H Καινούργιου βγήκε με το μαγιό στην εκπομπή της και έδωσε συνέντευξη στον αρχισυντάκτη της!

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε χθες μέσα από την εκπομπή της «Φτιάξε καφέ να στα πω» ότι θα βγει με μαγιό και το έκανε.

Η παρουσιάστρια τόλμησε και βγήκε με ένα μαύρο μπικίνι και από πάνω φορούσε ένα καφτάνι! Η Κατερίνα έχει αποκτήσει τέλεια σιλουέτα– κάνει διατροφή και γυμνάζεται καθημερινά – και πια δεν έχει κανένα κόμπλεξ, όπως στο παρελθόν που πόσταρε φωτογραφίες της φουλ στο ρετούς! Εύγε στην Κατερίνα!

'Eκανε τον απολογισμό για τη σεζόν που πέρασε και οι συνεργάτες της δεν την πρόσεχαν αλλά έβγαζαν φωτογραφίες και χαίρονταν που επιτέλους θα κάνουν διακοπές.

Η Κατερίνα μιλούσε για τις δυσκολίες της χρονιάς και οι συνεργάτες της δεν της έδιναν σημασία... Δεν έδιναν σημασία στην κεντρικιά; Ε τότε είπε στον αρχισυντάκτη της:«Βλέπεις τι τραβάω; Με γράφουνε» και εκείνος έβγαλε το παπούτσι να τους το πετάξει. Δείτε το στιγμιότυπο από την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω"! 

«Κόλαφος» από Κατερίνα Καινούργιου για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τι αποκάλυψε;

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στην ίδια της την εκπομπή το πρωί της Παρασκευής. Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Θέμης Μάλλης ανέλαβε χρέη παρουσιαστή κάνοντας μια αναδρομή στην τηλεοπτική πορεία της Κατερίνας Καινούργιου. Η ίδια έδωσε απαντήσεις τόσο για επαγγελματικά της βήματα αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο, όσο και για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τι έχει συμβεί ανάμεσα τους!

«Εγώ την Κωνσταντίνα την γνωρίζω χρόνια. Αρκετά. Και πριν γίνει παρουσιάστρια στον Alpha. Γιατί δούλευε σαν μοντέλο. Μου ήταν πολύ συμπαθής. Ήταν πολύ γλυκό κορίτσι και ευγενικό. Όταν άρχισε να αποκτά εξουσία και καταλαβαίνεις τη στιγμή την οποία λέω, άρχισε να αλλάζει λίγο η συμπεριφορά της. Να αποκτά εξουσία εξαιτίας της πολύ καλής σχέσης που είχε με τη διοίκηση.

Για μένα οι άνθρωποι που έχουν και φιλικές σχέσεις με διοικήσεις, καναλάρχες κλπ πρέπει να είναι ακόμα πιο ταπεινοί. Αυτή είναι η άποψη μου. Γιατί έχω δει ανθρώπους που έχουν κολλητιλίκια με καναλάρχες και είναι οι πιο cool και οι πιο ταπεινοί. Και η Αννίτα Πάνια ήταν πάρα πολύ καλή φίλη με τον κ. Κοντομηνά και η κοπέλα είναι ο πιο απλός άνθρωπος που υπάρχει.

Υπήρχαν κάποια θέματα που με ενόχλησαν στην πορεία, μιας και είπε σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν εγώ έφυγα από τον Alpha, ότι «εγώ την Κατερίνα δεν την ήξερα, τη γνώρισα μέσα από τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο». Τον πρώην σύντροφο μου, που αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ενώ είχαμε κάνει και φιλική παρέα.

Εντάξει, τελείωσε αυτό, καταλαβαίνω ότι φέτος άλλαξε. Κατάλαβε ότι ίσως αρχίζει και χάνει όλο αυτό που είχε και άρχισε να είναι πιο φιλική. Ξανακολούθησε η μία την άλλη στα social media. Μιλήσαμε και έξω ήταν πιο γλυκιά. Μου έχει μεταφερθεί από αρκετό κόσμο, ότι αρκετές φορές ενοχλείται από αυτά που μπορεί να λέμε στην εκπομπή, το ρεπορτάζ μας, χωρίς ποτέ όμως να πούμε κάτι αρνητικό για την ίδια ως υπόσταση. Να πούμε ότι πολλές φορές το ρεπορτάζ μας το έδινε ο ίδιος ο Alpha. Παίρναμε τηλέφωνο και μας έλεγαν «ναι η Κωνσταντίνα θα φύγει».

Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχετε τρελαθεί; Για ποιο λόγο να της μιλήσω»;

Από εκεί και πέρα όπως στην παρούσα φάση καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε μια δεινή θέση κι εγώ δεν εύχομαι για κανέναν άνθρωπο να μείνει χωρίς δουλειά. Είναι ένα κορίτσι που κυνηγάει τα όνειρά της» είπε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ρωτήθηκε και για το αν βλέπει να έχει τηλεοπτικό μέλλον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε στο βίντεο την απάντηση της:

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη.

Η Κατερίνα δεν δίστασε να πει για την εποχή που ήταν στο Δέστε τους «Με την Μαρία (Ηλιάκη) αγαπηθήκαμε πραγματικά και ακόμα την αγαπάω μέσα μου, όμως οι γυναίκες έχουν μέσα τους αυτόν τον ανταγωνισμό πάρα πολλές φορές και όταν έχει μία κοπέλα στην παρέα σου στο πάνελ σου δεν μπορείς να πιστέψεις ότι μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο και από εσένα στην παρέα σου...» και τόνισε πως δεν ξέρει πως νιώθει η Μαρία... Η Κατερίνα είπε ότι έκαναν κάποιες προσπάθειες να τα βρουν αλλά τελικά δεν έγινε τίποτε... Τότε ο Θέμης Μάλλης τηλεφώνησε στην Μαρία Ηλιάκη στον αέρα της εκπομπής και η Κατερίνα σοκαρίστηκε... Η δε Μαρία δεν σήκωσε το τηλέφωνο!

Η Κατερίνα Καινούργιου στην τελευταία της εκπομπή μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, το unfollow που της έκανε στο instagram επειδή την ενόχλησε το ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω!

«Στεναχωρήθηκα που στεναχωρήθηκε... ένιωσα αδικία... Το ρεπορτάζ μας προφανώς την ενόχλησε πολύ, δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα το έκανε σκοπίμως, εγώ έμαθα μετά πως η Ελένη είπε αφού εγώ δε θα έβγαζα κάτι αρνητικό για την Κατερίνα, γιατί; Η Ελένη με έχει στηρίξει δεν είμαι αγνώμων... Δεν με έκανε unfollow, block με έκανε... Κάποια στιγμή θα ξαναμιλήσουμε οι δυο μας...»!

Δείτε τι άλλο είπε στο Φτιάξε καφέ να στα πω!

Οι συνεργάτες της της έκαναν και προσωπικές ερωτήσεις. Και δεν δίστασε να αναφερθεί στον Γιώργο Σαμαρά που ήταν μία από τις σχέσεις της που ήρθε στο φως της δημοσιότητας:

«Με τον Γιώργο έκανα λάθη, αλλά κάναμε και οι δύο. Ήταν ένας έρωτας καλοκαιριού και ήμασταν συνέχεια και παντού μαζί... Ε, αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν κάνει καλό και χωρίσαμε, δεν είναι κάτι άλλο... Ενθουσιάστηκα, ερωτεύτηκα, ήταν αμοιβαίο... έκανα μεγάλα λάθη»!

Η Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε για την προηγούμενη σχέση που είχε και όπως είπε και η ίδια ήταν η πιο μακρόχρονη σχέση της.

Και ενώ αρχικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, όταν ήρθε η κουβέντα στον πρώην σύντροφό της, η παρουσιάστρια Φτιάξε καφέ να στα πω είπε: «Δεν έκανα λάθη σε αυτή την σχέση. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν .Σαν να μην υπήρξε ποτέ στην ζωή μου... Μην με ρωτάτε γι’ αυτόν»!

 

 

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»