Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ μετά την βομβιστική επίθεση!

Με μια ανακοίνωση απαντά ο ΣΚΑΙ στην βομβιστική επίθεση που έγινε με στόχο τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό τα ξημερώματα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο ΣΚΑΙ αναφέρει ότι «η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει».

Η διοίκηση του σταθμού κατηγορεί κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που κατέστησαν τον σταθμό στόχο και τους καλούν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την βομβιστική επίθεση

Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος.

Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΪ.

Ο ΣΚΑΪ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο. Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών  δηλώσεων τους.

Η φωτογραφία και το μήνυμα της δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη .

Η Σία Κοσιώνη ανάρτησε το πρωί της Δευτέρας μια φωτογραφία από τα θρυμματισμένα τζάμια στα γραφεία του ΣΚΑΙ μετά την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Τα γραφεία όπου στεγάζονται η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ αλλά και η εφημερίδα Καθημερινή κι άλλες εταιρίες του ομίλου στις εικόνες που μεταδίδονται και αναρτώνται μοιάζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Το ωστικό κύμα από την έκρηξη δεν άφησε τίποτα όρθιο. Το ευτυχές είναι πως δεν υπήρξαν θύματα αν και όπως φαίνεται από την ισχύ του εκρηκτικού μηχανισμού, οι δράστες θα ήθελαν να υπάρξουν.
 

«Δεν φοβηθήκαμε ποτέ. Ούτε τώρα θα φοβηθούμε. Λάθος υπολογισμός» γράφει η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

 

Το μήνυμα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ της Τατιάνα Στεφανίδου: “Αυτή η επίθεση μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς”

“Μια δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον ΣΚΑΪ μετά την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε στα γραφεία στο Φάληρο μετά τις 2 και μισή τα ξημερώματα”. Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ η Τατιάνα Στεφανίδου, λίγες ώρες μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα γραφεία του σταθμού στο Φάληρο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου  έστειλε το δικό της μήνυμα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που δέχτηκε ο ΣΚΑΪ αναφέροντας χαρακτηριστικά:  “Οι τρομοκράτες έχουν πάντα ένα στόχο, να εκφοβίσουν, να τρομοκρατήσουν, να τρομάξουν, αλλά η αλήθεια είναι πως επέλεξαν να τα βάλουν με λάθος ανθρώπους. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι οι μάχες τον ΣΚΑΪ τον θρέφουν, τον κάνουν πιο δυνατό. Όσοι παρακολουθείτε τον ΣΚΑΙ εδώ και χρόνια, από την γέννησή του, από το ξεκίνημά του και όσοι τον αγαπάτε, θα ξέρετε ότι δεν φοβήθηκε ποτέ. Και δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Ο ΣΚΑΪ θα πει την αλήθεια με κάθε κόστος, χωρίς λαϊκισμό. Ο ΣΚΑΪ θα καταγγείλει, θα είναι καθημερινά κοντά στον πολίτη, θα καταγγείλει τα κακώς κείμενα της πολιτικής, ακόμη κι αν αυτή τον στοχοποιεί”.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε εδώ όλοι μαζί ενωμένοι, δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν και το μήνυμα που έχουμε να στείλουμε είναι ότι αυτή η επίθεση μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς, ακόμη πιο μαχητικούς, ακόμη πιο καταγγελτικούς”.

Η Εύα Αντωνοπούλου, με το κινητό της τηλέφωνο κατέγραψε τις καταστροφές στο εσωτερικό του κτιρίου. «Εικόνα μέσα από τα γραφεία του ΣΚΑΪi μετά το τρομοκρατικό χτύπημα», έγραψε στη λεζάντα. Στο βίντεο η Εύα Αντωνοπούλου αναφέρει: «Αυτή είναι η κατάσταση τώρα στο εσωτερικό του ΣΚΑΪ, 10 το πρωί. Σπασμένα τζάμια παντού, τα τηλεοπτικά συνεργεία, οι άντρες της αντιτρομοκρατικής…».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εικόνα μέσα από τα γραφεία του Skai μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.

A post shared by Eva Antonopoulou (@evaantonopoulou) on

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νίκος Βέρτης: «Όσο περνά ο καιρός, θα ήθελα παιδιά. Δεν υπάρχει ωραιότερο από τη φυσιολογικότητα»
H Κατερίνα Παναγοπούλου απαντά πρώτη φορά για την Έλενα Ακρίτα: «Δεν μου αρέσει η θυματοποίηση»
Μάγδα Τσαγγάνη: «Έκλεισα 15 χρόνια χωρίς καρκίνο, είμαι τυχερή γιατί δεν έκανε μετάσταση»
Γιωργος Λιάγκας: «Μετά την αιχμή του κ. Πλακιά, δε μπορεί η κα. Καρυστιανού να βγαίνει στα κανάλια»
Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση στην πρώτη και φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά από τρία χρόνια «εξαφάνισης»
Σοκάρουν τα αδι-ανόητα και προσβλητικά σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για την Δανάη Μπάρκα
Τόνυ Δημητρίου: «Έχω κάνει τις ταρζανιές μου. Δεν νομίζω ότι τα κόκκαλά μου θα μυρίζουν μύρο»
Ο εγγονός του Θοδωρή Αθερίδη έκανε εγχείρηση & τα λόγια του μετά την επέμβαση τον διέλυσαν
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο: «Έκανα επέμβαση, αυτό που είχα ήταν επείγον να βγει»
Καρέ καρέ η πρώτη δημόσια έξοδος Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella - Χεράκια στο κέντρο της Αθήνας