Oι δύο κοκκινομάλλες του #GNTM πάλεψαν στην αποχώρηση!

Η επόμενη μέρα της αποχώρησης της Μέγκι βρήκε τα κορίτσια του GNTM εκτός της Μικαέλας και της Εύης σε ιδιαίτερα κέφια.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Πάντως η χθεσινή αποχώρηση πέρασε και δεν ακούμπησε», «Τυχαίο είναι; Κοιμηθήκαμε καλά μετά από καιρό. Πολύ θετική ενέργεια», ήταν κάποια από τα σχόλια που ακούστηκαν, καθώς τα κορίτσια θεώρησαν ότι αποδυναμώθηκε η τριάδα και κατάφερε να φύγει λίγη από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στο σπίτι. Εκτός των άλλων βρήκαν και πολύ υπερβολικές τις αντιδράσεις από τις δύο φίλες της Μέγκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Από την άλλη πλευρά, η Εύη Ιωαννίδου και η Μικαέλα Φωτιάδη σχολίαζαν πόσο χαρούμενες έδειχναν οι υπόλοιπες, αλλά και το κλίμα με την απουσία της φίλης τους. Ανάμεσα στα σχόλια και εκείνο της Ειρήνης Στεργιανού που έκανε μαντεψιές για το πως θα κινηθούν τώρα Εύη και Μικαέλα. «Η μία από τις δύο σίγουρα θα μας προσεγγίσει, η Μικαέλα, γιατί είναι πολύ έξυπνη και ξέρει ότι σίγουρα θα είναι στη δεκάδα και μπορεί και στην πεντάδα, οπότε σίγουρα θα προσεγγίσει πολλές κοπέλες. Η Εύη είναι και λίγο περισσότερο ψωνισμένη οπότε μπορεί να κρατήσει επιθετική στάση», ανέφερε συγκεκριμένα η Ειρήνη.

Mία από τις κοπέλες του Greece' s Next Top Model έχει τα γενέθλιά της και από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τα μάτια της το πρωί, άκουσε τα χρόνια πολλά από τις φίλες της.

Ο λόγος για την Άννα Τσακουρίδου η οποία ξύπνησε με τον πλέον γλυκό τρόπο.

Όλες οι κοπέλες που μένουν στο ίδιο δωμάτιο με εκείνη την ξύπνησαν με το γνωστό τραγουδάκι των γενεθλίων με την ίδια να δηλώνει πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Λίγο αργότερα περίμενε την Άννα μία μεγάλη έκπληξη. Όλα τα κορίτσια πήγαν και αγόρασαν είδη διακόσμησης για πάρτι αλλά τσιπς, αναψυκτικά και γαριδάκια ενώ η Ξανθούλα ετοίμασε το αγαπημένο της φαγητό που είναι μακαρόνια.

Καλεσμένη στο GNTM βρέθηκε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής στην Δοκό Ισορροπίας, Βασιλική Μιλλούση. Σκοπός της να διδάξει στα κορίτσια τρόπους να ισορροπούν μιας που όπως φάνηκε θα τους χρειαζόταν στην επόμενη «δοκιμασία». Στο σπίτι του GNTM στήθηκε δοκός και τα μοντέλα κλήθηκαν να περπατήσουν σε αυτή με τρόπο έτσι ώστε να μην πέσουν, αλλά ταυτόχρονα να δείχνουν όμορφες.

Πριν ακόμα περάσουν στη δουλειά όμως, η Εύη Ιωαννίδου δεν έχασε την ευκαιρία να της κάνει μια σφιχτή αγκαλιά μιας και οι δυο τους είχαν μοιραστεί στιγμές και στο Nomads.

Η δοκιμασία των κοριτσιών του Next top model ήταν πραγματικά πολύ αγχωτική για τα κορίτσια.

Έπρεπε να περπατήσουν πάνω σε πλωτή πασαρέλα στην οποία όμως τα κορίτσια δεν μπορούσαν να ισορροπήσουν.

Η Ξανθούλα και η Ειρήνη Καζαριάν ήταν οι κοπέλες που δυσκολεύτηκαν περισσότερο με την τελευταία να πέφτει, μετά από κρίση πανικού που έπαθε πάνω στην πασαρέλα, στην αγκαλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία στήριζε όλες τις κοπέλες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

Φυσικά λίγο αργότερα τα κορίτσια πέρασαν με τις φωτογραφίες τους μπροστά από τους κριτές. 

Η 21χρονη Ροζάνα Κουτσούκου μπορεί να μην είχε ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία της μέσα στο σπίτι του GNTM. Αυτή η Τρίτη όμως ήταν η τελευταία της στον διαγωνισμό.

Τελευταίες μαζί με την Ροζάνα, πήραν τις φωτογραφίες τους η Μικαέλα Φωτιάδη και η Ξανθή Τζερεφού. Τα κορίτσια δεν κατάφεραν να αποδώσουν πάνω στην πλωτή πασαρέλα έτσι όπως θα ήθελαν οι κριτές, ενώ για την απόφαση της αποχώρησης έλαβαν υπόψη τους και την πορεία της καθεμιάς διαγωνιζόμενης.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Ροζάνα ξεκίνησε να δακρύζει πριν η Βίκυ Καγιά ανακοινώσει ποια είναι η κοπέλα που αποχωρεί καθώς με την Ξανθή Τζερεφού είχαν έρθει κοντά και πίστευε πως «δεν πρέπει να φύγει καθώς πρεσβεύει κάτι πάρα πολύ δυνατό».

Η αποχώρηση της Ροζάνας Κουτσούκου από το σπίτι του GNTM γέμισε δάκρυα τα μάτια των κοριτσιών, ενώ ξάφνιασε πολλές από αυτές.

Η Ροζάνα Κουτσούκου αποχώρησε από το GNTM μιας και είχε την χειρότερη λήψη και στη συνέχεια στο στόχαστρο των κοριτσιών βρέθηκε η Ξανθή Τζερεφού η οποία και εκείνη είχε μία άσχημη λήψη.

Η Ξανθή δεν περνά καλά στο σπίτι και στο νέο επεισόδιο θα δούμε να λέει: «Γενικά, εγώ δεν περνάω καλά στο σπίτι, γιατί έχουν υπάρξει διάφορα σχόλια στο πρόσωπό μου. Η Μικαέλα γυρίζει και μου λέει: «Ξανθούλα τι έφαγες σήμερα; Η Ερμίδου «Ξανθή μην τρως τόσο. Κρίμα. Είσαι μοντέλο και θα παραξεχειλώσεις»! Και παθαίνω το σοκ της ζωής μου! Με έκανε εκείνο το βράδυ να ανοίξει η μύτη μου στον ύπνο μου»!

Διαβάστε επίσης: 

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»