«Δεν μπορώ να απαντάω σε βλακείες!» Έντονος εκνευρισμός του Κώστα Κοκκινάκη!

Ο Κώστας Κοκκινάκης έκανε δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε σε όλα χωρίς δισταγμό.

«Νιώθω την αγάπη του κόσμου, καταλαβαίνω ότι έβλεπαν όλοι Survivor, απορώ με τα παιδιά πως πηγαίνανε σχολείο, μου κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα. Η κόρη μου είναι χειρότερη από μένα στο να εκφράζεται, οπότε δεν είπε πάρα πολλά, απλά χάρηκε που γύρισα. Δεν ήταν η κόρη μου στο αεροδρόμιο, μια φίλη της ήταν, ήταν δαιμόνιος ο ρεπόρτερ που το έβγαλε. Είναι αστεία όλα αυτά με τη Λάουρα, και δεν ισχύει τίποτα, είναι ψέμματα εννοείται.

Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα των "Διάσημων"!

Παντού υπάρχουν κάποιοι φανατικοί, κάποιοι που με βρίσανε ήταν φίλοι του Σπαλιάρα, όταν βγει και μας δουν αγκαλιά να γελάμε, θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Πήγαμε και φάγαμε με τον Χανταμπάκη, την άλλη φορά δεν θα έχουμε βενζινάδικο από πίσω μας, δεν μπορώ να απαντάω σε βλακείες, πραγματικά, είναι γελοία και αστεία πράγματα. Θέλω να κερδίσει η Ευρυδίκη, αλλά το αξιζουν πολλά παιδιά, για να έχουν φτάσει ως εδώ/ Μέσα στο παιχνίδι είναι πιο εύκολο να εκνευριστεί καποιος, από έξω μου φαίνεται τόσο αστείο, αυτό με τον Γιάννη είχα λόγο να τσαντιστώ, αλλά μετά μιλήσαμε, και είδαμε ότι έγινε παρεξήγηση. Έπρεπε να ψηφίσουμε κάποιον, κανείς δεν στοχοποίησε τον Γιάννη, θα σας τα πει όταν βγει.

Δεν φτιάχνουν χαρακτήρες, αλλά δεν έχουν και όλα τα πράγματα, δεν είχαμε κάμερες όλο το 24ωρο. Όταν βγουν όλοι οι παίκτες, μαζεύτε τους και θα σας απαντήσουν σε όλα!» είπε ο πρώην παίκτης των Διάσημων.

H Καινούργιου δέχεται επιθέσεις επειδή γουστάρει Μάριο σαν άντρα!

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αποχαιρέτησε το Survivor o Μπο!

Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε και στο Rodeo όπου επικεντρώθηκε στον τρόπο που επιλέγει η παραγωγή να παρουσιάζει κάποια πράγματα! 

Μάλιστα μίλησε και για τον εαυτό του και είπε πως βλέποντας στην τηλεόραση όσα έγιναν ανάμεσα σε αυτόν και στον Σπαλιάρα, είπε ότι ντράπηκε για τον εαυτό του. 

Ο πολίστας αναφέρθηκε τόσο στην περίπτωση του Στέλιου Χανταμπάκη όσο και στην δική του. Για τον περίφημο πανηγυρισμό του Χανταμπάκη, είπε πως υπήρξαν και άλλα πλάνα με πανηγυρισμούς που δεν είδαμε ποτέ. Οι πανηγυρισμοί αυτοί ήταν που εκνεύρισαν τον Χανταμπάκη και έκανε ότι έκανε.

Ξεσπά η Ελληνίδα σύντροφος του Βασάλου: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ πια…»

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε για τα… πλάνα που έδειξε η παραγωγή του Survivor μέχρι στιγμής και για όσα έχουν συμβεί πραγματικά στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό είναι το bar του μισθοφόρου στην Αθήνα!

Στο Πρωινό σχολίασαν τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη στις τηλεοπτικές κάμερες, και τα όσα ειπώθηκαν ήταν αρκούντως καυστικά.

«Κρίμα που δεν κάνει εκπομπή ο Πρετεντέρης να τον καλέσει να τον ρωτήσει κάτι σοβαρό, γιατί εμείς μόνο βλακείες ρωτάμε!» ξέσπασε Η Σάσα και ο Τσουρός συμπλήρωσε: «Σε ριάλιτι πήγε, τι ήθελε να τον ρωτάνε για το φαινόμενο του θερμοκηπίου;» «Είναι ο Mr Βαλεριάνα! Είναι στον κόσμο του! Ωραίο είναι αυτό που κάνει, θα γελάσω και θα φύγω! Γενικά δεν χαμογελάει, είναι σαν τη Βικτόρια Μπέκαμ! Μπορεί να είναι το στιλ του!» είπε η Φαίη, και προκάλεσε την αντίδραση των συνεργατών της, και ιδίως της Σάσας: «Δεν με χαλάει το στιλ του, το να λέει βλακείες και να σνομπάρει αυτά που ο ίδιος κάνει με ενοχλεί! Πιστεύω ότι βαριέται γενικά! Δεν γουσταρω τους τύπους που σνομπάρουνε αυτό που ψοφάνε να κάνουνε! Ο Σαμαράς καμία σχέση, μια χαρά είναι ο άνθρωπος!» ήταν ρισμένα από τα; σχόλια που ακούστηκαν.

Τα σχόλια μετά την συνέντευξη της Πασχάλη! «Παραδέχεται ότι ήταν ανακατώστρα και ιντριγκαδόρισσα!»

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!