Αυτό μένει μόνο για να κλείσει η Τάμτα με τη Κύπρο για την Εurovision!

Καθώς η μία χώρα μετά την άλλη ξεκίνησαν τις διαδικασίες επιλογής των εκπροσώπων τους στη Eurovision 2019, αυξάνεται και το ενδιαφέρον σχετικά με τους καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μια καλλιτέχνης που έχει βρεθεί τα τελευταία δυο χρόνια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των συζητήσεων είναι αναμφίβολα η Τάμτα. Η ίδια δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να συμμετάσχει στη Eurovision είτε με Ελλάδα είτε με Κύπρο είτε με τη χώρα της καταγωγής της, τη Γεωργία. Αρκεί, όπως έχει τονίσει  η ίδια, να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι.

Σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, η Τάμτα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τις προθέσεις αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχθεί σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision γενικά αλλά και ειδικά του 2019 στο Τελ Αβίβ. 

H ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό τραγουδίστρια σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν τελικά θα την δούμε στη σκηνή του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού απάντησε:

"Μακάρι να με δείτε και μακάρι να με δω, αλλά ακόμα δεν μπορώ να σας πω"

Στη συνέχεια και θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, διευκρίνισε: "Έχω συγκεκριμένο deadline που δεν αργεί πάρα πολύ. Προηγείται ένα meeting να κάνουμε, να πάρουμε μια τελική απόφαση και θα σας το πούμε"

Όσον αφορά στη φημολογία που αναπτύχθηκε όλο τον προηγούμενο καιρό σχετικά με το «Ναι» που έχει πει η ίδια στο ΡΙΚ, η τραγουδίστρια δήλωσε: "Όχι, είχα πει ότι είμαι συζητήσιμη, απλά πρέπει να ακούσω το τραγούδι. Γιατί χωρίς να ακούσω το τραγούδι, δεν μπορώ να δώσω το ΟΚ"

Τέλος, όταν ρωτήθηκε ότι όλα αυτά αφορούν την πιθανή συμμετοχή της με την Κύπρο, η Τάμτα ξεκαθάρισε: "Για την Κύπρο μιλάμε. Η Ελλάδα δεν μου έχει κάνει πρόταση, θα ήθελα να το ξέρετε…"

Όπως φαίνεται οι συζητήσεις της τραγουδίστριας και της ομάδας της με το ΡΙΚ είναι σε εξέλιξη και δε μένει πάρα να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για να μάθουμε εάν η Τάμτα θα είναι τελικά αυτή που θα εκπροσωπήσει το νησί μας ερμηνεύοντας το τραγούδι του Alex P «Replay».

Επίσης, όπως έχει διευκρινίσει και το ίδιο το κρατικό κανάλι στον OGAE Greece, αυτόν τον καιρό γίνονται όλες οι απαραίτητες επαφές και παραπέμπει στις επίσημες ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου