Και οι σταρ έχουν τις… παραξενιές τους!

Όλοι έχουν τις παραξενιές τους, ακόμη και οι celebrities. Από την Janet Jackson μέχρι και την Beyonce, έχουν όλοι τις δικές τους παράξενες απαιτήσεις.

Jennifer Lopez
Η τραγουδίστρια επιθυμεί το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένει να είναι πάντα λευκό καθώς η πολυχρωμία την τρελαίνει. Ο χώρος της θέλει να είναι στολισμένος με λευκά τριαντάφυλλα και κεριά. Κουβαλάει μαζί της πάντα ένα μπουκάλι από λάδι γκρέιπφρουτ το οποίο μυρίζει κάθε φορά που νιώθει πείνα ανάμεσα στα γεύματά της γιατί έτσι υποστηρίζει ότι σταματάει το γουργούρισμα στο στομάχι της. Όσον αφορά δε τις… φυσικές ανάγκες της, η Jennifer έχει στις περιοδείες της ένα καπάκι λεκάνης με διαμάντια, αξίας 105.000 ευρώ, δώρο του Μπεν Άφλεκ.

Janet Jackson
Η αδελφή του Michael Jackson θέλει υποχρεωτικά ένα δωμάτιο στον όροφο που μένει να μετατραπεί σε αίθουσα γυμναστηρίου με όργανα ενδυνάμωσης. Η τραγουδίστρια ακολουθεί πιστά το 
καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της, δίνοντας έμφαση στα βάρη και στο τρέξιμο πάνω σε διάδρομο, ενώ προτιμάει την πρωινή άθληση, καθώς έχει καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά έχει μαζί της στα ταξίδια τον προσωπικό της γυμναστή.

Mariah Carey
H Mariah Carey έχει ένα υπάλληλο,  μόνο και μόνο για να της κουβαλά τα Evian. Αναγκάζει τους φρουρούς της να την μεταφέρουν σε καροτσάκι στα παρασκήνια των show της, επειδή δεν θέλει να κουράζεται, ενώ έχει μια κοπέλα η οποία είναι υπεύθυνη για την φροντίδα των σκυλιών της.


Βeyonce
 Πρέπει η θερμοκρασία της σουίτας που θα μείνει, να είναι κοντά στους 22 βαθμούς Κελσίου. Τα κεριά του δωματίου της πρέπει να μυρίζουν οπωσδήποτε γκρέιπφρουτ, το φαγητό να είναι σερβιρισμένο πάνω σε άσπρο τραπεζομάντηλο και πορσελάνινο άσπρο σερβίτσιο, τα έπιπλα πρέπει να είναι όλα λευκά, όπως και τα  χαλιά, ενώ το σαπούνι μόνο από την Ιρλανδία!

Will Ferrell
Ο κωμικός Will Ferrell έχει ζητήσει από πολυτελές ξενοδοχείο που τον φιλοξένησε κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας του ένα σκούτερ για τις μετακινήσεις του, αλλά και ένα ψεύτικο δέντρο. Στο θέμα της διατροφής του ήθελε αμύγδαλα, αλλά το νερό έπρεπε να είναι από τα Fiji!

Madonna
Η Madonna είχε προσλάβει βοηθό για να τις φέρνει νερό, έξι φορές μέσα στη νύχτα, για να ενυδατώνεται σωστά!

Cher
H Cher απαιτεί σε κάθε εμφάνιση ή συναυλία της απαραιτήτως ένα δωμάτιο μόνο για τις... περούκες της!

Μοrrissey
Στη συναυλία που είχε δώσει ο Morrissey το 2012 στο Viña del Mar, υποχρέωσε τους πάντες να... κλειδωθούν στα γραφεία τους καθώς δεν ήθελε κατά την άφιξή του στον συναυλιακό χώρο να έρθει σε επαφή με κανέναν!


Katy Perry
Η Κaty Perry είναι πιο παράξενη απ' όσο φαίνεται! Ανάμεσα σε άλλα είναι πολύ απαιτητική με το προσωπικό της, όπως για παράδειγμα με τον προσωπικό της σοφέρ, ο οποίος δεν επιτρέπεται να της μιλά ποτέ, εκτελεί τις δικέςΌλοι έχουν τις παραξενιές τους, ακόμη και οι celebrities. Από την Janet Jackson μέχρι και την Beyonce, έχουν όλοι τις δικές τους παράξενες απαιτήσεις.

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»