Η Σωτηροπούλου, η Φοίβη από τα Φιλαράκια και η Αφρικάνα στο #TheVoiceGR

Blind Audition χωρίς Κυπρίους είναι φαΐ χωρίς αλάτι!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τι ήταν να βρεθεί μία… συνεπώνυμη με την Τόνια Σωτηροπούλου στο The Voice;

Αμέσως, ο Κωστής Μαραβέγιας μπήκε στο στόχαστρο!

Ο Πάνος Μουζουράκης, με το που άκουσε ότι η νεαρή κοπέλα που διαγωνιζόταν εκείνη τη στιγμή για την είσοδό της στο The Voice, λεγόταν Δήμητρα Σωτηροπούλου, βρήκε… λόγο για να πειράξει τον φίλο του.

«Είναι η πρώτη φορά που ο Μαραβέγιας δεν γύρισε στο άκουσμα αυτού του ονόματος» είπε ο Πάνος ενώ ο Κωστής του απάντησε: «Για το Δήμητρα λες;» προκαλώντας φυσικά το γέλιο όλων.

Δείτε τι ακολούθησε, στο παρακάτω βίντεο…

Η Δήμητρα Θεοφανίδη ταξίδεψε στην Αθήνα από την Πάτρα αποκλειστικά και μόνο για το The Voice. Σκοπός της να μαγέψει τους coaches και να κερδίσει ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού. Και τα κατάφερε με… θριαμβευτικό τρόπο.

Η 24χρονη ερμήνευσε εκπληκτικά το “Disco Inferno” και έκανε Ρουβά, Παπαρίζου και Μαραβέγια να πατήσουν το κουμπί. «Τι φωνάρα…», είπε η Έλενα, ενώ ο Σάκης πρόσθεσε: «Που ήσουν εσύ τόσο καιρό;».

Οι τρεις coaches έδωσαν πραγματικά σκληρή μάχη για να πάρουν στην ομάδα τους, με την Δήμητρα να επιλέγει τον Σάκη Ρουβά.

Ο Στέλιος, ένας λαϊκός τραγουδιστής ο οποίος μάλιστα τραγούδησε ενώπιον των coaches ένα τραγούδι του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου γοήτευσε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά.

Ο Στέλιος λοιπόν κλήθηκε να αποφασίσει με ποιον θα πάει, αφού πρώτα οι δύο coaches έκαναν τα πάντα για να τον πείσουν να πάει στην ομάδα τους. 
Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Πάνος του είπε ότι στην ομάδα του έχει μία λαϊκή τραγουδίστρια που θα μπορούσε να τον «ταιριάξει» αφήνοντας υπονοούμενα ότι θα μπορούσαν να έρθουν ακόμα πιο κοντά, ίσως και ερωτικά.

Τότε ο παίκτης έδειξε να έρχεται σε δύσκολη θέση και ήρθε σε ακόμα πιο δύσκολη όταν η Έλενα Παπαρίζου τον ρώτησε κάτι που τον έκανε να… κοκαλώσει!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς τον ρώτησε η αγαπημένη τραγουδίστρια…

Δείτε ποιοι άλλοι πέρασαν στην επόμενη φάση!

Δείτε ποιοι δεν πέρασαν στην επόμενη φάση!

Η Κατερίνα Μαργαριτοπούλου ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και τραγούδησε το “Στάσου λίγο” του Νίκου Μερτζάνου.

Η ερμηνεία της, ωστόσο, δεν ήταν ικανή για να της δώσει μια θέση στα battles, με τον Κωστή Μαραβέγια να της εξηγεί τους λόγους που την άφησαν εκτός παιχνιδιού.

Ο γνωστός τραγουδιστής και κριτής, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ομοιότητα της διαγωνιζόμενης με την Φοίβη από τα Φιλαράκια. «Α, το βρήκα ποια είσαι. Τώρα με τα γυαλιά μυωπίας σε αναγνωρίζω. Η Φοίβη από τα Φιλαράκια, με άλλο μαλλί, να τη, ίδιο χαμόγελο».

Αφορμή για να κάνει την αποκάλυψη η Έλενα Παπαρίζου ήταν ένας παίκτης ο οποίος έπιανε μικρόφωνο για δεύτερη φορά στη ζωή του. Η πρώτη ήταν σε καραόκε! 

Τότε η όμορφη τραγουδίστρια διηγήθηκε μία ιστορία από τις πρόσφατες πρόβες που κάνει με τη Μαρινέλλα για το σχήμα στο οποίο θα είναι μαζί. 

Η Έλενα λοιπόν είπε πως μετά το τέλος των προβών έμεινε μόνη της και πήγε να φύγει. Διαπίστωσε στο πάρκινγκ όπου πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της πως ήταν μόνη της και άρχισε να τραγουδάει για να ακούει τον... αντίλαλο! 

 
Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου... 
 

Μία νεαρή τραγουδίστρια από το Γιοχάνεσμπουργκ ερμήνευσε ένα τραγούδησε ένα κομμάτι που δεν ενθουσίασε τους coaches. 

Δεν γύρισε καμία καρέκλα για την ερμηνεία της όμως όταν συστήθηκε μπροστά τους μετά το τέλος της ερμηνείας της και είπε ότι τραγουδάει ζουλού, την παρότρυναν να το κάνει. Και τότε... έγινε το σώσε στο πλατό! 

Από τον Σάκη Ρουβά και τον Κωστή Μαραβέγια, μέχρι την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη, άρχισαν να της κάνουν δεύτερη φωνή στην ερμηνεία της, ξεσηκώνοντάς τους. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο... 

«Δυστυχώς έχεις επιλέξει ένα τραγούδι για τα blinds, το οποίο…».

«Ain’t no other man» επέλεξε να τραγουδήσει στη σκηνή του The Voice η Ματίνα Κοψολαίμη. Το συγκεκριμένα τραγούδι, ωστόσο, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και της στέρησε την είσοδό της στα battles. Η Έλενα Παπαρίζου, μάλιστα, της εξήγησε για ποιο λόγο δεν τα πήγε καλά.

«Ματίνα μου, δυστυχώς έχεις επιλέξει ένα τραγούδι για τα blinds, το οποίο το έχει πει μία από τις πιο σπουδαίες τραγουδίστριες, που λέγεται Christina Aguilera. Η Aguilera, πίστεψέ με, προτού ακόμα μπει στο στούντιο να το ηχογραφήσει μέχρι να φτάσει στα ραδιόφωνά μας, μπορεί να το έχει προβάρει και τρεις μήνες. Κατάλαβες τι θέλω να σου πω; Είναι όλο το σύνολο μαζί.

Δεν είναι πολλές οι φορές που μπαίνει μέσα ο τραγουδιστής και το κάνει μία φορά. Αν ρωτήσεις και τους παλιούς τραγουδιστές, έκαναν πρόβες πριν μπουν μέσα και ηχογραφήσουν. Δεν είναι όπως σήμερα που πηγαίνουμε δύο ώρες σε ένα στούντιο και ηχογραφούμε τρία λεπτά ένα τραγούδι και τελείωσε. Γίνονται πρόβες γι’ αυτά τα πολύ δύσκολα τραγούδια», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου