H Βeyonce αγοράζει δική της ομάδα basket στο NBA!

Όταν διαβάζεις πως η Beyonce είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο της επαγγελματικό βήμα, αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι κάποια απρόσμενη συνεργασία, ένα περίεργο καινούργιο τραγούδι και γενικά κάτι που έχει σχέση με τη μουσική. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να μαντέψεις, πως η sexy τραγουδίστρια και προσφάτως νέα μανούλα ενδιαφέρεται να αγοράσει μία ομάδα μπάσκετ στο NBA.

Ναι, ναι καλά διάβασες! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Bloomberg, η 36χρονη τραγουδίστρια ενδιαφέρεται να αγοράσει μερίδιο της ομάδας μπάσκετ της γενέτειρας της, και αυτή δεν είναι άλλη από τους Houston Rockets. Ο προσωρινός ιδιοκτήτης της ομάδας Les Alexander, ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα, πως πουλάει την ομάδα.

Και μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμη η οριστική της τιμή, αλλά σύμφωνα με το Forbes αναμένεται να είναι γύρω στα 2 εκατομμύρια δολάρια. Με μία δεύτερη σκέψη που κάναμε βέβαια δεν μας φάνηκε και τόσο περίεργη η κίνηση της, αφού και η ίδια έχει δηλώσει πως της αρέσει πολύ το μπάσκετ, ενώ αρκετές είναι και οι φορές που έχει παρευρεθεί στις κερκίδες του.

Και αν κρίνουμε από το γεγονός πως πληρώνει 100χιλιάδες δολάρια την κάθε μία από τις 6 νταντάδες των διδύμων της δεν το θεωρούμε και απίθανο να την αγοράσει.

Πριν από αρκετό καιρό η Beyonce έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της, τα οποία επέλεξε να μας δείξει πριν λίγο διάστημα μέσα από το Instagram της με μια φωτογραφία που έμοιαζε με επαγγελματική φωτογράφιση. 

Η ίδια πριν από κάποιες μέρες εθεάθη σε νυχτερινή έξοδο παρέα με τον σύντροφό της και οι παπαράτσι την απαθανάτισαν όπως ακριβώς είναι, χωρίς ίχνος photoshop δηλαδή!

Η Beyoncé ναι μεν έχει χάσει μερικά από τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά μάλλον θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη! 

Η αγαπημένη star είναι από τις γυναίκες που διατηρεί τις σέξι καμπύλες της, χωρίς να ακολουθεί εξαντλητικές δίαιτες, κι εμείς την θαυμάζουμε αρκετά για αυτό! 

Δείτε το κορμί της Beyonce χωρίς photoshop στις παρακάτω φωτογραφίες:

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»