Τα Ζώδια για το μήνα Ioύνιο

ΚΡΙΟΣ 

Καλό καλοκαίρι να μας έρθει και πολλά καλά να σας βρουν αγαπημένα μου Κριάρια!
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με πολλές εναλλαγές, που ίσως σας αποπροσανατολίσουν κομματάκι. Δεν θα συμβεί όμως κάτι που δεν θα μπορέσετε τα χειριστείτε! Η Πανσέληνος θα γίνει στις 9 του μήνα και για καλή σας τύχη στον φιλικό σας Τοξότη. Το γεμάτο Φεγγάρι, θέλει απεγνωσμένα να σας βγάλει προς τα έξω, να σας σπρώξει προς την περιπέτεια, να σας κάνει να βγείτε από τη ζώνη άνεσης σας και να εξερευνήσετε νέα πρόσωπα, νέες προοπτικές, αλλά πολύ περισσότερο, σας καλεί να δοκιμάσετε επιτέλους την τύχη σας!

ΤΑΥΡΟΣ 

Καλοκαιράκι μας έρχεται καλά μου Ταυράκια, κι όλοι μπαίνουμε σε φάση ερωτική κι όχι μόνο!
Εσείς, αυτό τον μήνα, θα ξεχωρίσετε, αφού η Αφροδίτη, μετά την πρώτη εβδομάδα, θα αφήσει το Κριάρι, για να μπει στο ζώδιο σας! Χαράς Ευαγγέλια για εσάς κι όσους ευνοεί αυτή η θέση. Κατευθείαν, θα αλλάξει η ψυχολογία σας, αφού θα φροντίσετε τον εαυτό σας, ομορφαίνοντας τον κόσμο με την παρουσία σας. Είναι απόλυτα φυσικό, να γοητεύσετε, αλλά και να γοητευτείτε άφοβα, ακολουθώντας το ένστικτό σας! Οι δεσμευμένοι Ταύροι, καλό θα ήταν να προσέξτε τι μηνύματα στέλνετε προς τα έξω!

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Χρόνια σας πολλά Διδυμάκια μου καλά! Ο μήνας των γενεθλίων σας, θα σας πάει καλά και γιατί όχι άλλωστε, όταν αρκετές ενδείξεις μας λένε ότι θα διανύσετε ένα αρκετά υποσχόμενο διάστημα!
Ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σας στις 7 του μήνα και θα κάνει ομολογουμένως ένα ταχύτατο πέρασμα, φεύγοντας και προχωρώντας στον Καρκίνο στις 22. Σας δίνει όμως ένα ισχυρό πλεονέκτημα το συγκεκριμένο διάστημα, να απλώσετε τα δίχτυα σας προς όλες τις κατευθύνσεις και να δείτε τι μπορείτε να κατακτήσετε. Με τον Ήλιο το ίδιο περίπου να διάστημα, να λάμπει στο ζώδιο σας, δεν υπάρχει κανένας που θα μπορέσει να σας αντισταθεί! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Μήνας με πολύ ενδιαφέρον για εσάς ο Ιούνιος και σχεδόν κατορθώνετε να κλέψετε την παράσταση!
Μπορεί ο Ιούνιος παραδοσιακά να υπολογίζεται ως μήνας που ανήκει στους Διδύμους, αλλά προς το τέλος, παίρνετε κι εσείς μερίδιο από τη λάμψη! Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν αυτό το μήνα, πολλά και καλά!
Θα ξεκινήσω από τον Άρη που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας από τις 5 κιόλας του μήνα, για να σας χαρίσει sex appeal, τρελές δόσεις θάρρους και πολλές κατακτήσεις. Όλα αυτά θα γίνουν, μόνο αν κουνήσετε κι εσείς το χεράκι σας ή την ουρίτσα σας. 

ΛΕΩΝ 

Καλό μήνα να σας ευχηθώ λαμπερά μου Λιοντάρια!
Και γιατί να μην είναι άλλωστε, όταν σιγά σιγά έρχεται ο καιρός που θα απολαύσετε τα πλανητικά καλούδια πρώτο χέρι.
Προς το παρόν, ο μήνας θα ξεκινήσει με μια Πανσέληνο στον φιλικό σας Τοξότη (στις 9) που θέλει να φορτίσει τις μπαταρίες σας πολύ θετικά! Αν όλο αυτό το διάστημα νιώθατε μια πίεση κι ένα βάρος, σα να σας είχαν από κάπου δεμένο/η και δεν μπορούσατε να κινηθείτε ελεύθερα, ε! Αυτό το όλο συναίσθημα, θα ανακουφιστεί κι έστω και για λίγο, θα σηκώσετε κεφάλι και θα απλώσετε τα φτερά σας. Με άλλα λόγια, μπορείτε επιτέλους να ξεσπάσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Ιούνιος καλά μου Παρθενάκια, θα είναι ο μήνας που θα περιέχει ίσες δόσεις ευχάριστων και ουδέτερων στιγμών. Δεν είναι καθόλου κακός μήνας και μην προτρέξετε σε άσχημες σκέψεις, προτού διαβάσετε όλα όσα έχω να σας πω! Ο μήνας ανήκει παραδοσιακά στους Διδύμους (ναι, σε αυτούς που λατρεύετε! Χιχιχι!) και που όμως δεν βάζουν το χεράκι τους να σας χαλάσουν τα ερωτικά σας, αλλά τα... επαγγελματικά σας! Καλά το διαβάσατε, ο Ήλιος κι ο Ερμής (για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα, ο τελευταίος) στους Διδύμους, ίσως να σας βάλουν γκάζια στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να σας κάνουν να ξεχωρίσετε κιόλας!

ΖΥΓΟΣ 

Καλό Ιούνιο να έχετε όμορφα μου Ζυγουλάκια! Όλα καλά θα σας πάνε αυτό το μήνα κι ότι απειλήσει την απόλαυσή σας, να το καταργήσετε!
Ήλιος κι Ερμής στους Διδύμους (για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα), σας χαρίζουν αρκετή από την λάμψη τους, την ευφράδειά τους και την καλή τους τύχη! Έχοντας μάλιστα και τον Δία στο ζώδιο σας να κάνει υπέροχες, ακατανίκητες όψεις μαζί τους, δεν νομίζω ότι υπάρχει κορυφή που να μην την κατακτήσετε! Μιλώντας για κορυφές, έχοντας την τύχη με το μέρος σας, μπορείτε να περάσετε όσο καλά το θελήσετε, αρκεί να λάβετε υπόψιν και τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Καλό σας μήνα καλά μου Σκορπιουδάκια! Ο Ιούνιος δεν θα είναι μήνας δύσκολος ή δύστροπος, όπως οι τρείς προηγούμενοι. Κάνοντας αυτή την εισαγωγή, θέλω να σας χαλαρώσω, για να σας ετοιμάσω για τα ωραία και τα ενδιαφέροντα που έχει να σας προσφέρει το πλανητικό σκηνικό! Θα ξεκινήσω λοιπόν από τα ευχάριστα νέα: όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, η Αφροδίτη στον Ταύρο (ναι, σε αυτόν!), θα σας φέρει πολύ ευχάριστες εξελίξεις στα συναισθηματικά σας! Κατ’ αρχάς, θα σας προσδώσει επιπλέον γοητεία, θα διευρύνει τις πιθανότητες σας να κάνετε καταπληκτικές γνωριμίες, να δεχτείτε προτάσεις ηθικές κι ανήθικες, να ενδώσετε σε έντονο πάθος!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Καλοκαιράκι μας μπαίνει κι επίσημα κι εσείς καλά μου Τοξοτάκια, μια χαρά θα το ξεκινήσετε! Η Πανσέληνος του μήνα θα γίνει στο ζώδιο σας στις 9, αλλά μη μου σκιάζεστε! Μπορεί να νιώσετε την ένταση που έχει κάθε Φεγγάρι που γεμίζει με ενέργεια όποιον αγγίζει, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κι ανεπιθύμητο. Ενδέχεται μερικοί/ες από εσάς να αισθανθούν την ανάγκη να υπενθυμίσουν στον/στην σύντροφό τους ότι "ε! Είμαι κι εγώ εδώ!". Ίσως μερικοί/ες να έχετε νιώσει αρκετό βάρος να συσσωρεύεται στους ώμους σας όλους αυτούς τους δύστροπους μήνες που προηγήθηκαν και να θελήσετε κάπως να στρέψετε το ενδιαφέρον του πάνω σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Καλό καλοκαιράκι να περάσετε ευλογημένα μου πλάσματα! Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα σας φέρει καινούργια ξεκινήματα, κλείσιμο παλιών στάσιμων υποθέσεων και γενικά, θα σας ευνοήσει με τρόπο καταλυτικό, μα όχι αναγκαστικά επίπονο.
Αρχικά, ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε, δεν επιθυμεί την κεφαλή σας επί πίνακι, αλλά αντιθέτως, θα σας βοηθήσει με τρόπο έμμεσο κι άμεσο να βάλετε σε μια τάξη τα αισθηματικά σας. Αυτό σημαίνει ότι για κάποιους/ες από εσάς, θα πέσουν τίτλοι τέλους σε σχέσεις που απλά διαιωνίζονταν χωρίς πραγματικό λόγο και σας βάλτωναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μπαίνει το καλοκαίρι και φτιάχνει η διάθεση σας καλά μου Υδροχοάκια! Θα ξεκινήσω κατευθείαν από τα καλά κι από τα όμορφα! Ο Ήλιος κι ο Ερμής στους φιλικούς σας Διδύμους, σας υπόσχονται να σας χαρίσουν πολλές ευκαιρίες για φλερτ, έρωτες, λάθη και πάθη! Ακριβώς όπως το διαβάσατε! Πολύ αλισβερίσι θα γίνει, πολλά λόγια θα πείτε, άλλα τόσα θα ακούσετε, θα σας ερωτευτούν, αλλά και θα ερωτευτείτε. Μέχρι και τις 22 του μήνα, δε θα ξέρετε τι να πρωτοπρολάβετε. Η διάθεση σας, θα είναι ανεβασμένη και θα έχετε όρεξη για πολύ παιχνίδι. Ότι όμως σας γράφω, αφορά αυστηρά το φλερτ και το σεξ.

ΙΧΘΥΕΣ 

Καλό καλοκαιράκι να έχουμε γλυκά μου πλάσματα! Αν κι ο μήνας ανήκει παραδοσιακά στους Διδύμους που δεν σας κάνουν τα χατίρια, τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όσο άσχημα θα πιστεύατε αρχικά. Είναι αλήθεια, ότι ο Ήλιος κι ο Ερμής στους Διδύμους, κατά τη διάρκεια του μήνα, θέλουν να σας βάλουν στην πρίζα, όσον αφορά θέματα του σπιτιού σας ή τα επαγγελματικά του/της συντρόφου σας. Μπορεί να δείτε να εκτυλίσσονται τα πράγματα ραγδαία, για τον/την σύντροφο σας, σε θέματα καριέρας και κοινωνικών σχέσεων, αλλά αυτό δε θα είναι απαραίτητα και κακό. 

Πηγή: .astrology.gr

Δειτε Επισης

Ιούνιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;