Hugh Hefner: Ποιοι θα μοιραστούν την περιουσία του – Τι θα πάρει η τελευταία του γυναίκα

Τίποτα δεν θα κληρονομήσει η τελευταία σύζυγος του εκατομμυριούχου ιδρυτή του Playboy, Hugh Hefner.

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο ιδρυτής του Playboy πέθανε χθες, σε ηλικία 91 ετών, αφήνοντας χήρα την 30χρονη Crystal Harris.

Οι δυο τους είχαν υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο προτού παντρευτούν, με αποτέλεσμα το πρώην μοντέλο να μην κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του.

Όπως είχε γράψει το US Weekly το 2013, η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Hugh Hefnerθα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy.

Η Crystal και ο Hugh επρόκειτο να παντρευτούν το 2011, αλλά η ίδια ακύρωσε τον γάμο. Πάνω από 300 επισκέπτες, τότε, ειδοποιήθηκαν να μην παραστούν στην τελετή, μόλις πέντε ημέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο. Μάλιστα, η Crystal είχε ντροπιάσει και τον σύζυγό της δημόσια, λέγοντας πως είχαν κάνει σεξ μόνο μία φορά και πως η πράξη διήρκεσε μόλις δύο δευτερόλεπτα.

Μετά τον χωρισμό τους και την ακύρωση του γάμου τους, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε το 2012 και ο Hefnerείχε δηλώσει πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Crystal. Και επέμεινε πως η τεράστια διαφορά ηλικίας δεν είχε σημασία.

Όπως είχε γράψει στο Τwitter: «Η δραματική διαφορά ηλικίας μεταξύ της Crystal κι εμένα πραγματικά δεν έχει σημασία. Όσος χρόνος μου έχει απομείνει, θέλω να τον περάσουμε μαζί».

Τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν, με την Crystal να δηλώνει «ενθουσιασμένη και πολύ ευτυχισμένη».

Να σημειωθεί πως η Crystal ήταν η τρίτη σύζυγος του Hefner. Είχε παντρευτεί τη Mildrend Conrand το 1989 και χώρισαν μετά από 10 χρόνια και στη συνέχεια παντρεύτηκε την playmate Kimberly Conrand το 1999, με την οποία επίσης χώρισε μετά από 10 χρόνια.

Ο Hugh Hefner, ο οποίος έφερε την σεξουαλική επανάσταση την δεκαετία του 1950, ήθελε να είναι ενεργός σε αυτόν τομέα συνέχεια! Για αυτό το λόγο έπαιρνε τα Viagra σαν τις… καραμέλες!

Μελέτες έχουν δείξει πως το διάσημο «μπλε χάπι», το οποίο έχει βοηθήσει πολλούς άνδρες με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας ενδεχομένως συνδέεται με εκατοντάδες περιπτώσεις ξαφνικής απώλειας της ακοής.

Έτσι, ο  ιδρυτής του Playboy μετά την αλόγιστη κατανάλωσή τους έμειμε σχεδόν κωφός.

Οι δίδυμες πρώην σύντροφοί του μάλιστα, Κarissa και Kristina Sanon, δήλωσαν πέρυσι στη Sun ότι φορούσε ακουστικά βαρηκοΐας και ότι από το ένα αυτί είχε χάσει εντελώς την ακοή του.

«Πρέπει να σκύψεις και να μιλήσεις στο καλό του αυτί για να σε καταλάβει», είχε δηλώσει η Karissa. «Μπορούσαμε να καθόμαστε ακριβώς δίπλα του και εκείνος δεν θα είχε ιδέα τι λέγαμε», συνέχισε.

Παρόλα αυτά, η απώλεια ακοής δεν τον πτόησε. «Έλεγε ότι προτιμούσε να κάνει σεξ από το να έχει την ακοή του», είπε η Karissa. 

 

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»