Ποιος αποχώρησε από το #NomadsGr; Ξέσπασε ο Κοργιαλάς και η σύζυγος παίρνει θέση εναντίον του! «Αυτό το δημόσιο «κατηγορώ»… θα το πληρώσεις»

Χαμός στο Nomads με την Τόνια Σολανάκη! Αποκάλυψε παρασκήνια! Βαρύ το κλίμα στην ομάδα… Οι πρώτες δηλώσεις των δυο μονομάχων!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά την ήττα τους στον στίβο μάχης ο Γρηγόρης Μόργκαν επέλεξε την τρίτη μονομάχο του Nomads και αυτή ήταν η Τόνια Σολανάκη. «Στην ομάδα σαν προσωπικότητα μπορεί σε κάποια πράγματα να μην ταιριάζεις με όλους. Είναι πολύ νωρίς και πρέπει να είμαστε πολύ δεμένοι και στο μυαλό και στο σώμα», εξήγησε ο αρχηγός της ομάδας.

«Θεωρείς ότι δεν προσπαθώ; Ή θεωρείς ότι από την πρώτη εβδομάδα πρέπει να παίζουμε σφαλιάρες ο ένας στον άλλον; Γιατί εγώ θέλω λίγο χρόνο. Βλέπεις ότι η πρώτη εβδομάδα με τη δεύτερη έχει τεράστια αλλαγή και το νιώθω και εγώ η ίδια, αλλά δεν μπορώ να είμαι ψεύτικη. Με κάνεις και έχω δεύτερες σκέψεις γιατί εγώ όλη αυτή την εβδομάδα ένιωθα πάρα πολύ καλά, οπότε αυτό που εσύ εισπράττεις και εγώ όχι με κάνει να έχω μια πολύ εσωτερική ανασφάλεια αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω τι να πω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.», αντέδρασε η Τόνια Σολανάκη.

O Σάββας Πούμπουρας ρωτούσε τους Κροκόδειλους για το έπαθλο που κέρδισαν. Κάπου εκεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το αγαπημένο της σημείο, που ήταν φυσικά το φαγητό!

«Αυτό ήταν το καλύτερο κομμάτι Σάββα μου γιατί από το φαγητό εγώ μετά δεν μπορούσα να κουνηθώ. Γεμίζω το πιάτο μου με τα πάντα μέσα και μετά άρχισα και έτρωγα από γύρω γύρω, δεν έτρωγα από το πιάτο μου. Οπότε όταν ήρθε η ώρα να φάω από το πιάτο μου… είναι βουλιμία αυτό το πράγμα», έλεγε γελώντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη, προκαλώντας την αντίδραση – «καρφί» του Χρήστου Βασιλόπουλου, που σχολίασε πως…

«Εγώ δεν είμαι έτσι Σάββα. Εγώ μοιράζω την τροφή ανάλογα με το πόσα άτομα είναι η ομάδα και φυσικά περιμένω να δω αν θα φάνε όλοι, να δώσω και το δικό μου. Ή αν κάποιος έχει μείνει και πεινάει ακόμα και θέλει περισσότερο φαγητό, εγώ δίνω και το δικό μου πάντα. Κάποιοι στην ομάδα δυστυχώς δεν σκέφτονται ομαδικά. Σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και πως θα γεμίσουν την κοιλιά τους. Προσπαθούμε να έρθουμε όλοι στην ίδια ενέργεια και στο ίδιο κλίμα, αλλά… Θα δούμε», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης, ενώ την ίδια στιγμή η συμπαίκτρια του αντιδρούσε με μορφασμούς στα λεγόμενα του και ανασκουμπωνόταν για να δώσει την απάντηση της:

«Έτυχε αυτό να γίνει στο έπαθλο, γιατί δεν νομίζω ότι όσο καιρό ήμασταν στην Σαβάνα να συνέβαινε αυτό. Έπαιρνα δύο κουταλιές ρύζι και πάντα έδινα τη μιάμιση. Ψέματα; Έτυχε να γίνει αυτό μια μέρα που κερδίσαμε ένα έπαθλο, γιατί ήταν πάρα πολύ το φαγητό», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Ψειρίζει πράγματα συνέχεια», πρόσθεσε ο Μάριος Ακριβόπουλος.

«Με εξευτέλισε!», είπε γελώντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Όσο για το αν έχει λείψει από κάποιον φαγητό εξαιτίας της λιγούρας της Δήμητρας Αλεξανδράκη: «Αυτό δεν μπορώ να το πω, αλλά απλώνει χέρι…».

 

 

Τραϊάνα Ανανία και Τόνια Σολανάκη ήταν οι δύο παίκτριες στις οποίες κρινόταν η αποχώρηση του Nomads. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της ζωντανής σύνδεσης με τη Μαδαγασκάρη, ο Σάββας Πούμπουρας ρωτούσε τις υποψήφιες προς αποχώρηση για τα συναισθήματα τους, με την Τόνια Σολανάκη να μην μπορεί να απαντήσει από τα γέλια. Ο λόγος;

Το τρολάρισμα που έχει δεχτεί από τους συμπαίκτες της που άρχισαν να μιμούνται τα λόγια της σε τέτοιο βαθμό που η παίκτρια δεν μπορούσε να απαντήσει σοβαρά στον Σάββα Πούμπουρα.

«Αλήθεια αν είναι αυτή η τελευταία μου μέρα, γελούσα τις τελευταίες τρεις ώρες ασταμάτητα. Πέθανα στα γέλια με τα παιδιά», είπε η Τόνια Σολανάκη και λίγες στιγμές αργότερα προκάλεσε με το… λόγο της τα γέλια των συμπαικτών της.

«Να σας ενημερώσω ότι είμαστε live και είναι μια λυπητερή μέρα γιατί κάποιος φεύγει από το Nomads, αλλά οκέι δεν πειράζει», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Μετά από μια συναρπαστική μονομαχία ανάμεσα στον Άλεξ Καββαδία και στην Τραϊάνα Ανανία, ο Άλεξ αποδείχθηκε πιο εύστοχος και επέστρεψε στους Κροκόδειλους. Η αποχώρηση ήταν θέμα των δύο κοριτσιών, της Τραϊάνας Ανανία και της Τόνιας Σολανάκη.

Μετά τα αρχικά γέλια που λίγο έλειψε να διαλύσουν το live, η ομάδα των Λεμούριων έδειξε για ακόμα μια φορά πως ρίχνουν ευθύνες στην Τόνια Σολανάκη για την ανισορροπία που υπάρχει στην ομάδα και ακολούθησε αρχικά ένα ξεκαθάρισμα της Τόνιας και της Μαριάννας που στη συνέχεια πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, απασχολώντας το σχεδόν το σύνολο της live μετάδοσης.

Τελικά ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε πως από το Nomads αποχωρεί η Τραϊάνα Ανανία, με την Τόνια Σολανάκη να παίρνει ξανά τη θέση της ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας.

«Δεν είμαι ακριβώς στεναχωρημένη γιατί πιστεύω πως ότι γίνεται, γίνεται για κάποιο καλό λόγο, είτε για το δικό μου καλό, είτε για το συνολικό καλό της ομάδας. Πέρασα δύσκολα, με πολύ ωραίες στιγμές και πολύ ωραίες επαφές, που πιστεύω ότι θα κρατήσω και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί ο κάθε άνθρωπος που με έχει δυσκολέψει στη ζωή μου μου έχει μάθει κάτι», είπε λίγο πριν χαιρετήσει όλους τους παίκτες του Nomads και αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης η Τραϊάνα Ανανία.

 

Η Τόνια Σολανάκη βλέποντας το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον της στην ομάδα των Λεμούριων και τις απαντήσεις που δεν παίρνει από τους συμπαίκτες της για το αν το πρόβλημα είναι προσωπικό, μίλησε κατά τη διάρκεια του live του Nomads για κάποια περιστατικά προκειμένου να γίνει αντιληπτή η δική της οπτική γωνία για τα πράγματα.

Αρχικά η Τόνια Σολανάκη αναφέρθηκε σε περιστατικά με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα υπονοώντας ότι ενδεχομένως έχει επηρεάσει και άλλους παίκτες των Λεμούριων, αλλά και πως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση μπροστά και πίσω από τις κάμερες. «Τρελή δεν είμαι και τρελή δεν θα με κάνει καμιά Μαριάννα». Από την πλευρά της η Μαριάννα Καμαρωτάκη παρουσίασε μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων.

Η πολύωρη κουβέντα που ξεκίνησε μονοπώλησε το ενδιαφέρον του live του Nomads με παίκτες και των δύο ομάδων να εκφράζουν την άποψη τους, ενώ οι Λεμούριοι έδειχναν να έχουν κουραστεί πολύ από την άσχημη κατάσταση που διαιωνίζεται με συζητήσεις επί συζητήσεων.

Δείτε εδώ μερικά αποσπάσματα:

Μέρος της μεγάλης κουβέντας που ξεκίνησε η Τόνια Σολανάκη κατηγορώντας αρχικά την Μαριάννα Καμαρωτάκη και κατ’ επέκταση τη στάση της ομάδας ήταν και ο ξέσπασμα του Δημήτρη Κοργιαλά.

Ο συνθέτης και τραγουδιστής φαινόταν να έχει χάσει την ψυχραιμία του και την υπομονή του με την κουβέντα που ξεκίνησε η Τόνια Σολανάκη και τα περιστατικά που πέρασε από κόσκινο, κάνοντας λόγο για διαφορετική συμπεριφορά των συμπαικτών της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τότε ο Δημήτρης Κοργιαλάς πήρε το λόγο αντιδρώντας ευθέως κατά της παίκτριας που κατά την κρίση του κοιτά να επωφεληθεί της δημοσιότητας…

«Πότε μας είδες – όλα τα παιδιά – να είμαστε διαφορετικοί όταν δεν είναι οι κάμερες εκεί και όταν είναι; Το μόνο άνθρωπο που έχω δει εγώ να είναι διαφορετικός, είσαι εσύ! Ίσως μας έχει κουράσει πολύ αυτό το θέμα, ειδικά εμένα. Η συμπεριφορά αυτή που σκάνε οι κάμερες και ξαφνικά έχω στην πλάτη μου κάποιον από πίσω γιατί ήρθε η κάμερα. Κανέναν άλλον δεν τον ενδιαφέρει. Εκεί που είναι εκεί κάθεται, τις ίδιες κουβέντες λέμε. Έχω δει πολλά τέτοια πράγματα και δεν μίλαγα. Σε κανέναν δεν έχω μιλήσει για αυτά τα πράγματα, αλλά τα βλέπω. Και ξέρεις πολύ καλά πως ότι συμβαίνει από ανθρώπους που θέλουν να πιαστούν από τέτοιες φάσεις τις ξέρω καλά. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο» είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Δημήτρη νομίζω ότι πραγματικά κάνεις λάθος», αντέδρασε η Τόνια Σολανάκη.

«Όχι Τόνια μου, όχι».

«Κι εγώ που είμαι άνθρωπος και ξέρω πως λειτουργώ σου λέω ότι κάνεις λάθος», επέμεινε εκείνη.

Η Φωτεινή Ψυχίδου ζει κάθε λεπτό του φετινού Nomads, αφού ο σύζυγος της δημοσιογράφου, ο συνθέτης και τραγουδιστής Δημήτρης Κοργιαλάς επέλεξε να ζήσει την εμπειρία στη μακρινή Μαδαγασκάρη. Την επεισοδιακή live σύνδεση του Nomads με το συμβούλιο, την ψηφοφορία των νέων αρχηγών, αλλά και του παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι μονοπώλησε σχεδόν η Τόνια Σολανάκη και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα με εκείνη.

Παρακολουθώντας το επεισόδιο, η Φωτεινή Ψυχίδου έμοιαζε να έχει μάλλον διαφορετική άποψη από εκείνη των Λεμούριων, καλώντας τον κόσμο να σώσει την Τόνια. «Save Tonia! Αυτό που της κάνουν οι Λεμούριοι το λες και εμετούλι!»

Στη συνέχεια, το ξέσπασμα του Δημήτρη Κοργιαλά στάθηκε αφορμή για μια δική της δημόσια υπόσχεση – τιμωρία: «Δημήτρη αγόρι μου…αυτό το δημόσιο «κατηγορώ»… θα το πληρώσεις με 10ήμερη κρεβατομουρμούρα #NomadsGR».

Ενώ στο τέλος αυτοσαρκάστηκε γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Για όλους εσάς που εμπιστεύεστε την κρίση του Κοργιαλά να σας θυμίσω ποια επέλεξε για σύντροφο? Όχι, οι αλήθειες πρέπει να λέγονται…! Κι ας μην μας συμφέρει…#NomadsGR».

 

 

 

Οι πρώτες δηλώσεις των δυο μονομάχων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου