Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κοκκινόπουλου με την κατά 34 χρόνια νεότερη αγαπημένη του στο πάρτι για την πρεμιέρα του «Oυ φονεύεσεις»!

Από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες που έχει η Ελλάδα ο Πάνος Κοκκινόπουλος επανέρχεται στην τηλεόραση με το νέο σήριαλ «Oυ φονεύεσεις» μέσα από την τηλεόραση του Open/TvOne (Omega)!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Xθες στο Mask στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, έγινε ένα μεγάλο πάρτι προς τιμήν του σκηνοθέτη αλλά και με αφορμή την έναρξη της σειράς που σκηνοθετεί!

Αυτό το πάρτι επέλεξε ο σκηνοθέτης για να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του με την εδώ και τρία χρόνια αγαπημένη του ηθοποιό Αθηνά Καραγιώτη!

Η Αθηνά είναι η νέα μούσα του γνωστού σκηνοθέτη εδώ και καιρό.

Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και τα 34 χρόνια που τους χωρίζουν δεν αποτελούν εμπόδια στη μεγάλη ευτυχία τους. Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός κράτησαν όλο αυτό το καιρό ένα χαμηλό προφίλ και χθες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο πάρτι που οργάνωσε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης! Εκεί βρέθηκε και η πρώην σύντροφος του αγαπημένου σκηνοθέτη των «Ανατομία ενός εγκλήματος», «10η εντολή», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Κόκκινος κύκλος» κλπ, Λένα Παπαληγούρα!  

Θέλοντας να μην εκθέσουν την σχέση τους όλο αυτό τον καιρό δεν είχαν κάνει καμία κοινή εμφάνιση σε πρεμιέρες ή άλλα events όπου θα υπήρχαν φωτογράφοι.

Την Αθηνά θα τη δούμε να παίζει σε ένα από τα επεισόδια της πολλά υποσχόμενης σειράς!

Δες φωτογραφίες

Ηρώ Μουκίου, Λένα Παπαληγούρα Πάνος Κοκκινόπουλος, Αθηνά Καραγιώτη

Η Αθηνά με την Μπέσσυ Μάλφα

 

Μεταξύ των ανθρώπων που έδωσαν το παρών  ήταν η Ιωάννα Παππά, η Λένα Παπαληγούρα, η Μπέσυ Μάλφα, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Θοδωρής Κατσαφάδος και άλλοι πολλοί.

Δες τις φωτογραφίες :

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 24/10 ΣΤΙΣ 23:00 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

Η νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα- Δήμητρας Σακαλή,   σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου και παραγωγή Μπέσης Βουδούρη έρχεται στο TvOne (Omega).

Ιστορίες πραγματικές που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μας, εγκλήματα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και απασχόλησαν τη δικαιοσύνη, παίρνουν σάρκα και οστά στην οθόνη μας.
Μπαίνουμε στο μυαλό ανθρώπων που έφτασαν στο έγκλημα, κάτω από συνθήκες που φέρνουν στην επιφάνεια τα πιο άγρια ένστικτα, τα πιο ακραία συναισθήματα. Ανθρώπων που οδηγήθηκαν σε δολοφονικές πράξεις, από πάθη ανεξέλεγκτα.

Πάθος ερωτικό, πάθος για εκδίκηση, για εξουσία, για  χρήμα.

Πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσει κανείς τα όρια του, πόσο εύκολα περνάει στην απέναντι όχθη;

Το πιο πυκνό σκοτάδι βρίσκεται μέσα στην ανθρώπινη ψυχή. Είμαστε ικανοί να συγχωρέσουμε, να δείξουμε έλεος; Ή η τιμωρία πρέπει να είναι αμείλικτη; Και ο χρόνος; Επουλώνει τα τραύματα ή δημιουργεί καινούργια; Πώς ο θύτης γίνεται θύμα και το αντίστροφο;

Όταν η ζωή ξεπερνά τη φαντασία, τα πιο απίστευτα σενάρια που θα  μπορούσε να σκεφτεί κανείς γίνονται πραγματικότητα.  Ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή μεταφέρουν τις ιστορίες αυτές με ξεχωριστό τρόπο στο χαρτί και ο Πάνος Κοκκινόπουλος, τους δίνει σάρκα και οστά.
 
Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο:
Ο Κώστας είναι ένας μεσήλικας εύπορος άντρας με μεγάλα προβλήματα όρασης. Πάσχει από σπάνια ασθένεια που οδηγεί σταδιακά στην τύφλωση.

Η γυναίκα του τον έχει πρόσφατα εγκαταλείψει και ο Κώστας παλεύει με τα «σκοτάδια» του.

Η νεαρή Χριστίνα ψάχνει για δουλειά και καταλήγει να δουλεύει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του Κώστα.

Εκείνος χαίρεται που βρήκε μια κοπέλα τόσο θετική και αποτελεσματική στην δουλειά της και κείνη είναι απόλυτα ικανοποιημένη και από τον μισθό και από την άψογη συμπεριφορά του.

Μέχρι που ο Νίκος, ο σύντροφος της Χριστίνας, της βάζει βέτο να σταματήσει από τη δουλειά. Η Χριστίνα αναγκάζεται να το δεχτεί και το ανακοινώνει στον Κώστα. Εκείνος όμως έχει άλλη γνώμη.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


 
 

Δειτε Επισης

Νίκος Βέρτης: «Όσο περνά ο καιρός, θα ήθελα παιδιά. Δεν υπάρχει ωραιότερο από τη φυσιολογικότητα»
H Κατερίνα Παναγοπούλου απαντά πρώτη φορά για την Έλενα Ακρίτα: «Δεν μου αρέσει η θυματοποίηση»
Μάγδα Τσαγγάνη: «Έκλεισα 15 χρόνια χωρίς καρκίνο, είμαι τυχερή γιατί δεν έκανε μετάσταση»
Γιωργος Λιάγκας: «Μετά την αιχμή του κ. Πλακιά, δε μπορεί η κα. Καρυστιανού να βγαίνει στα κανάλια»
Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση στην πρώτη και φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά από τρία χρόνια «εξαφάνισης»
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Σοκάρουν τα αδι-ανόητα και προσβλητικά σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για την Δανάη Μπάρκα
Τόνυ Δημητρίου: «Έχω κάνει τις ταρζανιές μου. Δεν νομίζω ότι τα κόκκαλά μου θα μυρίζουν μύρο»
Ο εγγονός του Θοδωρή Αθερίδη έκανε εγχείρηση & τα λόγια του μετά την επέμβαση τον διέλυσαν
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο: «Έκανα επέμβαση, αυτό που είχα ήταν επείγον να βγει»