Η Ειρήνη πήρε θέση στον καβγά Ντάνου – Σπαλ!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν μετά την συμμετοχή της στο survivor, ήταν καλεσμένη στην Ελένη!

Διαβάστε επίσης:

Τραυματίζεται απόψε και πάλι ο Μάριος Πριάμος

Που πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο ο Ορέστης Τσάγκ;

 

Μόλις εισέβαλλε στο πλατό η τραγουδίστρια ήταν τόσο χαρούμενη που είπε: «Περίμενα πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή Ελένη, έλεγα «πότε θα με καλέσει η Ελένη»...»!

Η Ελένη ρώτησε την τραγουδίστρια τι την φόβιζε περισσότερο στο survivor και της αποκάλυψε η παρουσιάστρια: «μπορεί να είδα και ένα κοντινό με έναν σκορπιό, δεν ξέρω τι ήταν, αγριεύτηκα, δεν μπορώ να πω ψέματα»!

Η Ελένη είπε πως έπαθε πλάκα με το πλούσιο μαλλί της όμως η τραγουδίστρια της είπε: «Μπα τώρα έχουν φύγει τα μισά μου μαλλιά από το survivor... σπάγανε, είναι και η τρίχα μου ξερή, πάθανε αφυδάτωση μεγάλη ».

H Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη με τα καλλίγραμμα πόδια της Ειρήνης Παπαδοπούλου αλλά και το μαύρισμά της που δεν το έχει χάσει από τότε που βγήκε από το survivor.

Όμως η Ειρήνη της έδειξε τα σημάδια στα πόδια της που δεν ήταν και λίγα!

H Φωτεινή Πετρογιάννη της έκανε την ερώτηση: «υπάρχει άνθρωπος που να έχεις φύγει από το παιχνίδι και να λες ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι και τον βλέπει τελείως διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα; Να είναι αλλιώς όταν ανοίγουν οι κάμερες και να είναι αλλιώς όταν κλείνουν οι κάμερες και να έχει βγάλει ένα άλλο προφίλ προς τα έξω;»! Και η Ειρήνη αποκάλυψε: «Αν σου πω τότε θα με ρωτήσεις ποιος είναι και δεν σου λέω...Έχει! Έχει και αγόρι και κορίτσι...».

Οι ατάκες της τραγουδίστριας κατά της παλιάς της ομάδας έδωσαν και πήραν: «Ο λόγος που επικαλέστηκαν για να στοχοποιήσουν τον Ντάνο, ήταν τα φαγητά, αλλά ήταν πρόφαση! Βόλεψε γιατί στην τελική όλοι φάγαμε! Ο Κοκκινάκης είναι ο πιο ψύχραιμος παίκτης, αλλά τις είχε τις εντάσεις του και εντάξει, είναι λογικό. Δεν έχω δει τα επεισόδια, ήθελα ένα μήνα ενάμιση για να ολοκληρώσω τη γνώμη για τους συμπαίκτες μου. Ως χαρακτήρα εκτίμησα πιο πολύ, με τα δικά μου γούστα, μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν τα λιγότερα κόμπλεξ, μία από αυτούς ήταν η Ειρήνη Κολιδά, αυτά που έλεγε ήταν με επιχειρήματα και έλεγε την αλήθεια της! Ο ανταγωνισμός υπάρχει, και με την Ευρυδίκη, και αυτό με ζόρισε, γιατί νόμιζα ότι είχα να ανταγωνιστώ μόνο τον κακό μου εαυτό, αλλά τελικά εκεί μέσα είχες να ανταγωνιστείς και τους συμπαίκτες σου!

Ελένη σώσε με!» αναφώνησε όταν ερωτήθηκε αν αισθάνθηκε ζήλια από πλευράς της Ευρυδίκης προς το μέρος της, κάνοντάς μας να καταλάβουμε πάρα πολλά.

Ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η τραγουδίστρια πήρε θέση στην χειρονομία, που έκανε ο Σπαλιάρας και εξόργισε τον Ντάνο στο survivor! «Στη μέση είναι το δίκιο! Ξέρουμε ότι ο Γιάννης είναι χοντροκομμένος... Σίγουρα τον Γιώργο τον πείραξε, έχει πέσει το βάρος στον Γιώργο... ούτε μία φορά δεν μπορεί να μην παίξει και νιώθει την ευθύνη. Τον πείραξε σίγουρα το ότι χάσανε και δεν θα φάνε! Ο Γιώργος πεινάει πολύ παιδιά...έχει να κάνει με τον οργανισμό του, αφού τρέχει τόσο πολύ στα αγωνίσματα... ο Ντάνος όταν μπαίνει, θυμάμαι, ήμασταν συνέχεια με ματωμένα πόδια»! Η Ειρήνη μάλιστα αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Σπαλιάρα

 

Διαβάστε επίσης:

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πιο σέξι από ποτέ σε κυπριακό περιοδικό!

Ποια ομάδα κέρδισε το σημερινό αγώνισμα ασυλίας;

Επίθεση της ελληνικής τηλεόρασης στον Ντάνο! H αποκαθήλωση του sex symbol!

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»