H Παπαδοπούλου αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που ο Χανταμπάκης την πήρε τηλέφωνο!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, και κλήθηκε να μιλήσει για το παιχνίδι, τον Στέλιο Χανταμπάκη και τα επαγγελματικά της.

«Τζέντλεμαν ο Ντάνος!» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. «Είναι τζέντλεμαν, έβγαζε αυτό του νοικοκύρη! Όλοι οι άντρες δεν θα προσέξετε λίγο περισσότερο τις γυναίκες; Για το Γιώργο, που με ρώτησες, ήταν πάντα ευγενικός! Υπήρξαν κάποιες στιγμές που μου μίλησε για να το δω λίγο αλλιώς όλο αυτό και να μη με στεναχωρεί, και το εκτίμησα πάρα πολύ!" είχε πει. 

Ο Χρανιώτης είναι ερωτευμένος και αυτό είναι το κορίτσι του!

Κάποια στιγμή κλήθηκε να μιλήσει για τα ξεσπάσματα της, με την τραγουδίστρια να δηλώνει: "Δεν είχαν σπάσει τα νεύρα μου, εσύ δεν κατάλαβες», είπε στο Θέμη Γεωργαντά, «γινόταν επί τούτου όλο αυτό με το φαγητό για να δείξω κάποια πράγματα! Ήθελα να αδειάσω κάποιους! Στις καρύδες όταν δεν έμπαινε λάδι, δεν ήταν και ότι πιο υγιές!" με την ομάδα του πρωινού να αναρωτιέται τι ακριβώς εννοεί. 

Όσον αφορά το τηλεφώνημα του Στέλιου στην ίδια για να της ζητήσει συγνώμη, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, η Ειρήνη είπε: "Ισχύει ότι μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Χανταμπάκη, και όλα καλά! Εντάξει, έγιναν κάποια πράγματα που με στενοχώρησαν, με έπνιξε το παράπονο και η αδικία! Με πήρε για να με ρωτήσει αν απάντησα σε μια κοπέλα στο Twitter αν ισχύει αυτό με τις προσευχές του Ντάνου, ήθελε να καταλάβει αν ήταν ψεύτικο το προφίλ!"

Φυσικά κάπου εκεί έσκασαν οι ερωτήσεις από την ομάδα που την ρωτούσε αν αυτό που εννοεί είναι ότι ο Στέλιος δεν την πήρε για να απολογηθεί.  

Ο Κοκκινάκης αποκαλύπτει: «Σκέφτομαι την πρόταση της Μαραγκουδάκη για να κάνω εκπομπή»!

"Σας λέω εγώ τώρα ποιος ήταν ο λόγος που με πήρε τηλέφωνο! Και από εκεί ξεκινήσαμε να συζητήσουμε κάποια πράγματα! Θα νιώθω πίεση και εκτός του παιχνιδιού; Μετά συζητήσαμε και τα υπόλοιπα, δεν ξέρω την πρόθεση, η αφορμή ήταν η απάντησή μου στο Τwitter. Kαι ο Στέλιος προσπαθεί να το φτιάξει" είπε. 

Ανάμεσα σε άλλα παοκάλυψε πως όταν είναι στο σπίτι βλέπει το παιχνίδι, ενώ δεν δίστασε να πει ότι θέλει Ντάνος να είναι ο νικητής.

 

Σεφερλής: «Ο Χανταμπάκης μου ζήτησε να τον παρουσιάσω σαν φίδι»!

«Όσο θάρρος θέλει για να μπεις στο παιχνίδι, άλλο τόσο θέλει και για να φύγεις, και δεν θέλω να θεωρείται αδυναμία το ότι έφυγα. Το έκανα επειδή το θεώρησα σωστό και ιδανικό για όλους μας. Την πρώτη φορά που είπα ότι θα φύγω, φούντωσα, πήγα στην παραγωγή, μου μιλήσανε, πήρα το χρόνο μου, δεν σε κρατά κανείς έξω από την παραλία παραπάνω από 24ωρο, ένα βράδυ μόνο χρειάστηκε να διανυκτερεύσω στο νοσοκομείο! Έκανα restart στον εαυτό μου, στη δουλειά μου θα φανεί, θα εξακολουθώ να κάνω αυτό που αγαπάω!

Στο θέμα του Fantasia, συμβαίνουν αυτά στη δουλειά μας! Αλλάξανε κάποια δεδομένα, και δεν προέκυψε η συνεργασία, αλλά όλα καλά, και τους καλλιτέχνες και τον επιχειρηματία τους εκτιμώ πολύ και τους εύχομαι καλή σεζόν! Στενοχωρήθηκα, αλλά μπορεί να συνεργαστούμε στο μέλλον! Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα στο Survivor! Δεν είχε γίνει κάτι στη δική μου ομάδα, να θέλει κάποιος άλλος να αποχωρήσει! Τώρα είναι πιο καλά και τα έπαθλα, περνάνε πιο καλά» κατέληξε η τραγουδίστρια. 

Δείτε ακριβώς τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η μαμά του Μάριου Πρίαμου μίλησε με την «μελλοντική νύφη της» στο τηλέφωνο!

«Δεν νομίζω να έχει αδικηθεί κάποιος από το μοντάζ, αλλά το ότι δεν βγήκαν όλες μας οι πλευρές, ναι, μπορώ να το πω,θα ήθελα να βγουν και οι πιο χαρούμενες πλευρές μου. Έχει συμβεί να διαστρεβλώσει την εικόνα μου κάποιος. Δεν έχει να κάνει με το μοντάζ... Κι εμείς μπορούμε να ξεκινήσουμε να λέμε ότι κάποιος δεν είναι και πολύ στα καλά του! Έρχομαι εγώ μια φορά και λέω ο Στέφανος δεν είναι πολύ στα καλά του τελευταία... Για παράδειγμα έρχομαι εγώ στον Θέμη και του λέω πονάω... Εσύ αυτό τώρα, που καιρό έψαχνες να μου προσάψεις κάτι, με τη σειρά όλη σου η παρέα, θα πάτε στη συνέντευξη και θα πείτε, ότι η Ειρήνη γκρίνιαζε όλη μέρα...». «Όπου Θέμης, Στέλιος;» είπε η Σάσα Σταμάτη.

Η Ειρήνη έβαλε το μπικίνι το καυτό ροζ σορτσάκι της και μπήκε στην πισίνα να αγωνίστει... Όμως τέτοιο κορμί δε θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από το Πρωινό!

Δειτε Επισης

Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Άσε να ζουν το παραμύθι, δεν χρειάζεται να ξέρουν»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»