Τι κρύβεται πίσω από την αρχή της καριέρας 10 διασήμων;

Όλοι όσοι σήμερα ανήκουν στην κορυφή της showbiz,  ήταν αρχικά άγνωστοι. Κάποιος τους ανακάλυψε και τους έδειξε πως να ανοίξουν τα φτερά τους! 
 
Katherine Heigl
Όταν η Katherine Heigl ήταν εννιά ετών, πόζαρε σε φωτογραφίες για την θεία της που είχε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Αυτές οι φωτογραφίες στάλθηκαν σε πρακτορεία μοντέλων στο Χόλιγουντ και υπέγραψε με το πρακτορείο Wilhelmina Models. Αυτό είχε ως συνέχεια μια καριέρα στο μόντελινγκ, σε διαφημιστικά σποτ και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.
Ashton Kutcher 
O Ashton Kutcher σπούδαζε μηχανικός το 1996 και ότνα ένα βράδυ ήταν έξω σε ένα μπαρ τον είδε ένας κυνηγός ταλέντων και τον έπεισε να πάρει μέρος σε ένα διαγωνσιμό μοντέλων. Ο κούκλος Κούτσερ κέρδισε το πρώτο βραβείο και στη συνέχεια παράτησε το κολέγιο για να λάβει μέρος στον Διεθνή διαγωνισμό στον οποίο όμως έχασε από τον Josh Duhamel. Στην συνέχεια ο Κούτσερ πήρε μέρος σε διαφημίσεις του Calvin Klein και του Versace και μετά η ιστορία του είναι λίγο έως πολύ γνωστή.
Ηarrison Ford 
Και ο Ηarrison Ford ήρθε στο Χόλιγουντ για να γίνει ηθοποιός αλλά γρήγορα εκνευρίστηκε από το ότι η επιτυχία αργούσε να έρθει. Για να ζήσει την οικογένεια του μάλιστα έμαθε ξηλουργική ενώ κέρδισε έναν μικρό ρόλο στην ταινία του George Lucas του 1973 American Graffiti, οπότε έπρεπε να συνεχίσει να ασχολείται με την ξυλουργική για να ζήσει. Ο Λούκας είδε τον Φόρντ να ασχολείται με την ξυλουργική σε ένα στούντιο παραγωγής και τον θυμήθηκε και του ζήτησε αν θέλει να κάνει μια οντισιόν για τον ρόλο του Han Solo στην ταινίa που ετοίμαζε και δεν ήταν άλλη από το Stars Wars και φυσικά δεν χρειάστηκε να ξανασχοληθεί με την ξυλουργική.
Mel Gibson 
Και ο Mel Gibson ήταν ένας καλός φίλος που συνόδευε τον φίλο του σε μια οντισιόν. Μάλιστα είχε εμπλακεί σε έναν καβγά το προηγούμενο βράδυ και είχε γρατζουνιές σε όλο του το πρόσωπο. Μάλιστα η κατάσταση του τράβηξε την προσοχή του σκηνοθέτη George Miller που σκέφτηκε πως θα ήταν ιδανικός για έναν ρόλο στο Mad Max και μετά από αυτό όταν είδε μετά από λίγες μέρες χωρίς μελανιές και γρατζουνιές αποφάσισε να του δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Νatalie Portman 
Η Νatalie Portman ήταν απλά μια 11χρονη που έτρωγε ένα κομμάτι πίτσα στο Λονγκ Άιλαντ, όταν κάποιος από τη Revlon την εντόπισε και εκείνη του είπε πως δεν ήθελε να γίνει μοντέλο και δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός. Από τότε βέβαια πέρασε ο καιρός και όπως φαίνεται το ξανασκέφτηκε και έπαιξε σε κάποια θατρικά ενώ στην αρχή την απέρριπταν γιατί ήταν πολύ μικρή.
Johnny Depp 
O Johnny Depp  συνόδευσε τον φίλο του Χάλεϊ σε μια οντισιόν για ένα ρόλο και ενώ ο φίλος του δεν πήρε τον ρόλο, φαίνεται πως κάποιος είδε τον Τζόνι Ντεπ και του ζήτησε να πάει σε οντισιόν. Ο διάσημος σήμερα ηθοποιός κέρδισε τον πρώτο του ρόλο το 1984.
Pamela Anderson
H Pamela Anderson δούλευε ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής το 1989 και αν και βρέθηκε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου των Lions φορώντας ένα μπλουζάκι Labatt Blue. Και αυτό ενθουσίασε το κοινό και την φώναξαν στο γήπεδο για να την δουν όλοι, η εταιρεία Labatt άκουσε όλοα υτό που έγινε και την προσέλεβε σαν το Blue Zone Girl ως μοντέλο της εταιρείας. Μετά το μόντελινγκ για το playboy εκείνη έστρεψε το βλέμα της στην υποκριτική.
Jennifer Lawrence
H Jennifer Lawrence έκανε διακοπές στη Νέα Υόρκη όταν ένας κυνηγός ταλέντων είδε την 12χρονη τότε σταρ να περπατάει στην Union Square. Η Λόρενς γρήγορα βρήκε δουλειά σαν έφηβη ως μοντέλο πριν κάνει το ντεμπούτο της αστην τηλεόραση το 2006.
 
 

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Aniston
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»