Το χειρουργείο πριν μπει στο Survivor! Γιατί έγινε μισθοφόρος στη Σομαλία;

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μαζί με την αδερφή του Μένια είναι σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή Πανόραμα. Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε τα δύο αδέρφια στο πλατό της εκπομπής και μίλησαν για το Survivor και άγνωστες πτυχές του παιχνιδιού.

Ανάμεσα σε αυτά αναφέρθηκαν σε ένα άγνωστο συμβάν του Κώστα λίγους μήνες πριν μπει στο Survivor και ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο.  Συγκεκριμένα η Μένια Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που ενόχλησε έντονα την οικογένεια, με τη φωτογραφία από κρεβάτι νοσοκομείου που δημοσιεύτηκε.

Ο «Μισθοφόρος» του Survivor εξήγησε ότι έκανε μία επέμβαση πριν μπει στο παιχνίδι, την οποία και δεν έκανε γνωστή. «Είχα έναν πολύποδα στη χολή μου και έκανα αφαίρεση χολής πέντε μήνες πριν μπω στο παιχνίδι. δεν θεώρησα πώς κάποιος από το παιχνίδι πρέπει να το ξέρει γιατί μπορεί να με κόβανε, αλλά ούτε μετά γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να με λυπάται κάποιος για να με ψηφίσει», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Η ηθοποιός μίλησε για τον αδελφό της, τον γνωστό πλέον σε όλους μας μισθοφόρο του Survivor. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αντίδρασή της όταν εκείνος της είπε πως θέλει να πάει στο Survivor. Στην αρχή η αντίδρασή της δεν ήταν ψύχραιμη και προσπάθησε να τον αποτρέψει, αλλά στην συνέχεια χαλάρωσε, αφού πίστευε ότι δεν θα τον πάρουν.

Όταν όμως το ένα κάστινκ διαδεχόταν το άλλο, άρχισε να πιστεύει ότι τελικά θα τον πάρουν στο παιχνίδι.

Δείτε το video: 

Η αδελφή του πρώην παίχτη του Survivor αποκάλυψε ότι όσο εκείνος ήταν στο παιχνίδι έπαιρνε με την μητέρα της συχνά τα άτομα της παραγωγής για να μαθαίνουν νέα του. Μάλιστα, είχαν τρομάξει πολύ όταν είχε χτυπήσει το πόδι του και ο γιατρός του έβαλε νάρθηκα, αλλά περιέγραψε και το πώς αντέδρασαν όταν έμαθαν για το τροχαίο.

Η ηθοποιός είπε ότι πήρε τηλέφωνο τα άτομα της παραγωγής και τους ρώτησαν πότε επιστρέφουν οι παίχτες στην Ελλάδα, αφού πίστευαν ότι το παιχνίδι θα σταματήσει.

Δείτε το video:

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε στο Survivor Πανόραμα πως αποφάσισε να πάει στη Σομαλία και να γίνει μισθοφόρος. 

Η αδελφή του Μένια που ήταν μαζί του στο πλατό της εκπομπής, εξήγησε ότι τους είπε ότι θα πάει στην Ιταλία με έναν φίλο του και τον πατέρα του στην Ιταλία. Ο πρώην μισθοφόρος τόνισε ότι όταν μιλούσε με την οικογένειά του τους έλεγε ψέματα ότι το κινητό του δεν έπιανε σε όλα τα μέρη.

Τέλος, η αδελφή του είπε πως όταν πήγανε στο αεροδρόμιο να τον παραλάβουν περίμεναν την πτήση από την Ιταλία και εκείνος ήρθε από αλλού.

Δείτε το video: 

Ο μισθοφόρος διατηρεί δυο μαγαζιά εστίασης, αλλά δεν τα έχει μόνος του. 

Με αφορμή ένα βίντεο που πρόβαλαν στο Survivor Πανόραμα και μίλησαν συνεργάτες του από τα μαγαζιά, είδαμε και τον Στέλιο Μάξιμο.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε με τις δηλώσεις του πως είναι συνέταιρος του πρώην παίχτη του Survivor και το πώς αντέδρασε όταν του είπε πως θα πάει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Δείτε το video: 

Ο μισθοφόρος, ύστερα από ερώτηση των συνεργάτιδών του από το μαγαζί που διατηρεί, αναφέρθηκε και στο θέμα που απασχολεί τους περισσότερους φανς του παιχνιδιού, το οποίο δεν είναι άλλο από το αν έγινε σεξ στο Survivor και τι είχε γίνει με εκείνον και την Ειρήνη Κολιδά! 

Συγκεκριμένα είπε: «Για μένα θα πω, δεν υπήρχε τίποτα προς καμία πλευρά, με καμία κοπέλα, είμασταν φίλοι με τα κορίτσια. Δεν έγινε τίποτα. Για κάποιον άλλον, δεν μπορώ να ξέρω τι γινόταν, όταν εγώ κοιμόμουν. Δεν έχω δει τα πλάνα με την Ειρήνη, μας το είχε πει και ο Γουίλι, αλλά δεν ήταν απολύτως τίποτα, απλά κάναμε παρέα, είμασταν πιο κοντά στις ηλικίες, πιο περπατημένοι, με κοινά ενδιαφέροντα, και έτσι κάναμε αρκετή παρέα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Σάρα Εσκενάζυ ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. 

Σπάνια την είχαμε δει να στεναχωριέται και αν εκνευρίζεται.

Ωστόσο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε ότι η Σάρα είχε βγει εκτός εαυτού σε ένα από τα αγωνίσματα.

Όπως εξήγησε, ο Μάριος Πρίαμος μετά από μια νίκη την είχε χτυπήσει στα οπίσθια- ήταν μια κίνηση που την έκαναν συχνά ο ένας στον άλλο- αλλά εκείνη εκνευρίστηκε μαζί του και του είπε να μην το ξανακάνει. Bravo Σάρα!

Δείτε το video: 

Όπως και οι υπόλοιποι παίχτες, έτσι και ο μισθοφόρος έφερε στην Ελλάδα κάτι από την παραλία για να του θυμίζει τα όσα έζησε εκεί.

Καλεσμένος στο Πανόραμα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε και έδειξε μια σανίδα από την καλύβα που είχε χαράξει πάνω τους μήνες, τις μέρες και είχε κυκλώσει κάποιες σημαντικές ημερομηνίες για εκείνους.

Δείτε το video: 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Σάρα Εσκενάζυ αποκάλυψαν στο Πανόραμα, ότι το τελευταίο casting για το Survivor τους το έκανε ο Acun Ilicali μέσω skype. 

Μάλιστα, εξήγησαν ότι η συνέντευξη έγινε στα ελληνικά και συνεργάτες του μετέφραζαν τις απαντήσεις τους και αυτό για να δει πως αντιδρούν.

Τέλος, αποκάλυψαν τις ερωτήσεις που τους έκαναν.

Δείτε το video:

Η Σάρα έχει πέσει θύμα των θαυμαστών της. 

Η πρώην παίχτρια του Survivor καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι έχουν φτιάξει ψεύτικα προφίλ στα social media με το όνομά της και μάλιστα απαντάνε για εκείνη.

Η Σάρα τόνισε ποια είναι τα δικά της social media και εξήγησε ότι εκτός από τα προφίλ που χειρίζεται η ίδια με όλα τα υπόλοιπα δεν έχει καμία σχέση.

Δείτε το video:

 

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»