Όσα είπε ο Μάριος Πρίαμος για τις ακραίες γυναικείες εκδηλώσεις θαυμασμού!

Τι απάντησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε!

Ο Μάριος Πρίαμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα όπως το πλύσιμο λερωμένων εσωρούχων,  στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει!

 «Η Ελένη δεν μου έκανε πρόταση... Αρκετοί με πήραν τηλέφωνο, θα κάνω κάτι το οποίο σίγουρα θα εκφράζει τον Μάριο, κάτι που δεν θα με εκφράζει, δεν θα το κάνω, όποια κι αν είναι η οικονομική πρόταση. Τηλεοπτικά, κάτι το οποίο θα είχε σχέση με αγωνιστικά κριτήρια, νομίζω θα μπορούσα να το κάνω, παιχνίδια, extreme sports, εκπομπή που να έχει ταξίδια...» είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
 

Ενώ έκανε και μια απίθανη αποκάλυψη για την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει λάβει από θαυμάστρια.

«Μου ζήτησε θαυμάστρια στα Χανιά να της υπογράψω στο στήθος της! Το έκανα! Φορούσε μαγιό, και δεν έγραφε ο μαρκαδόρος γιατί ήταν ψιλοβρεγμένη!» είπε ο πρώην παίκτης των Μαχητών, αφήνοντας την παρουσιάστρια άφωνη! 

Δείτε την αποκάλυψη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο ίδιος δεν δίστασε να διαψεύσει και τις φήμες που ακούστηκαν, για αποζημίωσή του από την παραγωγή του Survivor, για το τροχαίο και τις σωματικές βλάβες που υπέστη.

«Δεν πήραμε αποζημίωση, όχι. Αν κινηθείς νομικά, μπορείς να ζητήσεις κάτι. Τι έλεγαν, ότι οι παίκτες…; Δεν είδα καθόλου, τίποτα από αυτό το πράγμα, όχι! Ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του, να κινηθεί νομικά, η ασφάλεια σε καλύπτει από τη στιγμή που δνε πας πίσω από το παιχνίδι. Δεν με ένοιαζε η αποζημίωση, αλλά να επιστρέψω πίσω!» αποκάλυψε ο πρώην παίκτης των Μαχητών. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

H παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην έχει ετοιμάσει εκπλήξεις για τον καλεσμένο της, αλλά και βίντεο από φίλους και συγγενείς του, οι οποίοι μίλησαν για αυτόν.

Σε ένα από αυτά, μία κυρία αναφέρθηκε σε μία απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς του πρώην παίκτη του Survivor, όταν του ζητήθηκε, μόλις δύο μέρες μετά την επιστροφή του στην Κύπρο, να επισκεφθεί παιδάκια που νοσηλεύονταν σε ογκολογικό νοσοκομείο της Μεγαλονήσου. Ο ίδιος φυσικά δέχτηκε αμέσως, και φυσικά το έπραξε, χωρίς την παραμικρή συνοδεία καμερών ή την οποιαδήποτε τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Μάριος Πρίαμος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, βλέποντας το βίντεο, και αρκέστηκε να πει ότι το έκανε επειδή το αισθανόταν πραγματικά, και ότι πήρε πολύ επρισσότερη αγάπη από τα παιδιά αυτά, από όση θα μπορούσε να δώσει ο ίδιος. 

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Δειτε Επισης

Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»