Αυτός είναι ο πρώτος παίχτης που αποχώρησε από το Survivor!

Η πρώτη αποχώρηση από το Survivor είναι γεγονός! Στο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Οι τρεις υποψήφιοι  προς αποχώρηση είχαν μιλήσει on camera για το πώς νιώθουν εν όψει της διαδικασίας με την Ελενίτσα Χατζίδου να τραγουδά τον ύμνο που έχει ερμηνεύσει ο Πασχάλης Τερζής: 
 
«Δώσε μου μια ευκαιρία ακόμα Τίποτα δε σου ζητώ παραπάνω 
Δώσε μου γιατί σ’ το λέω θα πεθάνω Στο σταυρό που σου κάνω»
 
 
 
Και κάπως έτσι προφανώς, η θύελλα της πίστας σώθηκε, ο Δρυμωνάκος την γλύτωσε και ο Αλέξανδρος Παρθένης ετοίμασε βαλίτσες και οσονούπω θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. 
 

«Χαίρομαι πραγματικά που έζησα αυτήν την μία εβδομάδα με άλλους 11 απίστευτους διαφορετικούς ανθρώπους και την τελευταία μέρα και με την Κωνσταντίνα. Στεναχωριέμαι γιατί δεν θα μπορέσω να προσφέρω από σήμερα στην ομάδα. Θα τους περιμένω έξω ένα προς έναν.

Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτούς γιατί έχουν όλοι καρδιά λιονταριού. Τους εύχομαι καλή διάρκεια, υγεία πάνω από όλα γιατί οι συνθήκες είναι δύσκολες. Άλλα δεν φοβάμαι γιατί ο καθένας μπορεί να προσπεράσει την κάθε δυσκολία και να βγει νικητής», είπε ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Μία ανάπαυλα τριών ημερών θα τροφοδοτήσει το μοντάζ με συναρπαστικά πλάνα. Λογικά το βράδυ της Κυριακής θα παρακολουθήσουμε ένα επεισόδιο – έπος όπου μετά από τόσες ημέρες συμβίωσης θα έχουν ξεδιπλωθεί ακόμη περισσότερο οι «αρετές» των χαρακτήρων που ήδη έχουν αρχίσει να «ανθίζουν» on camera. 

Η Αγγελική θα συνεχίσει να βασανίζει το μοντέλο – Θοδωρής με εξομολογήσεις κλιμακτηρίου, η Ντάρια θα καταστρώνει σχέδιο «πως θα εκτοπίσω την Ντίνα», η Χατζίδου θα προπονείται προκειμένου να γίνει καλύτερη αθλήτρια αφού καλύτερος χαρακτήρας δεν γίνεται όπως η ίδια ισχυρίστηκε, ο Αγόρου θα προπονείται για να πάρει το αίμα της φράουλας του πίσω, ο Στέλιος θα αναζητά πεταλίδες και τροφή, ο Νάσος θα πολιορκείται, η Ξένια θα προσπαθεί να αποδείξει ότι υπάρχει και θηλυκός Σπαλιάρας σε αγωνιστικό επίπεδο και ο ανταγωνισμός θα ανασάνει αφού η δομινικανή απειλή θα σιγήσει προκειμένου να τους δώσει μία ευκαιρία να σπάσουν το φράγμα του 20% τηλεθέασης στο οποίο τους έχει καταδικάσει από την στιγμή που έκανε πρεμιέρα…

 
ΠΗΓΗ: Zappit-Protothema-Gossip-tv

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Αυτό που ονειρεύτηκα να γίνω, έγινα! 66 χρονών, σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο!»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Η αποθέωση της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - 65.000 θεατές στα πόδια της Απόλυτης
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»