Για ποιους λόγους τσακώνονται Αθερίδης-Καρύδη; Η εξομολόγηση του ηθοποιού!

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, την περιοδεία που ετοιμάζει, αλλά και τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Προβλήματα έχει ο Νίκος Βέρτης! Ξέχασε να... δηλώσει 650.000 ευρώ!

«Είσαι όλη τη μέρα με το spinner; Είχα τους γιους μου, έχω κι εσένα!» είπε η Φαίη και ο Θοδωρής εξήγησε ότι είναι δώρο από μία φίλη του.

«Στην μπιρίμπα με τη Σμαράγδα δεν παίζουμε ως ζευγάρι, παίζουμε ως αντίπαλοι! Μια φορά έχουμε σκοτωθεί, όταν παίζαμε αντίπαλοι, της κόπηκε η αναπνοή, γιατί δεν μπορούσε να σταυρώσει φύλλο, έπαθε σαν κρίση πανιού πάνω στο παιχνίδι. Είχα μείνει άναυδος και την κοίταγα! Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ανταγωνιστική, θέλει να κερδίζει, κάνει στρατηγικές, κάνει σχέδια… Αλλού είναι κάθε άνθρωπος, με τη Σμαράγδα έχουμε διαφορετική παιδικότητα, εγώ πηγαίνω πολύ με τη φαντασία μου, η Σμαράγδα έχει παιδικότητα πιο πολύ των παιχνιδιών, με το σώμα της. Στα επαγγελματικά βγαίνει άλλος εαυτός, γιατί εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι, που είναι το ψωμί τους, και είμαι πάρα πολύ σοβαρός. Στις διαπροσωπικές μου σχέσεις ψιλοχάνομαι όμως, έχω δύο εαυτούς, τον ώριμο και τον ανώριμο. Κερδίζει πότε ο ένας, πότε ο άλλος!» είπε, και τοποθέτησε το spinner στη μύτη του, αφήνοντας άναυδη τη Σκορδά.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο γάμος μιας πραγματικής πριγκίπισσας! Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού με τον πρίγκιπα του παραμυθιού!

«Εγώ πήγα να πάρω στο γιο μου, που έκλαιγε, και μπροστά μου είναι ένας πιτσιρικάς στο ψιλικατζίδικο, και πήγε να πάρει και τα 3 εναπομείναντα. Και του λέω, θα σου πάρω εγώ τα 2, το τρίτο μου το αφήνεις!» εξομολογήθηκε η Φαίη και ο ηθοποιός συνέχισε, αναφέροντας αν έχει ποτέ παρεξηγηθεί, λόγω της ιδιάζουσας προσωπικότητάς του: «Ξεχνάω τις γιορτές και τα γενέθλια, δεν τα θυμάμαι ποτέ, βαριέμαι ακόμη και να γράψω χρόνια πολλά. Η Σμαράγδα είναι πιο τυπική σε αυτά. Η κόρη μου κάνει τη μάνα μου ό,τι θέλει, την έχει σαν παιχνίδι της» είπε, όταν προβλήθηκε βίντεο που ανέβασε στα social media. Εγώ δεν ένιωσα την αγάπη της γιαγιάς, αλλά είχε Αλτσχάϊμερ και δεν ήξερε ποιος είμαι!» είπε, και αμέσως μετά αναφέρθηκε στην περιοδεία που ετοιμάζουν με τη Σμαράγδα. «Εγώ δεν μπορώ να πάω στην επαρχία και να δούνε ένα σπετσάτο, ένα τέτοιο. Θα πουν, καλός είναι ο Αθερίδης, αλλά ήρθε να τα πάρει. Θέλω να πηγαίνω όπως είμαι στην ΑΘήνα, οργανωμένα και σοβαρά! Θέλω ως παραγωγή να είναι αντάξια της δουλειάς που γίνεται στην Αθήνα! Εμένα μου αρέσει να οδηγάω! Αν δεν ήμουν οδηγός, θα μπορούσα να είμαι νταλικέρης, μου αρέσουν τα χιλιόμετρα!» είπε ο ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Όσα είπε ο Καπουτζίδης για το τέλος της φιλίας του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Στο πρωινό πρόβαλλαν το τελευταίο βίντεο όπου δημοσίευσε η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, η Φωτεινή με την μητέρα του. Ο ηθοποιός έλιωσε βλέποντας το βίντεο και είπε «Έχει πάει στη Θεσσαλονίκη είναι σημερινό... ο παππούς και η γιαγιά, που δεν έχουν την ευθύνη του παιδιού παραιτούνται και το παιδί τους κάνει ότι θέλει, είναι σαν προσωπικό παιχνίδι μου... Εγώ αν το έκανα στη μάνα μου θα έλεγε «Θοδωράκη μου γιατί το κάνεις αυτό στη μαμά» με την κόρη μου το ξεχνάει, την κάνει ότι θέλει.

Η Φωτεινή την έχει σαν παιχνίδι... Η μάνα μου τρελαίνεται την περιμένει πως και πως. Η Φωτεινή έχει καψούρα με την γιαγιά της»!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης συγκλονίζει: «Σώστε το άρρωστο «παιδί» μου»»!

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!