Έβρισαν τον Μπο στο αεροδρόμιο! Δείτε την αντίδραση του τραγουδιστή!

Που να το περίμενε ο «καημένος» ο Μπο πως θα ήταν εκείνος ο τυχερός που στην επιστροφή του στο αεροδρόμιο θα είχε απρόοπτα…

Μία έκπληξη τον περίμενε στο αεροδρόμιο!

Ένα «πέσιμο» α λα «Ελένη Λουκά» από μία αγανακτισμένη από το Survivor! Ναι… Εντάξει τα πυρά της δεν τα έριξε στο Μπο μόνο, ήταν προς όλους, δημοσιογράφους, τηλεθεατές και παίκτες…

 

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Μπο! Οι πρώτες του δηλώσεις!

Κι εκεί που ο ράπερ βγαίνει από την πύλη και όλοι τον υποδέχονται με χαρά, ακούγεται μία έξαλλη γυναίκα κάπου στο βάθος η οποία αρχίζει και κράζει χωρίς προηγούμενο: «Τους παίκτες του Survivor του ξέρουν όλοι! Τους καλλιτέχνες τους σωστούς τους ξέρει ο κόσμος; Με τι ασχολείστε ρε μ@λ@κες;».

Φυσικά ο Μπο ξαφνιάστηκε και γύρισε γουρλώνοντας τα μάτια… Τον καθησύχασαν οι υπόλοιποι όμως και δεν έδωσαν παραπάνω σημασία!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν μπόρεσα να κρύψω την χαρά μου με την αποχώρηση του Μπο!»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συζήτησαν τις εξελίξεις στο Survivor, και τα όσα πρόκειται να εκτυλιχτούν στο ριάλιτι επιβίωσης, από εδώ και μπρος.

«Χάσανε οι Διάσημοι και περάσανε πολύ ωραία οι Μαχητές, επέστρεψε και ο Μπο, και θέλει να πάρει κιλό, γιατί δεν έχει ρούχα να βάλει ο άνθρωπος!» είπε ο Γρηγόρης, και έδειξε τις δηλώσεις του παίκτη.

«Είναι ίσως το πιο ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου που άλλος άνθρωπος πήγε, άλλος ήρθε, είναι πραγματικά αλλιώτικος!» είπε η παρουσιάστρια, αναρωτόμενη εν συνεχεία τι εκπομπή θα αναλάβει ο Στέλιος Χανταμπάκης στον Σκάι, για να της απαντήσουν ότι μάλλον θα πρόκειται για εκπομπή δρόμου, που θα προβληθεί το καλοκαίρι. 

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Νέα δεδομένα στο Survivor! Ακολουθεί διπλή αποχώρηση!

«Προφανώς και ήταν ενήμερος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, και προσπάθησε από το αεροδρόμιο να πετάξει τις υπόνοιες περί κλίκας, το πήγε πολύ διπλωματικά!» είπε η Φωτεινή και ο Γρηγόρης συμπλήρωσε ότι από τη στιγμή που έφυγε ο Χανταμπάκης, έγινε ο καλύτερος φίλος του Ντάνου. «Θα μπορούσε να κάνει αλλιώς;» είπε ειρωνικά η Φωτεινή. «Aν ο Ντάνος είχε εικονοστάσι και φώναζε τις κάμερες θα ήταν ο Παπαφλέσσας έτοιμος για μάχη!» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη χιουμοριστικά.

Η συζήτηση προχώρησε στα όσα είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης για τον σταυρό του Αγγελόπουλου. «Εγώ δεν το βρίσκω κακό. Από την άλλη, τον κατηγόρησαν και για την κλίκα και ήθελε να απαντήσει» είπε ο Γκουντάρας. «Τις φωνάζουν τις κάμερες, όταν είναι έτοιμοι να κάνουν χαβαλέ!» είπε η Ζαρίφη.

«Εγώ έχω μια άλλη απορία: Τον ρώτησαν γιατί έκανε τόσο καιρό να βγει στον Σκάι; Τώρα καταλάγιασε το πράγμα; Αν η ανησυχία ήταν να καταλαγιάσει ο κόσμος, αλλά βγαίνει και με εκπομπή, πάλι θα αρχίσει να ασχολείται ο κόσμος, δεν είναι ότι θα εξαφανιστεί! Αυτό μου κάνει εντύπωση! Βγήκε, εξαφανίστηκε, δεν θέλουμε να μάθουμε γιατί, και μετά εμφανίζεται από 2 μήνες και ακούμε να λέει ότι θα πάρει και εκπομπή, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας!» είπε η Ελένη. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξαναδειάζει τον Χανταμπάκη δημοσίως!

Η κουβέντα έφτασε και στις αποκαλύψεις του Τσανγκ, για τα όσα τον έβαζαν να λέει για τον Ντάνο: «Θα τρελαθώ, γιατί δεν τα λέγανε οι άλλοι και βάζανε τον Τσανγκ;» απόρησε η παρουσιάστρια. «Όλοι θέλουν να αποτινάξουν από πάνω τους ότι ήταν αντίπαλοι με τον Αγγελόπουλο. Τώρα μαζεύουνε τον τραχανά!» είπε ο Γκουντάρας. «Θυμάστε τον Ντάνο όταν μπήκε; Όταν είναι πολύς κόσμος, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανέναν, δεν μπορείς να πεις αυτός είναι ο παικταράς, δεν θυμάμαι πώς μπήκε ο καθένας!» συνέχισε η παρουσιάστρια, πασάροντας ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, σχετικά με την εξέλιξη του παίκτη των Διάσημων στο Survivor. «Όχι, όχι αυτό, είναι πολύ δυνατός σε όλα τα άλλα, μην τον ξαναφήσετε να τραγουδήσει!» αναφέρθηκε η Ελένη στο τραγούδι του στο πάρτι της ένωσης.

Η κουβέντα έφτασε στο λόγο που τσακώθηκαν ο Χανταμπάκης με την Παπαδοπούλου, και η Ελένη απόρησε: «Και γιατί τσακώθηκαν; Κι εδώ καθένας μας κάνει τη συμφωνία του, δεν παίρνουμε όλοι τα ίδια χρήματα! Το Σαββατοκύριακο σκεφτόμουν, όταν κλείσει αυτή η συνήθεια, πώς θα ξέρουμε τι κάνουν όλοι αυτοί; Δεν θα τους αναζητούμε; Μήπως να βάλουμε ένα ραντάρ να τους παρακολουθούμε ανά πάσα στιγμή;», κατέληξε.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Μιχάλης Μουρούτσος δηλώνει δημόσια τον έρωτα του για την Λαουρίτα!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την βόλτα με αερόστατο;

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!