Επίθεση της ελληνικής τηλεόρασης στον Ντάνο! H αποκαθήλωση του sex symbol!

Ο καβγάς που έγινε στο χθεσινό Survivor έφερε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα στη μέση όλων των σχολιαστικών τραπεζιών. Στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, η ομάδα χωρίστηκε στα δύο.

Από τη μία η Κατερίνα Καινούργιου: «Εμένα ο Ντάνος μου είναι συμπαθής, αλλά αυτό που έγινε χθες δεν μου άρεσε» και η έξαλλη Ειρήνη Γκανιάτσου: «Σιγά ρε Ντάνο που θα φοβηθούμε να μιλήσουμε όταν εσύ έχεις νεύρα! Αυτό το ερειστικό υφάκι ότι είναι ο Ντάνος και αποφασίζει πότε θα γελάσουμε…».

Από την άλλη, η Ανθή Βούλγαρη που υποστήριξε τον Ντάνο αλλά και η «απειλητική» Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Τον ενόχλησε η κίνηση που έκανε. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν δέχονται τις χειρονομίες. Εμένα αν μου κάνεις χειρονομία θα φας σφαλιάρα»!

Διαβάστε επίσης:

Τραυματίζεται απόψε και πάλι ο Μάριος Πριάμος;

Το Happy Day σχολίασε τον καυγά του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε μεταξύ άλλων για το Survivor: «Συντασσόμαστε με τον Σπαλιάρα! Ο Ντάνος θύμωσε, δεν έφαγε κιόλας και του φταίνε όλα... και τα βλέπεις λίγο υπερβολικά, ο Ντάνος πρώτη φορά έδειξε άλλη εικόνα».

Ενώ ανέφερε η ομάδα μεταξύ άλλων πως ο Σπαλιάρας πήρε έτσι το εισιτήριο για την πεντάδα του Survivor και ο Ντάνος είναι εκεί μόνο για τα λεφτά! «Και αυτή η υστερία με τα social media δεν παλεύεται... Εκ των πραγμάτων μέσα σε τόσους μήνες θα υπάρξει και εκνευρισμός. Δεν μπορούμε να αποθεώνουμε κάποιον και τόσο εύκολα να τον αποκαθηλώνουμε».

Και η ομάδα τόνισε πως είδαμε 30 δευτερόλεπτα. «Δεν ξέρουμε τι έγινε πριν και μετά! Βέβαια έχει δίκιο ότι και ο Μάριος είχε μιλήσει ειρωνικά!» 

Διαβάστε επίσης:
Τα νεύρα του Ντάνου στο τελευταίο επεισόδιο!

 

Στο Πρωινό σχολίασαν αναλυτικά τις εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, το «άλλο πρόσωπο» του Ντάνου, και τα όσα διακυβεύονται από εδώ και μπρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

«9091 tweets είδα ότι γράψανε, και τον κράζανε! Πείτε μου τι έγινε!» είπε η Φαίη και η Σάσα σχολίασε: «Θεός είναι μόνο ένας! Μακελειό έγινε!» αναφερόμενη στο ότι είχε θεοποιηθεί από το ελληνικό κοινό!

«Δεν ξέρω… ο Σπαλιάρας το έκανε αλλά παραδέχτηκε ότι ήταν χοντροκομμένο! Δεν ήταν ωραίο, μην το δικαιολογήσεις!» είπε η παρουσιάστρια, και ο Τσουρός προσπάθησε να το δικαιολογήσει, λέγοντας: «Είχε τα νεύρα του και πείναγε!» 

«Δεν δικαιολογείται τέτοια επίθεση. Ήταν πολύ απόλυτος! Αν δεν υπήρχαν οι κάμερες, θα πλακώνονταν, θα παίζανε μπουνιές, είναι ξεκάθαρο!» είπαν τα μέλη του πάνελ.

«Εγώ δεν μένω στο σχόλιο του Σπαλιάρα. Καθένας παρεξηγείται με άλλα, εγώ έχω φίλο που δεν μπορεί να ακούει μια συγκεκριμένη φράση!» εξήγησε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Ήταν υπερβολικός! Από την άλλη, και στο μαγιό του Χανταμάκη είχε φύγει, για να μην νευριάσει!»

«Τους έφυγε ο Χανταμπάκης, ο Χούτος και η Παπαδοπούλου, οπότε μια χαρά τους έκατσε τώρα!» είπε όλο νόημα ο Στέφανος και η Φαίη συγκατένευσε: «Όλοι το λένε, οπότε ίσως έχεις δίκιο! Αλλά δεν συμφωνώ ότι μπορεί να παίζουν μόνο τα καλά του Ντάνου!

Η Παπαδοπούλου που είναι εκτός, λέει ότι ο Ντάνος πρέπει να είναι νικητής. Αν ήταν τόσο στημένο από την παραγωγή, δεν θα το έλεγε αυτό!» «Κάνει αρπαχτές! Εσύ και η Κόρτνει, Ειρήνη, στον σβέρκο τον έχετε (τον πωπό!)» πέταξε τις απίστευτες ατάκες της η Σάσα Σταμάτη!

Τα καρφιά του Πρωινού πήραν και τη Λάουρα, και την τακτική της να παίζει εκ του ασφαλούς, αφήνοντας τους υπόλοιπους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και η ίδια να περνάει τις εντάσεις αβρόχοις ποσί. 

Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

«Πήρα τη θεία μου τη Μιμίκα να τον ξεματιάσει τον Ντάνο! Δεν ξέρω τον λόγο…» επανήλθε η Κατερίνα. «Όποιος κι αν ήταν ο λόγος, δεν έπρεπε να το κάνει! Εκνευρίθστηκε πολύ χτες, δεν έπρεπε να βγάλει τόση τσαντίλα! Μια χαρά το πήγαινε μέχρι τώρα, αλλά…» σχολίασε η Ελένη όλο νόημα.

«Έχει γίνει θέμα. Πρώτη φορά βλέπανε σχόλια κατά του Αγγελόπουλου, τον τσαλάκωσε αυτή η κίνηση! μέχρι κι ο Κοκκινάκης εκνευρίστηκε χτες!» σχολίασε ο Γκουντάρας, και την Κατερίνα Ζαρίφη να δίνει ρεσιτάλ με τα σχόλιά της για τον συνήθως ήρεμο διεθνή πολίστα. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Τανιμανίδη για την γκάφα στο Survivor!

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου