Αυτά και αν είναι νέα! Στην Κύπρο παγκοσμίου φήμης κινηματογραφικό φεστιβάλ

Πως σχετίζεται με αυτό ο διάσημος ηθοποιός Robert De Niro; 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Στο χάρτη του διεθνούς κινηματογράφου εισέρχεται η Κύπρος μέσω της προσέλκυσης μεγάλων διοργανώσεων και φεστιβάλ ταινιών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΚΥΠΕ, υπογράφτηκε, πρόσφατα, μία σημαντική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της νεοσύστατης εταιρείας Screentale, με εκπροσώπους στην Κύπρο, και την παγκοσμίου φήμης αμερικανική Tribeca Enterpises NY, ιδιοκτησίας του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.
 
Η εταιρεία του διάσημου ηθοποιού διοργανώνει ένα από τα πιο σημαντικά κινηματογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο, το Tribeca Film Festival, με έδρα την ομώνυμη γειτονιά του νοτίου Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.
 
 
Το συγκεκριμένο φεστιβάλ ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα προσελκύει μεγάλες προσωπικότητες της 7ης Τέχνης και εκατομμύρια φίλους του κινηματογράφου απ’ όλο τον κόσμο. Το Γραφείο Τύπου της Tribeca Enterprises επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ότι «είμαστε σε διερευνητικές συνομιλίες με την εταιρεία Screentale για ζωντανές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, τις οποίες μελετούν να διοργανώσουν στην Κύπρο».
 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας Screentale, ο οποίος εργάζεται για χρόνια πάνω σ’ αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο, η εταιρεία φιλοδοξεί στο να καταστεί ένας επιτυχημένος διεθνής θεσμός, ο οποίος θα προβάλλει παγκόσμια την Κύπρο.
 
«Είναι η κατάλληλη στιγμή για την Κύπρο να υποδεχθεί τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως από τον τομέα της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας. Στόχος μας, να γίνει η Κύπρος κορυφαίος προορισμός τόσο για την τέχνη όσο και για την τεχνολογία. Προσδοκούμε ότι αυτό το όραμα θα δώσει ώθηση σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών και θα επηρεάσει θετικά τόσο την παρούσα γενεά, αλλά και τις μελλοντικές γενιές» ανέφερε.
 
Την ίδια ώρα, πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η αποστολή της Tribeca θα βρίσκεται στην Κύπρο για επαφές, στις 13 - 15 Νοεμβρίου 2018, οι οποίες θα περιλαμβάνουν συναντήσεις με την κυπριακή κυβέρνηση, δημάρχους και την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου