Πωλείται το Epsilon στον Ιβάν Σαββίδη; Tι θα γίνει με το Plus στην Κύπρο;

Μένει έκτος τηλεόρασης ο Μένιος Φουρθιώτης;
 
Μία είδηση κυριολεκτικά «βόμβα» κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες…
 
Η συγκεκριμένη είδηση αναφέρει πως το κανάλι Έψιλον πουλήθηκε οριστικά και το δημοσίευμα αναφέρει ότι αγοραστής είναι ένας εκ των διαγωνιζομένων για τις τηλεοπτικές άδειες…
 
Και στο παρελθόν είχε βγει σχετική είδηση, η οποία ανέφερε πως το κανάλι θα αγοραζόταν από τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν, κάτι που διαψεύστηκε στην πορεία!
 
Αυτή την φορά όμως τι γίνεται; Πωλείται το κανάλι Έψιλον; Ο κ. Βρυώνης το παραδίδει σε άλλα χέρια και επίσημα; Και κατ’ επέκταση τι θα γίνει με το Plus στην Κύπρο;
 
Μέχρι αργά χθες το βράδυ η συμφωνία του Φίλιππου Βρυώνη για πώληση του Epsilon στον Ιβάν Σαββίδη ήταν δεδομένη σύμφωνα με το Blog του Νάσου Γουμενίδη στο gossip-tv
Πηγές αναφέρουν πως είχαν συμφωνήσει σε όλα και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά δηλαδή η υπογραφή της σχετικής συμφωνίας.
 
Την ίδια στιγμή πανικός επικρατεί μεταξύ των παρουσιαστών του σταθμού. Καθώς ναι μεν έχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια όμως αυτή τη στιγμή όλα είναι στον «αέρα» και κανείς δεν γνωρίζει τι ισχύει και τι όχι. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν, πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του σταθμού.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη του μήνα και εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πότε θα γίνει ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Παρά τις φήμες ότι ο σταθμός θα μετατραπεί σε αμιγώς ενημερωτικό αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο είναι να υπάρχει και ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία.
Από τους αστέρες του σταθμού οι φήμες αναφέρουν πως πιο σίγουροι μπορούν να αισθάνονται ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και πάλι όλο αυτό βασίζεται στο περσινό σενάριο που ήθελε το συγκεκριμένο ζευγάρι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κανάλι που ετοιμαζόταν τότε να στήσει ο Ιβάν Σαββίδης και το επιτελείο του.
Μεγάλο ερωτηματικό επίσης είναι η τύχη του «Survival secret» καθώς όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ριάλιτι περιπέτειας στην Κουρούτα.
Κλείνουν ρολά συγκεκριμένες εκπομπές, όπως του Μένιου Φουρθιώτη και τα «Αποκαλυπτικά», όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα;
Ερωτήματα που τις επόμενες ώρες θα απαντηθούν
 

Δειτε Επισης

O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί