Πρωταγωνίστριες που ερωτεύτηκαν τον σκηνοθέτη τους!

Στο χώρο εργασίας γεννιούνται πολλοί έρωτες! Πόσο μάλλον όταν είσαι ηθοποιός και ο σκηνοθέτης σου είναιαυτό που έψαχνες! 

Αρκετές ηθοποιοί έχουν ερωτευτεί τον σκηνοθέτη τους, με μερικές από αυτές τις σχέσεις να ευδοκιμούν για χρόνια και άλλες... όχι! 

Η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ και Τιμ Μπάρτον ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Ο πλανήτης των πιθήκων" το 2001 κι είναι αχώριστοι από τότε.

Η Μίλα Γιόβοβιτς γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Resident Evil το 2002 με τον Πολ Άντερσον, απέκτησαν μια κόρη το 2007 και παντρεύτηκαν το 2009.

Η πριγκίπισσα του πολέμου Ζίνα Λούσι Λόουλες ερωτεύτηκε τον παραγωγό και (αρκετά επεισόδια της σειράς) σκηνοθέτη της Ρομπ Τάπερτ, παντρεύτηκαν το 1998 κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η μάγισσα Ελίζαμπεθ Μοντγκόμερι ερωτεύτηκε τον σκηνοθέτη και παραγωγό της, Ουίλιμα Άσερ στα γυρίσματα της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς των '60s, παντευτηκαν κι απέκτησαν τρία παιδιά. Χώρισαν όμως το 1973.

Κέιτ Κάπσοου και Στίβεν Σπίλμπεργκ ερωτεύτηκαν το 1984 στα γυρίσματα της ταινίας Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού , παντρεύτηκαν το 1991 κι έχουν αποκτήσει συνολικά εφτά παιδιά, άλλα βιολογικά κι άλλα με υιοθεσία.

Η Νταιάν Κίτον ερωτεύτηκε τον Γούντυ Άλεν στα '70s στις πρόβες του θεατρικού έργου Play it Again και το ζευγάρι έμεινε μαζί έναν χρόνο, ενώ συνέχισαν να συνεργάζονται επαγγελματικά και μετά τον χωρισμό τους.

Η Τζούλι Ντρέιφους ερωτεύτηκε τον Κουέντιν Ταραντίνο στα γυρίσματα του πρώτου Kill Bill και ήταν μαζί για μία περίοδο.

Η Ρόουζ Μακ Γκάουαν ερωτεύτηκε τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ το 2007 στα γυρίσματα της ταινίας Planet Terror κι έμειναν μαζί μέχρι το 2009.

Η Κέιτ Γουίνσλετ γνώρισε τον πρώτο σύζυγό της, Τζιμ Θρίπλετον, στα γυρίσματα της ταινίας Ο έρωτας ταξιδεύει στο Μαρόκο , παντρεύτηκαν το 1998, απέκτησαν μία κόρη το 2000, αλλά χώρισαν το 2001. Στη φωτογραφία η Γουίνσλετ με την κόρη τους, Μία.

Το κράξιμο που έφαγε η Κρίστεν Στιούαρτ όταν την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της στη Χιονάτη , Ρούπερτ Σάντερς, σε τρυφερά ενσταντανέ δεν το ξεχνά κανείς αφού της κόστισε και τον ρόλο στην επόμενη ταινία του franchise.

2003 η Κέιτ Γουίνσλετ παντρεύτηκε τον Σαμ Μέντες, απέκτησαν έναν γιο, οι δυο τους συνεργάστηκαν πέντε χρόνια μετά το 2008 στον Δρόμο της Επανάστασης και χώρισαν το 2010.

Κοινοί φίλοι σύστησαν τη Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι το 2000, οι δυο τους παντρεύτηκαν, απέκτησαν τον Ρόκο, αλλά χώρισαν το 2008.

Νόρα Βαλσάμη κι Ερρίκος Ανδρέου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι το 1968 κι είναι μαζί για σχεδόν 50 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ερρίκο.

Το 1958 στις Κάννες διασταυρώθηκαν οι δρόμοι της Μελίνας Μερκούρη και του Ζυλ Ντασέν και δε χώρισαν ποτέ.

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»