Τα ζώδια για τον Νοέμβριο 2018!

Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια; Σημαντικές ανακατατάξεις στις σταθερές αξίες σας, που έχουν σχέση με τα οικονομικά και τα ερωτικά σας.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Κριός

Κάποιες από τις ευαίσθητες σχέσεις σου, κοινωνικές ή φιλικές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και αντιμετώπιση. Το προσωπικό σου περιβάλλον φαίνεται ότι απαιτεί διαφορετική εκτίμηση εκ μέρους σου, καθώς η Αφροδίτη, ανάδρομη στον Ζυγό ενεργοποιεί ένα κύκλο εξελίξεων και εκκαθαρίσεων. Πρόσεξε μόνο να έχεις σωστά επιχειρήματα με σωστούς αποδέκτες. Φρόντισε επίσης τα έξοδά σου να μην υπερβαίνουν τα έσοδα και προετοιμάσου λίγο για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες του xειμώνα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν τότε.

ΕΥ ΖΗΝ Πρόσεξε τις αποφάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα. Να είσαι ψύχραιμη και να θυμάσια ότι δεν είναι καλή περίοδος για ρίσκο.

Tαύρος

Είναι η περίοδος που πρέπει να αποφασίσεις την επαγγελματική σου πορεία. Ο μήνας έχει προκλήσεις καθώς ο Ερμής είναι στον Τοξότη, ανάδρομος μετά τις 17. Η Αφροδίτη στο Ζυγό, είτε ανάδρομη το πρώτο μισό του μήνα, είτε σε ορθή πορεία μετά, έχει διαφορετική άποψη για τα αισθηματικά σου. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο, είτε σε συναντήσεις, είτε σε δέλεαρ που μπορεί να ανατρέψει το σκεπτικό και τις αποφάσεις σου. Να προσέχεις επίσης τις οικογενειακές διαφωνίες για να μην απομονωθείς από το περιβάλλον που σε στηρίζει στα δύσκολα. Μια μικρή οικονομική ενίσχυση θα λειτουργήσει θετικά στον ψυχισμό σου.

ΕΥ ΖΗΝ Είναι βέβαιο ότι τα απρόοπτα θα συμβούν – προνόησε για την περίπτωση που θα συμβούν γεγονότα αντίθετα από τις επιδιώξεις σου.

Δίδυμοι

Αν είσαι τόσο φιλόδοξη όσο λες, φρόντισε να εργαστείς περισσότερο για την πρόοδό σου. Όλοι οι τομείς επιδέχονται βελτίωση και όλα μπορούν να γίνουν αν τα επιδιώξεις σωστά. Κράτησε θετική στάση απέναντι στις εξελίξεις στην εργασία και επέμεινε στην καλλιέργεια των ταλέντων σου. Το πρώτο μισό του μήνα είναι περισσότερο κουραστικό, αλλά πιο γόνιμο. Αισθηματικά απέφυγε τις παρεξηγήσεις, πρόσεξε αυτά που ακούς και δείξε κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, έχεις μεγαλύτερη ευθύνη από όσο νόμιζες και πρέπει να οργανώσεις καλά τις δραστηριότητές σου, ώστε να μη δημιουργηθούν παράπονα.

ΕΥ ΖΗΝ Δώσε σημασία στα σημάδια των καιρών, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην παρασύρεσαι από επιθυμίες που δεν μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος

O μήνας θα σου δώσει ευκαιρίες να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις με ανθρώπους ειδικούς και ενδιαφέροντες. Επαγγελματικά χρειάζεται να είσαι επινοητική και δημιουργική και μερικές φορές να αναλάβεις ευθύνες, είτε για να καλύψεις κάποιον άλλον, είτε για να προωθήσεις το συμφέρον σου. Πρόσεξε τις μυστικές συνεννοήσεις των άλλων, δώσε προσοχή στις οικονομικές λεπτομέρειες μιας συμφωνίας και μη διστάζεις να πεις τη γνώμη σου, όσο αντίθετη και αν είναι. Αισθηματικά σας μπερδεύει η συμπεριφορά του συντρόφου σου, ψάξε όμως μήπως τον έχεις μπερδέψει κι εσύ με θέματα εγωισμού.

ΕΥ ΖΗΝ Γίνε ουσιαστική στις επιδιώξεις σου και μερικές φορές, αδιαφόρησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις.

Λέων

Μπορεί να πιστέψεις ότι είσαι ελεύθερη να εκφραστείς και να συνεννοηθείς, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος των παρερμηνειών και των παρεξηγήσεων με τον σύντροφό σου, το προσωπικό περιβάλλον, εκείνους που ζητούν κάτι από εσένα και εν μέρει και τους συνεργάτες ή συναδέλφους στην εργασία. Οικονομικά μπορείς να βελτιώσεις το εισόδημά σου, αρκεί να δεχτείς να απασχοληθείς και σε δεύτερη εργασία, ή να χειριστείς έξυπνα κάποιο από τα ταλέντα σου. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι περισσότερο φιλικό για τα αισθηματικά σου, αλλά ακόμα και τότε, χρειάζεται να είσαι πιο επιφυλακτική απέναντι σε νέες γνωριμίες και να μην επηρεάζεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

ΕΥ ΖΗΝ Ανανέωσε ή τακτοποίησε το χώρο σου. Είναι σημαντική μια αλλαγή, θα σε αναζωογονήσει.

Παρθένος

Γίνε πιο διαχυτική με τους δικούς σου ανθρώπους, απέφυγε να σκέφτεσαι ό, τι δεν πρέπει στις καλές σου στιγμές και δέξου τα πράγματα όπως είναι. Μην αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν στην εργασία, στην κοινωνική σου ζωή και στην καθημερινότητά σου. Αισθηματικά έχεις δίκαιο να είσαι δύσπιστη όταν ένα δυσάρεστο γεγονός επαναλαμβάνεται, αλλά όχι όταν γνωρίζεις νέους ανθρώπους όπου η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική. Το τέλος του μήνα είναι πιο αισιόδοξο και πιο ανέφελο από ότι περίμενες.

ΕΥ ΖΗΝ Μην αλλάζεις τον τρόπο που επικοινωνείς με εκείνους που σε δυσκολεύουν και κάνε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να τακτοποιηθούν τα ζητήματα που σε απασχολούν.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ανάδρομη μέχρι τις 15 και σε ορθή πορεία μετά, δίνει τον ρυθμό στην αισθηματική και κοινωνική σου ζωή. Είναι αλήθεια ότι βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση συγκριτικά με το παρελθόν, αλλά πρόσεξε τις επιπολαιότητες και τις απερισκεψίες του χαρακτήρα σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ελεύθερη να κάνεις πράγματα, στην πραγματικότητα όμως, αυτή η ελευθερία θέλει πολύ προσεκτικό χειρισμό. Οικονομικά είσαι επιρρεπής σε έξοδα και σε κατανάλωση που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, αν κάποιοι άλλοι θελήσουν να επέμβουν σε αυτή σου τη διάθεση. Η οικογένεια είναι θέμα προτεραιότητας από τα μισά του μήνα και μετά, ενώ τα επαγγελματικά σου χρειάζονται δραστικές και έξυπνες λύσεις.

ΕΥ ΖΗΝ Σκέψου πριν επιχειρήσεις τις αλλαγές που έχεις σκεφτεί για να μην δημιουργήσεις με την συμπεριφορά σου ανασφάλεια σε όσους σε υποστηρίζουν.

Σκορπιός

Ο Νοέμβρης είναι σημαντικός, καθώς ο Δίας αλλάζει θέση και από το ζώδιό σου που ήταν για έναν ολόκληρο χρόνο μετακινείται στον Τοξότη. Επηρεάζει έτσι τα οικονομικά σου και μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου από άλλους τομείς, σε οτιδήποτε επηρεάζει το εισόδημά σου. Είναι αλήθεια ότι θα ξεβολευτείς κάπως από τις συνήθειές σου, σίγουρα όμως, ότι και αν συμβεί, θα είναι ενδιαφέρον και αποδοτικό. Δες το μέλλον με αισιοδοξία, κράτησε τον εαυτό σου μάχιμο και συνέχισε την πορεία που έχεις αποφασίσει, με τις μικρές αναπροσαρμογές που θα σου φέρει ο Ερμής από τον Τοξότη.

ΕΥ ΖΗΝ Αισθηματικά αφήνεις πίσω σου ό, τι σε στεναχώρησε και ό, τι σε οδήγησε σε αδιέξοδη κατάσταση.

Τοξότης

Ιδιαίτερα σημαντικός ο μήνας αυτός για εσένα, έστω και αν δεν το καταλάβεις αμέσως. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου Δίας επιστρέφει μετά από δώδεκα χρόνια στο ζώδιό σου και σε ενισχύει σε πολλούς τομείς. Δεν χρειάζεται όμως να είσαι βιαστική, ούτε να πιστέψεις ότι όλα θα συμβούν δια μαγείας. Χρειάζεται προσαρμογή σε νέα δεδομένα, αντίληψη για το που θα σε οδηγήσουν οι ανάγκες σου και ευθεία επικοινωνία με το ένστικτό σου. Οικονομικά μη σε τρομάξει η ανάγκη για κάποια έξοδα και μην δεχτείς ασύμφορους συμβιβασμούς σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις!

ΕΥ ΖΗΝ Άνοιξε νέα κεφάλαια στη ζωή σου, δώσε ώθηση στα ταλέντα σου και έχε την υπομονή ενός καλού ψαρά με τέλειο δόλωμα.

Αιγόκερως

Μερικές φορές θα νιώσεις σαν ένας επιδέξιος ακροβάτης που βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Έλεγξε λοιπόν τις δικλείδες ασφαλείας σου σε κάθε τομέα που επιχειρείς να βελτιώσεις, περιόρισε τα ρίσκα και έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Τα δύσκολα σε δυναμώνουν και σε φέρνουν σε πλεονεκτική θέση την κατάλληλη στιγμή, γιατί έχεις προηγηθεί στη γνώση και στην εμπειρία. Οικονομικά, οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα φέρουν και κάποια επιπλέον έξοδα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσεις, είτε μόνη, είτε με τη βοήθεια ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν. Με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 23, δώσε προσοχή σε θέματα υγείας και επικοινωνίας.

ΕΥ ΖΗΝ Απέφυγε την υπερβολή στις σχέσεις σου και γίνε πιο διαλλακτική στην επικοινωνία με μεγαλύτερους ανθρώπους.

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 15 καθορίζει κατά πολύ την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις σου. Φρόντισε να είσαι προσεκτική όταν επηρεάζεται από αυτήν η εργασία και η οικονομική σου ασφάλεια. Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει ευκαιρίες στην επικοινωνία και στην προβολή του εαυτού σου σε όλους τους τομείς, έστω και αν το δεύτερο μισό του μήνα παύει να έχει ορθή πορεία. Η Αφροδίτη πάλι από τον Ζυγό, ανάδρομη μέχρι τις 15 και σε ορθή πορεία μετά, σου χαρίζει κίνητρα και αυθορμητισμό να επιτύχεις τους στόχους σου. Το απρόοπτο θα επηρεάσει για άλλη μια φορά την πορεία σου και άλλες φορές θα σε πάει εκεί που θέλεις, ενώ άλλες φορές, θα σου κρύψει τον προορισμό σου.

ΕΥ ΖΗΝ Φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου, αλλά χωρίς να κάνεις φανερές τις αντιρρήσεις σου εκεί που δεν συμφωνείς με τους άλλους.

Ιχθύες

Εσύ και οι άλλοι θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος των επεισοδίων του μήνα αυτού. Είσαι η πρωταγωνίστρια των εξελίξεων λόγω του Άρη στο ζώδιό σου από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο κάνεις αυτά που σε ωφελούν μέσα από το καθήκον που έχεις αναλάβει, ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο, μοιράζεις εσύ ευθύνες στους άλλους. Τα ηγετικά σου ταλέντα θα αποδειχτούν χρήσιμα στην εργασία, στις οικονομικές σου συναλλαγές, ιδιαίτερα εκεί που χρειάζεται να πάρεις κάποια περιθώρια ή να επιτύχεις κάποιες χάρες. Αισθηματικά το διάστημα φαίνεται ενδιαφέρον αλλά ποικίλει ανάλογα με την ανάγκη ή την κατάσταση που αντιμετωπίζεις. Δείξε κατανόηση όταν ο σύντροφός σου έχει τις κλειστές του και μην πιέζεις όταν καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις περιθώρια διαφορετικής δράσης.

ΕΥ ΖΗΝ Προετοιμάσου για κάποιες ανατροπές που θα λειτουργήσουν διαδοχικά και κάποιες ειδήσεις που θα σε αναστατώσουν.

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;