Αποδoμείται το Master Chef! Γιατί φεύγουν όλοι από μόνοι τους; Τι λέει ο Σκαρμούτσος!

Με ντόμινο εξελίξεων συνεχίστηκε η πορεία του MasterChef αυτή την εβδομάδα. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μετά την αποχώρηση της Μάγιας μετά την ομαδική δοκιμασία, κατά την οποία άφησε αιχμές για τη συνύπαρξη με τους συμπαίκτες της στο σπίτι του MasterChef, και η Χριστίνα Αργυρούδη έθεσε εαυτόν εκτός διαγωνισμού. 

«Δεν είναι μόνο η ήττα, υπάρχουν και άλλα πράγματα. Είναι πολλά που συμβαίνουν μέσα στο σπίτι, με μένα, με τα παιδιά και δεν νιώθω όμορφα. Η κατάσταση μέσα στο σπίτι ήταν απαράδεκτη. Όταν βλέπω ένα παιδί 20 χρονών να κάνει κάποιες κινήσεις που είναι ασέβεια προς εμένα, με τα χέρια, καταλαβαίνετε, δεν θέλω να σας δείξω…

Έχουν φτιάξει ομάδες τα παιδιά, εγώ δεν υπάρχω πουθενά. Στην κουζίνα δεν μπορώ να μπω, από τότε που μπήκαμε στο σπίτι. Με θεωρούν μια γυναίκα που δεν έχω καμία σχέση μέσα στην κουζίνα. Ότι είμαι μια ξένη, που δεν μιλάω καλά ελληνικά, ασέβεια προς εμένα που με στεναχωρεί πάρα πολύ. Κάνουν κάποιες χειρονομίες τα παιδιά μπροστά μου, που μου δείχνουν ότι δεν με σέβονται και απλά δεν έχω μάθει να ζω έτσι.

Τους είχα πει ότι δεν μπορώ το τσιγάρο. Την κουζίνα την είχαν κάνει καπνιστήριο, αυτό το πράγμα απαγορεύεται. Ο γιος μου είχε πει “μαμά, μην πας, θα σε πληγώσουν γιατί τους Έλληνες τους ξέρω πολύ καλά”, όχι από ρατσιστικής πλευράς, μην το παίρνετε έτσι, απλά γιατί έχουμε μεγαλώσει εδώ και ο γιος μου το έχει βιώσει αυτό.

Κάποια στιγμή θα μου πει ότι “δεν ήρθες στο γάμο μου και διάλεξες να μπεις σε ένα παιχνίδι, που είχα πει να μην μπεις”. Δεν φαντάστηκα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο και θα πληγωνόταν η αξιοπρέπειά μου και αυτό δεν το ανέχομαι γιατί έχω φτάσει στα 46 μου με αξιοπρέπεια».

Πριν καν επιστρέψει ο νικητής από τη διαδικασία αποχώρησης του MasterChef στο σπίτι, η Χριστίνα Αργυρούδη πήρε μια σημαντική απόφαση. Μάζεψε τους συμπαίκτες της στο σαλόνι και ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση της από το MasterChef. Ο λόγος που ανέφερε ήταν η πίεση του παιχνιδιού…

«Λόγω της σημερινής αποχώρησης που δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα φύγει, αλλά όπως και να έχει εμένα αυτό μου πρόσθεσε λίγη πίεση και για προσωπικούς λόγους φυσικά και γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου και έχω πει ότι είναι τεράστιο θέμα που έφτασε μέχρι εδώ, είναι μεγάλο πράγμα για εμένα αλλά θα πρέπει να μείνω ως εδώ και θα αποχωρήσω οικειοθελώς. Εσείς ήσασταν πολύ καλά παιδιά, απλώς τη δεδομένη στιγμή της ζωής μου είμαι ως εδώ. Πριν από λίγες ημέρες είχα τη δική μου διαδικασία αποχώρησης. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα και όμως τα κατάφερα να περάσω. Και για αυτό το λόγο που είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που έχω αποφασίσει να φύγω. Όμως, είναι ξεκάθαρα ώριμη απόφαση, γιατί τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο για εμένα και ακόμα και αν θα στεναχωρηθώ ξέρω ότι είναι για καλό», είπε συγκεκριμένα η παίκτρια λίγο πριν μαζέψει τα πράγματα της και αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef.

Με την κανονική διαδικασία αποχώρησης, βέβαια, αποχαιρέτησε το παιχνίδι και ο Κώστας Βάχος που απογοήτευσε με το αποτέλεσμα του πιάτου του τους κριτές με αποτέλεσμα να λάβει τη χαμηλότερη βαθμολογία. 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη συνέντευξη του στο DOT μίλησε για τους λόγους που λίγο πριν ξεκινήσει το project του MasterChef αποφάσισε να αποχωρήσει, αφού δεν συμφωνούσε ως χαρακτήρας με την ριάλιτι αίσθηση που ήθελαν να δώσουν στο MasterChef.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει το παρασκήνιο του διαζυγίου του με το STAR! «Το τραγικό της ιστορίας ήταν…»

Απαντώντας στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Ηλία Αναγνωστόπουλο, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε πως τον στεναχωρεί που βρίσκεται εκτός του project που τον ανέδειξε:

«Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν λόγο της εμφάνισης μου ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα. απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια. Ειδικά αν ήταν βράδυ;

Όσον αφορά σε φράσεις που έχουν ακουστεί στο MasterChef 2 όπως το «σκουπίδι» που είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το πιάτο παίκτη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: Το «μαγειρικό σκουπίδι» δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλώσει έτσι μαγειρικά. Μπορεί να φταίνε και οι δάσκαλοι που μου έδειξαν εμένα. έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με τον σεβασμό απέναντι στον άλλο. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που πρέπει να πεις κάτι στον άλλον και ο λάθος.

Με την τηλεόραση απέκτησα φήμη, απέκτησα κάποια χρήματα που δύσκολα θα τα έβγαζα υπό άλλες συνθήκες. Μου άνοιξαν πόρτες που δεν υπήρχε περίπτωση να μου ανοίξουν.»

 

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Αυτό που ονειρεύτηκα να γίνω, έγινα! 66 χρονών, σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο!»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Η αποθέωση της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - 65.000 θεατές στα πόδια της Απόλυτης
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»