Η φωτογράφιση και το κορίτσι που έστειλαν σπίτι του στο #GNTM !

Πολλά από τα κορίτσια του Next Top Model ήρθαν στην τελευταία φωτογράφιση αντιμέτωπες με το φόβο τους καθώς αιωρούνταν στον αέρα χωρίς να μπορούν να συγκεντρωθούν και να δώσουν μια σωστή πόζα στον φωτογράφο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Έλντα Λάσκα ξεκίνησε αισιόδοξα να αναρριχηθεί για την φωτογράφιση του GNTM, αλλά ο φόβος της την κατέβαλε την ώρα που βρισκόταν στον αέρα. Κρατούσε την ανάσα της σε κάθε κλικ και βούρκωσε από το άγχος που της δημιούργησε το ύψος. «Η Έλντα δεν μπορεί να συνεχίσει! Να κατέβει», φώναξε ο φωτογράφος.

«Πήγα να πεθάνω. Δεν το πιστεύω ότι κατέβηκα. Δεν μπορώ να μιλήσω», είπε η Έλντα κατεβαίνοντας από τον τοίχο αναρρίχησης έτοιμη να καταρρεύσει.

«Τη στιγμή που φρίκαρα πραγματικά πίστευα ότι θα λιποθυμήσω εκείνη την ώρα και ζήτησα να κατέβω κατευθείαν. Μέσα μου με έτρωγε, γιατί δεν το έκανες. Να το έκανες όσο καλύτερα μπορούσες. Να έδινες στο 100%. από εκεί και πέρα είναι πάνω από εμένα», εξήγησε στην συνέχεια.

Εν τω μεταξύ, τα κορίτσια της «τριάδας – φωτιά» αρχίζουν να έχουν προβλήματα και μεταξύ τους. Στο επεισόδιο του GNTM η Ροζάνα σχολίαζε πως η Εύη ήταν κάπως απόμακρη από τις υπόλοιπες, αλλά δεν γνώριζε τι έχει συμβεί.

Λίγο αργότερα θα βλέπαμε την Μέγκι Ndrio να σχολιάζει μαζί με τη Μικαέλα Φωτιάδη πως η Εύη την έχει απογοητεύσει:

«Λίγο με έχει απογοητεύσει τελευταία η Εύη. Βέβαια το έχουμε συζητήσει κιόλας, αλλά δεν πάει έτσι. Όταν θα τα πηγαίνει καλά θα είναι χαρούμενη και όλα θα πάνε καλά και κάθε φορά που δεν θα τα πηγαίνει καλά θα μας πιέσει ψυχολογικά. Ελπίζω να κατάλαβε. Αλλά το θέμα είναι πως κάποια θέματα δεν γίνεται να τα συζητάς συνέχεια, πρέπει και από μόνη της να κάνει κάποια πράγματα χωρίς να της τα λέω εγώ. Για μένα είναι λίγες και καλές οι ευκαιρίες. Ειδικά από φιλία απαιτώ κάποια πράγματα», έλεγε στη φίλη της, ενώ στην συνέχεια έθεσε θέμα εμπιστοσύνης ανάμεσα τους.

«Με έχει απογοητεύσει λίγο η Εύη με την συμπεριφορά της. Βέβαια εξέφρασα τα παράπονα μου στην ίδια και έχουμε λύσει πάνω κάτω τις παρεξηγήσεις μας, αλλά πάντα κρατάω μια επιφύλαξη και θέλω να δω πως θα πάει. Αν δω ότι εξακολουθεί να έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι μου, απλά θα πάρει πίσω την ίδια συμπεριφορά από εμένα. Ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Είναι ακόμα υπό τεστ η Εύη. Δεν μου έχει αποδείξει ότι είναι 100% φίλη. Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι το βλέπει αυτό ως ένα παιχνίδι και δεν έχει ξεχωρίσει τα άτομα που έχει δίπλα της ως πραγματικές φίλες. Ενώ για τη Μικαέλα το πιστεύω ότι είναι 100% φίλη μου και ότι δεν θα μου έκανε ποτέ κάποια περίεργη συμπεριφορά πίσω από την πλάτη μου», ανέφερε συγκεκριμένα η Εύη.

Λίγο αργότερα τα κορίτσια κρίθηκαν για τις φωτογραφίες τους. 

 

«Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα, έχω πέσει και από 16.000 πόδια», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη στιγμή που η Έλενα Χριστοπούλου είπε πως δε θα έχουν καλή λήψη. Το top model συνειδητοποίησε ότι μίλησε για ακόμα μια φορά για τον εαυτό της και συμπλήρωσε με χιούμορ «Είμαι και ο Τσακ Νόρις, τα έχω κάνει όλα σε αυτή τη ζωή. Έχει κι ένα δίκιο ο κόσμος».

 

Όταν η Εύη Ιωαννίδου βρέθηκε μπροστά στους κριτές για να ακούσει τα σχόλιά τους για το αποτέλεσμα της φωτογράφισης-δοκιμασίας της συγκεκριμένης ημέρας, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Λίγο πριν, είχε ξεσπάσει εναντίον των κριτών υποστηρίζοντας πως έχουν κάποιες αδυναμίες ανάμεσα στις κοπέλες. Όταν όμως βρισκόταν ενώπιον των τεσσάρων κριτών οι οποίοι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα της δικής της πόζας, στενοχωρήθηκε πολύ.

«Εμένα δεν μου αρέσει αυτή η φωτογραφία και τη βάζω στην άκρη με τις φωτογραφίες με τις πιο αδιάφορες» της είπε η Βίκυ Καγιά και εκείνη βούρκωσε. «Νομίζω ότι μάλλον γίνεται επίτηδες αυτό» είπε on camera η Εύη και συνέχισε: «Για να μου ρίξουν την ψυχολογία γιατί για κάποιες άλλες κοπέλες λένε τα καλύτερα για να τις ανεβάσουν».

Τι ήταν να ακούσει αργότερα η Εύη τα καλά σχόλια των κριτών στην Ξανθούλα;

Έγινε έξαλλη! 

Η Εύη θύμωσε πολύ επειδή όπως είπε οι κριτές έχουν αδυναμία σε κάποιες κοπέλες, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν το αξίζουν.

Οι κριτές και ειδικά ο Δημήτρης Σκουλός, είπε στην Ξανθούλα πως δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της επειδή του άρεσε που είχε μαζέψει τα μαλλιά της ενώ τόνισε για τη φωτογράφισή της πως έμοιαζε σαν σούπερ ήρωας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Η Ειρήνη Στεριανού και η Έλντα Λάσκα ήταν οι παίκτριες με τις χειρότερες φωτογραφίες. Και οι δύο δεν κατόρθωσαν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Ειρήνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της που βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση, τελικά όμως η Βίκυ Καγιά της έδωσε τη φωτογραφία της για να επιστρέψει στο σπίτι του GNTM.

Η Έλντα Λάσκα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Οι κριτικές πάντως δεν άρεσαν σε όλες! Μερικές έσταξαν φαρμάκι! 

Από τα πυρά δεν γλίτωσε ούτε η Άννα! Την οποία η Μάγκι χαρακτήρισε διπρόσωπη! 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Σοκάρουν τα αδι-ανόητα και προσβλητικά σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για την Δανάη Μπάρκα
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
«Η κατάσταση της Μαρινέλλας κρίνεται κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»