Ζούμε τη χαρά του ήλιου προστατευμένοι με την σιγουριά της αντηλιακής σειράς Frezyderm Sun Screen Velvet

Αν και η ηλιακή ακτινοβολία είναι συνυφασμένη με τις αρνητικές συνέπειες που έχει στο δέρμα μας, ταυτόχρονα τείνει να είναι ευεργετική για την υγεία μας. Με δεδομένο ότι ζούμε σε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια τους περισσότερους μήνες του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο χρειάζεται μέτρο και προσοχή! Η αντηλιακή σειρά FREZYDERM Sun Screen Velvet  προσφέρει όλα όσα ζητάει κάποιος από το αντηλιακό του: Αόρατη ηλιοπροστασία και ομοιόμορφη κάλυψη.

Ο ήλιος ενοχοποιείται για πολλά προβλήματα στο δέρμα μας, μερικά από τα οποία φαίνονται άμεσα και κάποια άλλα εμφανίζονται πολύ αργότερα. Η FREZYDERM έχει αναπτύξει ένα καινοτομικό σύστημα ηλιοπροστασίας, το P.I.P. System Plus που περιέχεται σε όλα τα αντηλιακά προϊόντα της σειράς Sun Screen Velvet και:

  • εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία
  • προσφέρει προστασία από τη φωτογήρανση
  • θωρακίζει το DNA των κυττάρων του δέρματος
  • προσφέρει προστασία από την περιβαλλοντική επιθετικότητα

Τα αντηλιακά προϊόντα της σειρά προσώπου και σώματος Frezyderm Sun Screen Velvet παρέχουν αποτελεσματική και ασφαλή προστασία από όλο το εύρος του ηλιακού φάσματος (υπεριώδη, ορατή και υπέρυθρη ακτινοβολία.  Παράλληλα, έχουν άριστη εφαρμογή, σε 6 μόνο δευτερόλεπτα και αφήνουν μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Χάρη στην τεχνολογία Second Skin, μια καινοτόμο τεχνολογία, δημιουργείται ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα», για υψηλή προστασία και βελούδινη ματ υφή.

Η σειρά περιλαμβάνει δύο διάφανα αντηλιακά προϊόντα προσώπου Frezyderm Sun Screen Velvet με δείκτη προστασίας 30 και 50+. To αντηλιακό προϊόν προσώπου, με χρώμα Frezyderm Sun Screen Color Velvet με δείκτη προστασίας 50+ έχει άριστη εφαρμογή και ταιριάζει σε όλους τους χρωματότυπους. Η σειρά ολοκληρώνεται με το αντηλιακό προϊόν σώματος Frezyderm Sun Screen Velvet Body με δείκτη προστασίας 50+, με βελούδινη υφή και ανθεκτικότητα στο νερό και την εφίδρωση.  
Φροντίστε το δέρμα σας κάτω από τον ήλιο με την ολοκληρωμένη σειρά Sun Screen Velvet της FREZYDERM και μην ξεχνάτε πως η αντηλιακή προστασία θα πρέπει να γίνει μια ακόμη καθημερινή σας συνήθεια!

Τα προϊόντα Frezyderm Sun Screen Velvet διατίθενται στα φαρμακεία, σε όλη τη Κύπρο από την Μ.Σ.Ιακωβίδης, μέλους του Ομίλου MSJ.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Frezyderm Cyprus στο Facebook
  

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!