Στο νοσοκομείο η Lady Gaga!

Η εκκεντρική σταρ που έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω ισχυρών πόνων που είχε εξαιτίας του συνδρόμου ινομυαλγίας από το οποίο πάσχει.

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Ως αποτέλεσμα η Lady Gaga αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία της στο Ρίο.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν έχω έναν απλό πόνο στο γοφό μου ή κούραση λόγω της περιοδείας. Υποφέρω από ισχυρούς πόνους», έγραψε στο Twitter και προσέθεσε: «Είμαι σε καλά χέρια με τους καλύτερους γιατρούς».



Την είδηση ανακοίνωσε και η ομάδα της Lady Gaga, αναφέροντας: «Η Lady Gaga υποφέρει από ισχυρούς σωματικούς πόνους, οι οποίοι επηρεάζουν την ικανότητα της να αποδώσει στην παράσταση. Συνεπώς πρέπει να αποσυρθούμε από τη συναυλία Rock in Rio. Η Lady Gaga βρίσκεται στα χέρια εξειδικευμένων γιατρών».
 
 

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on



Η 31χρονη τραγουδίστρια παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της και υποσχέθηκε να επιστρέψει στο Ρίο αμέσως μόλις αισθανθεί καλύτερα.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τη Lady Gagaνα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρόκειται μάλιστα να δείξει πλάνα από τις επισκέψεις της στους γιατρούς στο νέο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της, «Five Foot Two». Το εν λόγω ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στο Toronto Film Festival.

Μετά την προβολή του η 31χρονη επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter πως πάσχει από ινομυαλγία, βγάζοντας αληθινά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. «Στο ντοκιμαντέρ η χρόνια ασθένεια, ο χρόνιος πόνος που έχω είναι η Ινομυαλγία. Εύχομαι να βοηθήσω στην ευαισθητοποίηση στο θέμα και να συνδέσω ανθρώπους που το έχουν», έγραψε η τραγουδίστρια στο post της.

Η ινομυαλγία είναι ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, διάχυτη ευαισθησία αλλά και άλλα γενικά συμπτώματα όπως διαταραχή του ύπνου και του συναισθήματος. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η star αναφέρεται στο πρόβλημα της, αφού και πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της, όπου βρισκόταν στον γιατρό και της φρόντιζαν τον ώμο, ενώ είχε γράψει στη λεζάντα: «Μια δύσκολη μέρα με χρόνιο πόνο, αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω τόσο δυνατές και έξυπνες γυναίκες γιατρούς».

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»