Ένοχα κρυμμένα μυστικά για τους διάσημους του πλανήτη!

Υπήρξαν φήμες που αποσιωπήθηκαν κι άλλες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Σας παρουσιάζουμε 20 μυστικά που οι σταρ φρόντισαν να μην αποκαλυφθούν για χρόνια
 
Lance Armstrong: Φήμες κυκλοφορούσαν επί χρόνια ότι ο δημοφιλής Αμερικανός ποδηλάτης χρησιμοποιούσε απαγορευμένες ουσίες. Μετά από χρόνια διαψεύσεων όμως έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης το 2013 σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey, όπου ο ίδιος ο Armstrong ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε διάφορες ουσίες και ορμόνες για να "ξεγελά" τους ελέγχους αντιντόπινγκ. 
 
John Travolta: Ο μεγάλος καρδιοκατακτητής John Travolta έκαψε πολλές καρδιές στα νιάτα του. Πλέον όμως κυκλοφορούν φήμες σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Λέγεται ότι είχε δεσμό με τον Τom Cruise. Ο πιλότος του επίσης ισχυρίζεται ότι είχε έξι χρόνια σχέση με τον διάσημο ηθοποιό. 

Catherine Zeta Jones: Επί χρόνια όλες οι γυναίκες ζήλευαν τη σταρ του Zorro! Eξωτική ομορφιά, αξιοζήλευτη καριέρα και τέλεια οικογένεια. Το 2011 όμως τα πάντα γύρω της κατέρρευσαν, ο άντρας της αρρώστησε με καρκίνο και εκείνη μπήκε σε ψυχιατρική κλινική για διπολική διαταραχή την οποία έκρυβε επιμελώς μέχρι τότε. 

Hillary Clinton: Το 2015, η Yoko Ono αποκάλυψε ότι τη δεκαετία του '70 τα είχε με την Hillary Clinton. Γνωρίστηκαν σε πορεία διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στον Βιετνάμ αλλά γρήγορα οι σχέσεις τους προχώρησαν σε άλλο επίπεδο. Η Gennifer Flowers, επίσης, υπουργός του Bill Clinton, ισχυρίζεται κι εκείνη ότι η Hillary είναι bisexual.


Caitlyn Jenner: Παρόλο που η Caitlyn Jenner αποκάλυψε στο Vanity Fair ότι από μικρή ήξερε ότι ήταν γυναίκα, εμείς το μάθαμε σχετικά πρόσφατα. Ο Jenner ξεκίνησε να παίρνει ορμόνες τη δεκαετία του '80 αλλά περίμενε 30 ολόκληρα χρόνια για να αλλάξει φύλο


Arnold Schwarzenegger: Η πολιτική καριέρα του πρώην bodybuilder και ηθοποιού έληξε το 2011 όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε παιδί εκτός γάμου με την οικονόμο του Mildred Baena. Ο γιος του, Joseph Baena, γεννήθηκε το 1997, και η ύπαρξή του παρέμεινε κρυφή επί 14 χρόνια. Μόλις μαθεύτηκε ο γάμος του με τη Maria Shriver έλαβε τέλος μετά από 25 χρόνια


Tiger Woods: Κι άλλος ένας σταρ που την πάτησε λόγω απιστίας. Ο διάσημος Αμερικανός γκόλφερ Tiger Woods ήταν παντρεμένος με το μοντέλο από τη Σουηδία, την Elin Nordegren, και είχαν δύο παιδιά. Κάποια στιγμή αποκαλύφθηκε ότι ο Woods είχε τουλάχιστον 19 ερωμένες όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομέμης και της πορνοστάρ Joslyn James.
 
Bill Cosby: Επί δεκαετίες ο Bill Cosby είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα. Ο αγαπημένος "μπαμπάς" της αμερικανικής τηλεόρασης έκρυβε όμως ένα πολύ σκοτεινό μυστικό. Οι κατηγορίες ήρθαν στην επιφάνεια η μία μετά την άλλη: Ο Bill Cosby χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες και βίαζε αθώες γυναίκες. Ο Cosby αναμένεται να περάσει απο δίκη όπου θα καταθέσουν εναντίον του δεκάδες γυναίκες. 
 
Sarah Palin: Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μπασκετμπολίστα Glen Rice, εκείνος και η πολιτικός πέρασαν μια νύχτα μαζί το 1987, όταν εκείνος είχε πάει στην Αλάσκα για ένα τουρνουά. Κράτησαν επαφή επί ένα χρόνο περίπου μέχρι που η Palin παντρεύτηκε το 1988. Η Palin αρνείται τα πάντα. 


Ellen Page: Της πήρε κάποια χρόνια για να δηλώσει δημόσια ότι είναι λεσβία. Στο μεταξύ κυκλοφορούσαν φήμες για σχέσεις της με άντρες όπως με τον ηθοποιό Alexander Skarsgard. Η ίδια ανέφερε ότι περίμενε γιατί φοβόταν ότι θα στιγματιστεί κι ότι η αποκάλυψη θα έβλαπτε την καριέρα της. 
 
Abraham Lincoln:  Σύμφωνα με κάποιους ιστορικούς, ο 16ος πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ομοφυλόφιλος. Οι εν λόγω φήμες βασίζονται στον αποτυχημένο του γάμο με την Mary Todd Lincoln, αλλά και λόγω της στενής του σχέσης με αρκετούς άνδρες. Συγκεκριμένα, όταν ήταν 22 χρονών κοιμόταν επί 4 χρόνια στο ίδιο κρεβάτι με το δάσκαλό του. 


Winston Churchill: Έκρυβε διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επί χρόνια. Από τη στιγμή όμως που αποφάσισε να τα αποκαλύψει, μιλούσε συχνά για τη διπολική διαταραχή που τον βασάνιζε, την οποία αποκαλούσε τον "μαύρο του σκύλο". Ο Churchill κατάφερε επίσης να αποκρύψει και το έμφραγμα που υπέστη το 1953. Κατάφερε μάλιστα να παρευρεθεί και σε συνάντηση την επομένη χωρίς κανείς να προσέξει ότι είχε παραλύσει από τη μία πλευρά. Όταν η υγεία του επιδεινώθηκε, αναγκάστηκε να το παραδεχθεί αλλά ο λαός του άργησε να το μάθει. 
 
Wayne Gretzky: Το πρόβλημα με το τζόγο αποκαλύφθηκε το 2006 όταν η γυναίκα του και μερικοί από τους πιο στενούς του φίλους μπλέχτηκαν σε μια σκευωρία αθλητικού τζόγου. Παρόλο που δεν κατηγορήθηκαν, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ήταν μπλεγμένος και ο Wayne Gretzky κι ότι έβαζε τη γυναίκα του να στοιχηματίζει στη θέση του. Από τότε όλοι πιστεύουν ότι ο Gretzky είναι εθισμένος στο τζόγο. 
 
Napoleon: Μπορεί σήμερα να μας φαίνεται αυτονόητο αλλά την εποχή του Ναπολέοντα δεν υπήρχαν ψυχολόγοι και ψυχίατροι. Πολύ μετά το θάνατό του, ανακαλύφθηκε ότι έπασχε από μεγαλομανία και ναρκισσισμό. Αποκλείεται να είχε χαρεί με τη διάγνωση αυτή!
 
Charlize Theron: Όλοι γνωρίζουν ότι η Theron πέρασε μια πολύ άσχημη παιδική ηλικία με ένα βίαιο πατέρα τον οποίο δολοφόνησε η μητέρα της σε αυτοάμυνα. Η διάσημη ηθοποιός άργησε επίσης να αποκαλύψει ότι μέχρι τα 11 της δεν είχε δόντια καθώς είχαν σαπίσει από κάποια φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε. 
 
Ricky Martin: Ο αγαπημένος τραγουδιστής από το Πουέρτο Ρίκο κρατούσε κρυφές τις σεξουαλικές του προτιμήσεις για να προστατεύσει την καριέρα του. Σε επιστολή που δημοσιεύθηκε το 2010 αποκάλυψε το μυστικό που τον βάραινε. Σήμερα έχει δύο παιδιά από παρένθετη μητέρα. 
 
Woody Allen: Το 2014, η κόρη της Mia Farrow, η Dylan, ανακοίνωσε ότι ο Woody Allen, ο σύντροφος της μητέρας της την κακοποιούσε όταν ήταν παιδί. Ο σκηνοθέτης αρνήθηκε τις κατηγορίες και δεν ασκήθηκε ποτέ δίωξη σε βάρος του. 
 

 

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»