Απόψε πρεμιέρα στο #NomadsGR! Τι θα δούμε; Λίγες ώρες πριν ο Πούμπουρας μίλησε!

Το παιχνίδι περιπέτειας ξεκινά!Ο Σάββας Πούμπουρας λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα μίλησε μέσω skype από τη Μαδαγασκάρη στο Πρωινό για το ριάλιτι επιβίωσης!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Απόψε, Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου στις 20:45 και κάθε μέρα από Πέμπτη έως και Κυριακή ένταση, συναίσθημα και αδρεναλίνη πρωταγωνιστούν και κλέβουν την παράσταση κατευθείαν από την μακρινή Μαδαγασκάρη!
 
 
Οι ομάδες του φετινού Nomads είναι οι «Κροκόδειλοι» και οι «Λεμούριοι». Η ομάδα των Κροκόδειλων θα έχει το μπλε χρώμα ως σήμα – κατατεθέν της ενώ, η ομάδα των Λεμούριων θα έχει το πορτοκαλί. 
 

Το πρώτο αγώνισμα είναι το «αγώνισμα της Επικράτειας» και στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τις δύο ομάδες να παλεύουν για να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στο «Νησί», το οποίο είναι ένας επίγειος παράδεισος συγκριτικά με τη δεύτερη περιοχή διαμονής, «Σαβάνα». Σε αυτή οι παίκτες δεν θα έχουν φαγητό και κρεβάτια ενώ τριγύρω δεν θα υπάρχει ούτε θάλασσα! 

Στο πρώτο αγώνισμα Επικράτειας θα έχουμε πολλές ανατροπές ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι παίκτες που κάνουν την έκπληξη. Ταυτόχρονα, το αγώνισμα θα γίνεται ολοένα και δυσκολότερο αφού οι «Νομάδες» θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα νερά της παλίρροιας τα οποία θα μετατρέπουν την πίστα σε… θάλασσα. Όποια ομάδα φτάσει πρώτη τις δέκα νίκες θα είναι και η νικήτρια. 

Το Νomads 2 έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες και δεν θα θυμίσει με τίποτα το περσινό.

Η ψηφοφορία θα γίνεται κάθε Κυριακή live και θα είναι δωρέαν δωρεάν μέσω εφαρμογής που θα μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάσει στο κινητό του.

Κάθε Κυριακή στην εφαρμογή θα βγαίνουν τα πρόσωπα τα οποία θα είναι υποψήφια για αποχώρηση και κάτω από την φωτογραφία του κάθε παίκτη θα υπάρχει η λέξη "ψηφίστε" όπου πατώντας το θα δίνουν την ψήφο στον παίκτη που επιθυμείς!

Ο νικητής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ!

 
 
Ο Σάββας Πούμπουρας λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα μίλησε μέσω skype από τη Μαδαγασκάρη στο Πρωινό για το ριάλιτι επιβίωσης!

«Απόψε θα δούμε το αγώνισμα Επικράτειας. Οι νικητές θα βρεθούν στο μαγικό νησί. Είναι ένα νησί που έχει ανέσεις, έχει αιώρες, έχει φαγητό, έχει παραδεισένια νερά. Είναι τέλειο. Από την άλλη αυτοί που θα χάσουν θα βρεθούν στη σαβάλα» είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Η σαβάλα είναι κάτι πολύ άγριο και ξερό. Και έχει και φίδια και άλλα ζωύφια. Σήμερα θα δείτε πολλά. Στην αρχή θα συμβεί κάτι στους παίκτες που δεν το περιμένουν. Έρχονται όλο χαρά και εκεί θα πάθουν κάτι …»!
 
Γιατί δεν ήταν μαζί του ο Γιώργος Λέντζας; Δείτε το σχετικό απόσπασμα!
 

 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου