Το αισχρό μήνυμα στο διαδίκτυο για την Γωγώ που μας «πάγωσε το αίμα»!

Αυτή είναι η πιο αισχρή είδηση που μεταφέραμε ποτέ!
 
Μια ανάρτηση στο διαδίκτυο μας «πάγωσε το αίμα» και μας γέμισε ντροπή .
 
Η χθεσινή εμφάνιση της γλυκύτατης και εγκυμονούσας Γωγώς Αλεξανδρινού στην πρεμιέρα της επίσης εγκυμονούσας Χριστιάνας Αριστοτέλους άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.
 
 
Η Γωγώ με την ειλικρίνεια που την διακατέχει μίλησε για όλα και άνοιξε την καρδία της στους τηλεθεατές, μοιράζοντας όλα τα συναισθήματα αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε με περισσό θάρρος το τελευταίο διάστημα της ζωής της αλλά και την μεγάλη της ευτυχία που με πολύ κόπο σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο με την βοήθεια του Θεού το δεύτερο της παιδάκι την Χριστίνα!
 
Με αφορμή την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε εκπομπή κάποιοι αχαρακτήριστοι «έβγαλαν χολή» για την αγαπημένη παρουσιάστρια και μάλιστα χρησιμοποιώντας το Όνομα του Θεού!
 
Ο συγγραφέας Μάριος Φρίξου είναι αυτός που ανάδειξε την υπόθεση. Με ένα μακροσκελές κείμενο αναφέρει τα έξης ανεκδιήγητα που του έστειλαν στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb.
Το όνομά σου "κύριε" δεν θα το αφήσω γιατί δεν θέλω να πάρεις καμία απολύτως αξία από εμένα.. Γωγώ ξέρω πώς δεν σου αρέσουν αυτά, συγχώρεσέ με όμως που το δημοσιεύω, αλλά δεν μπορεί να ανεχτεί η συνείδηση η δική μου τέτοια ανήθικα λόγια που διάβασα προ ολίγου ένεκα μιας σημερινής τηλεοπτικής σου συνέντευξης. Έχω διαβάσει ξανά στο παρελθόν τέτοια λόγια για τη Γωγώ. Τα έχω ακούσει παλιά και δια στόματος στενού συγγενικού προσώπου του άντρα μου.. Άμα είναι θέμα υγείας γίνομαι πολύ σκληρός. Για σκεφτείτε πόσο χαμηλά, πόσο μηδενικό μπορεί να νιώθεις για να βάλεις στο στόμα σου την ΥΓΕΙΑ ενός ανθρώπου. Πρέπει να ντρέπεστε!! Όταν με περίσσιο θάρρος -που μια ψυχή δεκάδων ανθρώπων μαζί δεν θα το έκανε για μας- μια γυναίκα λοιπόν αποφάσισε να βάλει την υπογραφή της σε μια γνήσια αγάπη μεταξύ δύο ΑΝΘΡΩΠΩΝ, τα παραπάνω λόγια είναι βεβαίως περιττά. Που ακόμα κάποιοι από το "star system" μπορεί και να χλεύασαν την όλη φάση, αλλά η ίδια στάθηκε απτόητη και το πήρε μέχρι τέλους. Ναι, το έκανε και για να πείσει μερίδα συγγενών γι' αυτό τον γάμο, γι' αυτό το αυτονόητο δικαίωμα. Ντρέπομαι κι εγώ πραγματικά που ζω ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος μυαλού, που δεν έχουν τον Θεό τους, που είναι τόσο, μα τόσο δυστυχισμένοι.
 
Δείτε εδώ το αισχρό μήνυμα
 

Και όλα αυτά τα ντροπιαστικά για το ανθρώπινο είδος, λίγες μόνο ώρες πριν η αγαπημένη δημοσιογράφος φέρει στο κόσμο το δεύτερο παιδάκι της!
Τα σχόλια δικά σας
 

Δειτε Επισης

Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»