Διάσημοι παραδέχτηκαν τον εθισμό τους στο sεx!

Αυτοί οι celebrities έχουν δηλώσει καθαρά ότι είναι εξαρτημένοι από το σεξ, με μερικούς από αυτούςς να παραδέχονται πως το πρόβλημά τους είναι τόσο έντονο, ώστε αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια από ειδικούς γιατρούς και ψυχολόγους.

Ο πρώτος διάσημος, που μάθαμε ότι πάσχει από σεξομανία και νοσηλεύτηκε, ήταν ο πρωταγωνιστής των X-Files, Ντέιβιντ Ντουκόβνι. Το πιο πρόσφατο περιστατικό είναι η θεραπεία απεξάρτησης από το σεξ του 67χρονου γερόλυκου της σκληρής ροκ, Όζι Όσμπορν, που απευθύνθηκε σε ειδικούς για να σώσει το γάμο του με την επί 34 χρόνια σύζυγό του Σάρον Όσμπορν.

Ο θρύλος της ροκ, Όζι ζήτησε δημόσια συγγνώμη δημοσίως από τις γυναίκες με τις οποίες είχε σεξουαλικό δεσμό, μιας και κάποιες από τις σχέσεις αυτές έγιναν γνωστές στα Μέσα.

Στην Ελλάδα, ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, δήλωσε επίσης εθισμένος: «Ήμουνα στο… κάθε μέρα σεξ. Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της». Είχα εθιστεί σε αυτό το «σπορ». Ήμουνα στο… κάθε μέρα σεξ. Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της. Αυτός ο συνδυασμός είναι εντελώς ακαταμάχητος, δεν μπορείς να ξεφύγεις μετά.

Πήγαινες σε ένα τραπέζι καλεσμένος και είχες 3 μπουκάλια ουίσκι και 10 θηλυκά. Δεν υπήρχε περίπτωση να περνούσε θηλυκή γάτα που να μην την «κάρφωνα» και να φανταζόμουν ότι κάνω σεξουαλική πράξη μαζί της».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης αποκαλύπτει πως υπήρχε περίοδος που άλλαζε τις ερωτικές συντρόφους του σαν τα «πουκάμισα» και παραδέχεται πως του αρέσει πολύ ο έρωτας. «Ήμουν πωρωμένος με το «σπορ». Υπήρξε περίοδος που ήμουν εθισμένος στο σεξ και άλλαζα ερωτικές συντρόφους με τρομερή ταχύτητα». Βέβαια δεν έχει … νοσηλευτεί για τον εθισμό του και όπως δηλώνει και ο ίδιος πλέον έχει αλλάξει και αναζητά την ηρεμία σε μια σχέση.

Το μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας έχει δηλώσει ότι έχει ξεπεράσει σε αριθμό τις 4000 γυναίκες… δεν έχουμε ακούσει κάποια παραδοχή ότι είναι εθισμένος στο σεξ, αλλά επίσης έχει παραδεχθεί ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα και σε νεκροταφείο.

Ο πρώην σύζυγος της Katy Perry, Russell Brand μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ στη Φιλαδέλφια. Ο Russell στην αυτοβιογραφία του αποκάλυψε τον εθισμό του στο σεξ και την ηρωίνη, ενώ παραδέχτηκε πως εισήχθη σε κέντρο για θεραπεία.

Έχει γυρίσει sex-tape με την σύζυγό του Kim Kardashian και φήμες λένε ότι είχε δεσμό με όλες τις νεαρές ποπ ντίβες της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Ο Kanye West παραδέχτηκε ότι είναι ερωτομανής σε συνέντευξή του το 2009.

Ο πρώτος διδάξας David Duchovny… Ο πράκτορας Μόλντερ των X-Files, παραδέχτηκε τον εθισμό του στο σεξ και εισήχθη σε κλινική για θεραπεία τον Αύγουστο του 2008.

Ο κάτοχος Όσκαρ, Michael Douglas παντρεμένος με την κατά πολύ νεότερή του ηθοποιό, Catherine Zeta Jones, φημολογείται ότι είχε το θέμα του με το … υπερβολικό σεξ. Ο διάσημος ηθοποιός πίσω στο 1990 είχε νοσηλευτεί σε κλινική προκειμένου να θεραπευτεί από τον εθισμό του στο σεξ και τον εθισμό του είχε παραδεχθεί σε βιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2012.

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»