορίας! Έξαλλος ο Σκουλός με δημοσιογράφο! «Παρ’ το πίσω τώρα!»

Η ατάκα δημοσιογράφου στην Ηλιάνα και η παρέμβαση του Σκουλού: «Πάρ’ το πίσω τώρα» «Στον τελικό δεν μιλάγαμε. Κάποιες δεν είπαμε ούτε γεια…»!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι η μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model!

 H Ειρήνη μετά τη νίκη της έκανε τις πρώτες δηλώσεις on camera και ήταν τρισευτυχισμένη! 

 

Η Ειρήνη είπε στην κάμερα: «Δεν το περίμενα 100%. Ήμουν στο 50%. Ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου. Εγώ ήξερα, αλλά δεν ήξερα αν οι κριτές θα με πιστέψουν και θα με στείλουν στην Γερμανία.»

Και συνέχισε λέγοντας: « Στο τέλος κατάλαβα πως θα κερδίσω, όταν τα κορίτσια πήραν χαμηλότερο βαθμό από μένα. Συγκινήθηκα. Ξεκίνησα με πολύ λάθος τρόπο, αλλά το συνειδητοποίησα στη μέση του παιχνιδιού. Είπα «ξύπνα Ειρήνη! Τι κάνεις;»! Ο τίτλος του GNTM σημαίνει τα πάντα όλα για μένα.»!

Και τέλος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από συμπαίκτριά της: «Ζητώ συγγνώμη από την Εύη Ιωαννίδου για τα σχόλια με τα οποία τη στόλισα. Προκαλούσε με τον χαρακτήρα της, αλλά δεν πειράζει. Της ζητώ συγγνώμη, που φέρθηκα έτσι…»! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 
Μετά τον τελικό η νικήτρια πόζαρε με την αδερφή της, Μαρία, η οποία ανέβασε κοινή τους φωτογραφία και έγραψε πως είναι μία περήφανη αδερφή!
 

Ποιο ήταν το κλίμα ανάμεσα στις παίκτριες μετά τα όλα όσα ειπώθηκαν ανά μεταξύ τους; 

Η Ειρήνη Στεριανού ήταν καλεσμένη στο Happy Day και αποκάλυψε πως πολλές κοπέλες δεν είπαν ούτε γεια. 
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι χθες στον τελικό δεν μιλάγαμε όλες. Ήμασταν σε στρατόπεδα χωρίς λόγο. Κάποιες δεν είπαμε ούτε γεια. Οι πρώην φιλές της Αμανατίδου ήταν εναντίον της. Η Γαρυφαλλιά, η Ερμίδου, η Κατερίνα Βισέρη. Όλες αυτές. Δεν ξέρω για ποιον λόγο την έχουν βγάλει διπρόσωπη. Στο σπίτι ήταν μια χαρά. Μόνο με την Ερμίδου υπήρχαν κάποιες κόντρες. Με την Άννα έχουμε γίνει φίλες. Είναι πολύ καλή κοπέλα. Την έχουν βγάλει διπρόσωπη χωρίς λόγο. Η τριάδα της φωτιάς μιλούσε χθες. Μια χαρά ήταν οι τρεις τους», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεριανού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός έκαναν δηλώσεις μετά τον τελικό του Greece’s Next Top Model και μία ερώτηση έφερε σε δύσκολη θέση την Ηλιάνα.

Το μοντέλο απάντησε για το αποτέλεσμα στην κάμερα: «Ούτε εμείς, ούτε η ίδια η Ειρήνη περίμενε να βγει νικήτρια… Μέχρι τη μέση του σόου δεν είχε καταλάβει που βρίσκεται. Άκουσε όμως όλα αυτά που της είπαμε και πραγματικά μας εντυπωσίασε στις φωτογραφίες για τον τελικό…»! 

Και τότε ρεπόρτερ της λέει: «Τελικά είσαι τόσο εγωίστρια όσο σε είδαμε στο παιχνίδι;» και η Ηλιάνα έμεινε άφωνη και του απάντησε: «Γιατί το λες αυτό;» και ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε: «Πάρτ’ το πίσω αυτό»! 

Δείτε πως εξελίχθηκε ο διάλογος της Ηλιάνας με τον ρεπόρτερ!

Χαμός επικράτησε στα social media κατά τη διάρκεια του live στον τελικό του GNTM! Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια, ωστόσο, υπήρχε τεράστιο πρόβλημα, καθώς το σάιτ έπεσε!

Οργισμένος ο κόσμος στα social media, ξεσπούσε κατά του καναλιού για την ψηφοφορία, με τη Βίκυ Καγιά να μην το αφήνει ασχολίαστο στον αέρα του τελικού.

«Έχετε μπει στο σάιτ δεκάδες χιλιάδες κι έχει μπλοκάρει το σύστημα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει! Όσοι είστε μέσα, συνεχίστε, είστε δίπλα στα κορίτσια! Αυτοί που μπήκατε πρώτοι στο σάιτ, καταφέρατε και ψηφίσατε. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί ήσασταν πάρα πολλοί και δεν το περιμέναμε», είπε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε όσα είπε η Βίκυ Καγιά στον αέρα του τελικού…

 

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου