Όσα είπε ο Καπουτζίδης για το τέλος της φιλίας του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Τι είπε στο πρόσφατο παρελθόν Ελισάβετ και Ζέτα Μακρυπούλια για την σχέση τους με τον αγαπημένο ηθοποιό!

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στους δύο πρώην συνεργάτες του Παρα Πέντε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει για την Ελισάβετ Κωνσταντίνίδου...

Τον Γιώργο Καπουτζίδη φιλοξένησε o Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 3:00 από το MegaOne.

 

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στην παρέα του Παρά Πέντε και στους λόγους που δεν μιλάνε εδώ και καιρό με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. «Έχει γίνει όντως πολύ μεγάλη συζήτηση για το ποιοι μιλάνε και ποιοι δεν μιλάνε. Με τον Αργύρη και την Αγγελική γνωριζόμασταν και πριν από το Παρά Πέντε, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, είμαστε οικογένεια. Τη Σμαράγδα τη γνώρισα μέσα σε αυτή τη δουλειά και την αγαπάω πάρα πολύ. Αν αυτή την εποχή από τους πέντε έχω μια απόσταση, όντως έχω με την Ελισάβετ. Πραγματικά, δεν κάνουμε παρέα. Είναι μια συγκλονιστική ηθοποιός, είναι ένας άνθρωπος που όλα αυτά που έχουμε ζήσει τα κρατάω στην καρδιά μου και νοσταλγώ τα γέλια μας. Έχουμε καιρό να μιλήσουμε. Και χρόνο σίγουρα. Από ένα σημείο και μετά πραγματικά δεν συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα. Ήταν διαφορετική η στάση που είχαμε απέναντι σε θέματα, καταστάσεις και πρόσωπα και δεν μπορούσε να υπάρξει κάποια ταύτιση. Και εγώ μπορεί να έχω κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε και εκείνη μπορεί να έχει κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε. Από το να στεναχωρούμε ο ένας τον άλλον καλύτερα είναι να κρατήσουμε μέσα στην καρδιά μας αυτά τα όμορφα που ζήσαμε»

ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης συγκλονίζει: «Σώστε το άρρωστο «παιδί» μου»»!

Για αυτή τους την παρεξήγηση μίλησε και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο πρόσφατο παρελθόν. Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και μίλησε πρώτη φορά για το πώς χάλασαν οι σχέσεις της παρέας του «Παρά Πέντε».

Η «Ζουμπουλία» ανέφερε τα εξής: «Αν χάθηκαν κάποιοι άνθρωποι που τότε είχαν ενωθεί πολύ -γιατί με κάποιους έτσι κι αλλιώς χαθήκαμε από τον επόμενο χρόνο- αν αξίζει να ξανασυναντηθούν, θα ξανασυναντηθούν. Αν δεν αξίζει, έπρεπε να χαθούν. Έχουν γίνει παρεξηγήσεις, έχουν γίνει λόγια, έχουν γίνει αδικίες, έχουν γίνει διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά τα χρόνια. Εγώ όταν γυρνάω πίσω και θυμάμαι τα ξεχνάω. Αλλά μερικά τα κρατάω κιόλας. Αν δεν πρέπει θα το δούμε, θα το δείξει η ζωή».

Για ποιους λόγους τσακώνονται Αθερίδης-Καρύδη; Η εξομολόγηση του ηθοποιού!

Το ίδιο έκανε και η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό YOU, στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Οι φίλοι τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου;

Ούτε το φανταζόμουν όταν ήμουν 19 χρονών ότι η φιλία μπορεί να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Οι φίλοι για μένα είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Είναι οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι και μαζί τους επιλέγω να περνάω την καθημερινότητα μου, τις διακοπές μου, τα γενέθλια μου. Και έχω φτάσει πια σε ένα σημείο που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτούς. Μπορεί να έχω ερωτευτεί, να έχω απομονωθεί και να τους έχω χάσει για λίγο – που συμβαίνει όταν ερωτεύεσαι – αλλά πάντα επιστρέφω.

Έχεις πληγωθεί από φίλους;

Φυσικά και έχω πληγωθεί, και εκεί γίνεται αυτόματη διαγραφή χωρίς δεύτερη ευκαιρία. Έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τους φίλους μου γιατί είναι για πάντα.

Εντός χώρου ποιοι είναι οι φίλοι σου;

Ο Νίκος (σ.σ. Μουτσινάς) είναι φίλος μου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ρούλα Ρέβη… Μια παρέα που εδώ και 8-9 χρόνια είμαστε αχώριστοι.

Με τον Καπουτζίδη ήταν μια φιλία που χάλασε;

Όχι, με τον Γιώργο περάσαμε επίσης μία τετραετία που ήμασταν σχεδόν σαν αδέλφια. Μετά απλώς τα έφερε αλλιώς η ζωή και οι υποχρεώσεις μας. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και σαν άνθρωπο και σαν μυαλό. Αυτά τα πράγματα δεν ακυρώνονται επειδή δεν κάνεις την παρέα που έκανες με τον άλλον κάποτε. Πλέον τον στηρίζω με έναν άλλο τρόπο χωρίς να είμαι δίπλα του. Κι επίσης δεν ξεχνώ την πόρτα που μου άνοιξε τόσο γενναιόδωρα σε αυτήν τη δουλειά με το «Παρά Πέντε». Αυτό το δώρο δύσκολα στο κάνει κάποιος.

Ο γάμος μιας πραγματικής πριγκίπισσας! Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού με τον πρίγκιπα του παραμυθιού!

Προβλήματα έχει ο Νίκος Βέρτης! Ξέχασε να... δηλώσει 650.000 ευρώ!

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!