Αποθεωθήκαν κατά την είσοδο και έξοδο τους! Οι δηλώσεις των παιχτών και των γονιών τους!

Η επίθεση στον Χανταμπάκη, η κωλοτούμπα της Πασχάλη, η απάντηση του Σπαλιάρα για το ξύλο, η σνομπαρία Βαλαβάνη και το κράξιμο!

Το παρασκήνιο και ρεπορτάζ πίσω από τον χτεσινό λαμπερό τελικό του Survivor ήταν πλούσιο. Στο «Φτιάξε καφέ» παρουσιάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες.

«Ο Κόσμος χτες ήταν τριπλάσιος. Το μεγαλύτερο χειροκρότημα το πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Και ο Βασάλος είναι πολύ αγαπητός. Φυσικά ο πανικός έγινε όταν έφτασαν οι δύο φιναλίστ.

Και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι αγαπητή. Πολλές φορές ποδοπατηθήκαμε, και υπήρχε κίνδυνος για τα πιτσιρίκια. Το βανάκι που μετέφερε Ντάνο και Μάριο και ο κόσμος έπεσε πάνω του, έκανε ελιγμό ο οδηγός και πήγε από την άλλη είσοδο, και έτρεχαν από πίσω του τα παιδάκια!» παρουσιάστηκε το ρεπορτάζ, με τα πλάνα να δείχνουν αλλόφρονα παιδάκια να τρέχουν μέσα στο Άλσος, προκειμένου να δουν τους αγαπημένους τους παίκτες

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου σχολίασαν το χτεσινό αποτέλεσμα του τελικού του Survivor:

«Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ήταν επιλογή του κόσμου και ήταν σωστό. Τη χαρήκαμε όλοι αυτή τη βραδιά. Δεν υπήρχαν προβλέψεις ποτέ στο Survivor, ήταν το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι που είχαμε δει!» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, και οι δύο το άξιζαν, απλά ο ένας θα έφευγε με λίγο περισσότερα χρήματα. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που γίνεται! Μας δικαίωσε το αποτέλεσμα, ναιιιι!» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, πανηγυρίζοντας με το αποτέλεσμα.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, και δεν έκρυψε τη λύπη του γιού του για τον αποκλεισμό του από τον τελικό. «Μια χαρά είμαστε μέχρι εδώ, μια χαρά ευχαριστημένοι, χαιρόμαστε που τον έχει όλη η Ελλάδα στην καρδιά της. Ο Κωνσταντίνος φυσικό είναι, υπάρχει μια στενοχώρια, αλλά το προσπέρασε αμέσως, είναι πολύ ευχαριστημένος. » είπε.

«Πριν μπει ο Βασάλος στη σκηνή, πάει και χαιρετάει και χαϊδεύει μόνο τον Μάριο Πρίαμο, δεν γύρισε καν να κοιτάξει τον Ντάνο! Και στον ημιτελικό, ο πατέρας του Βασάλου δεν χειροκρότησε καθόλου τον Ντάνο! Έσκυψε το κεφάλι του και τον πήρε και αποχώρησε. Ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος ο Κωνσταντίνος, περίμενε 100% να πάει τελικό!» αποκάλυψε ο Μαρίνος Βυθούλκας, μεταφέροντας το παρασκήνιο.

Στο «Φτιάξε καφέ» μίλησε και ο πατέρας των αδελφών Αϊνατζιόγλου. «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια εξαίσια εμπειρία για τα κοριτσάκια μου, αν τους τύχει η ευκαιρία μπορεί να το επαναλάβουν, είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισαν γεμάτες. Πιστεύω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Ειρήνη Κολιδά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, και ρωτήθηκε για τις φήμες που ακούγονται ότι θα παρουσιάσει το Survival Secrets στο Έψιλον. «Δεν έχουμε πει κάτι το οποίο να έχει οντότητα, έχω συζητήσει αρκετά πράγματα, απλά θέλω να βρω κάτι που να εκπροσωπεί τον χαρακτήρα και τον εαυτό μου, και αν βρεθεί, θα το κάνω!» είπε η παίκτρια του Survivor, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά!

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Ζώης Σημαντήρας, κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα, αποκάλυψε στο χτεσινό LaBiriBiri ότι μεταξύ των Διασήμων έπεσε και ξύλο.

Όπως αναμενόταν, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν χτες τους παίκτες για την αλήθεια του ισχυρισμού αυτού, και οι απαντήσεις είχαν ποικιλία. «Υπήρχαν έντονες στιγμές, τσακωμοί και διαφωνίες, δεν έπεσε ξύλο, αυτά σε ενώνουν, δεν σε χωρίζουν!» είπαν οι αδερφές Αϊνατζιόγλου.

«Ξύλο δεν έπεσε. Εγώ δεν έχω δείρει, και δεν έχω φάει ξύλο από κανέναν» είπε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ωστόσο έδωσε μια απάντηση όλο νόημα, που αφήνει πολλά να εννοηθούν! «Αλήθεια, ε δεν ξέρω, μπορεί! Πάνω κάτω αυτά που είδατε, είναι και κάποια πράγματα που δνε τα κατέγραψαν οι κάμερες, ευτυχώς!»

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Εντάξει…οκ μπήκε στο Survivor πήρε αναγνωρισιμότητα που δεν περίμενε να έχει ποτέ και ξαφνικά βγαίνει έξω με την μύτη πιο ψηλά…πεθαίνεις! Δηλαδή…αφού βλέπεις ότι κάνουμε όλοι προσπάθεια να δείξουμε καλή διαγωγή κάνε κι εσύ την δική σου να μην δίνεις δικαιώματα…

Κοιτάξτε, η Βαλαβάνη από ότι καταλάβαμε και χθες κάνει την συγκεκριμένη τακτική. Αδιαφορεί για δημοσιογράφους και είναι κοντά στον κόσμο.. τουλάχιστον για τον ημιτελικό – τελικό που είχε παιδάκια και ήθελαν να της μιλήσουν! Από την άλλη…την περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω για να της πάρουν μία δήλωση κι εκείνη πέρασε τρέχοντας από μπροστά τους, γύρισε το κεφάλι από την άλλη, έσπρωξε όλα τα κορίτσια, πάτησε τις δημοσιογράφους για να μπει γρήγορα μέσα γιατί η Ελένη Μενεγάκη….εεε… η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλαμε να πούμε… δεν ήθελε να κάνει δήλωση και αντί να το πει ευγενικά σαν την Παπαδοπούλου προτίμησε να το κάνει ντίβα…

Έτσι νευρίασε ο δημοσιογράφος του alpha και της είπε: «Σνομπάρεις Ευρυδίκη; Καλά δεν τρέχει και τίποτα να δεν μιλήσεις…», με εκείνη να σταματάει για δευτερόλεπτα να τον κοιτάξει και συνέχισε βιαστική να πάει στο κοινό να αποθεώσει την σταρ…

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η στάση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να πάρει παραμάζωμα τις τηλεοπτικές κάμερες και να βιαστεί να περάσει μπροστά στον χτεσινό τελικό, προκάλεσε τα έντονα σχόλια στο «Φτιάξε καφέ».

«Η Ευρυδίκη είναι λίγο συγχυσμένη με τους συναδέλφους της, λες και δεν τους ξέρει, τους ξέρει μέσα από την τηλεόραση. Πωπω ύφοοος! Σπρώχνει τους συναδέλφους! Δεν καταλαβαίνω τι συμπεριφορά που έχει. Γιατί σνομπάρει; Δεν έχει φοβία, έχει επιθετικότητα και ειρωνεία! Θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο να σπρώχνει τους συναδέλφους που έρχονται με το μικρόφωνο να της πάρουν δυο δηλώσεις;» ξεσπάθωσαν οι συνεργάτες της εκπομπής κατά της αθλητικογράφου.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η άρνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και να πάρει παραμάζωμα τους δημοσιογράφους περνώντας, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Happy Day.

«Koίτα, είναι αλήθεια ότι χρόνο βρίσκεις για να βγάλεις selfie. Δεν έχει δύο δευτερόλεπτα , δεν σου ζητά κανείς να ανοίξεις την καρδιά σου, δεν θα συζητήσεις και το Κυπριακό!

Οι δημοσιογράφοι είναι εκεί με το ματσούκι στημένοι στο λιοπύρι από τις 7 το απόγευμα και θα φύγουν στη 1 το βράδυ! Είναι και σεβασμός στους συναδέλφους! Είναι θέμα ευγένειας!» είπαν Σταματίνα και Τσολάκη «Εδώ ήρθες για να κάνεις δηλώσεις, δεν πήγες σε ένα γάμο! Δεν τα καταλαβαίνω αυτά, είμαι βλαξ τελικά!» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς διαφώνησε έντονα. «Το έχω κάνει κι εγώ, σε στιγμές που δεν θέλω να μιλήσω σε άνθρωπο!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Το ριάλιτι επιβίωσης αποτέλεσε κεντρικό θέμα σχολιασμού στο σημερινό Πρωινό. Οι αφίξεις στο Άλσος Βεΐκου, και ειδικότερα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, προκάλεσαν πανικό στο πάνελ.

«Υπάρχει η απόλυτη Ελληνίδα σούπερ σταρ, δεν είναι η Άννα Βίσση, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Μπράβο στον Πλεμμένο. Βγάζει selfies τουλάχιστον για πέντε λεπτά, και καλά κάνει, και τη δημοσιογράφο του Έψιλον πήγε να την πάρει σβάρνα» είπε η Σάσα Σταμάτη. «Η Σακίρα στη Μύκονο μίλησε, η Βαλαβάνη όχι!» είπε ο Νίκος Παρτσώλης. «Ξινιόλα!» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα, δεν είναι ωραίο! Ο Πλεμμένος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, πάντα κύριος έξω, είναι ευγενικός, αν του πεις ότι δεν θέλεις να μιλήσεις θα σου πει δεν πειράζει, πάει να πει ότι έτσι είναι, είχε άσχημη συμπεριφορά! Είναι θέμα τρόπων! Κάτι να πεις, γιατί είσαι και δημοσιογράφος, δεν εχει να κάνει με το ότι άργησες!

Μου κάνει τόσο ξεπερασμένο ότι και καλά σε κάνει σταρ όλο αυτό; Αυτό με τρελαίνει, με συγχύζει πάρα πολύ, το να νομίζουν ότι έχουν μια δημοσιότητα και έχουν μεγαλύτερη αξία από τους άλλους!» είπε η Φαίη Σκορδά. «Μου στέλνει μήνυμα ένας φίλος, είχε πάει στο κομμωτήριό του, άργησαν πάρα πολύ, και ήταν πολύ αγχωμένη!» προσπάθησε μάταια να τη δικαιολογήσει ο Στέφανος. «Βγαίνουν και σε τρίμετρα τετράμετρα, είναι τα νέα καλάμια!» συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε και τις προτάσεις που έχει ήδη δεχτεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Του κάνανε πρόταση να πάει σε πάνελ σε εκπομπή στον Σκάι και επίσης του έγινε πρόταση να παίξει σε ταινία στον κινηματογράφο, με τον όρο να μείνει στα 85 κιλά και να μην ανέβει παραπάνω!»

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Η Σόφη Πασχάλη ρωτήθηκε για τις σχέσεις της πλέον με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μετά και τη θερμή της αγκαλιά στον ημιτελικό, και απάντησε: «Παιδιά ήταν ένα γεγονός που συνέβη, τώρα τα πράγματα τελειώσανε.

Έχω φάει, έχω πιει, όλα καλά είναι! Θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Ναι, είμαστε φίλοι με τον Ντάνο! Ήταν απλά ένα θέμα παρεξήγησης!» είπε η παίκτρια των Διασήμων.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:Youweekly

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»