Σπόντα Αγγελόπουλου σε Ελισάβετ! «Δεν με θέλατε, με διώξατε…»

Στην καλύβα των Διασήμων του Survivor βρέθηκε η Ελισάβετ και εξέφρασε το παράπονο πως η ομάδα της δεν τρώει ψάρι, σε αντίθεση με τους αντιπάλους. «Δεν με θέλατε, με διώξατε…», της είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος  και στη συνέχεια ο Γιώργος Χρανιώτης πρόσθεσε: «Το καλύτερο δώρο μας κάνατε. Μας δώσατε τον Ντάνο, δωράκι με κορδέλα. Νικάει, ψαρεύει, νοικοκυρεύει».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν το εννοούσε απλά ήθελε να “πειράξει” την Ελισάβετ, ωστόσο, είναι φανερό πως ακόμα δεν έχει κλείσει αυτό το “κεφάλαιο” μέσα του! Οι Μαχητές επέλεξαν τότε να στείλουν τον καλύτερο παίκτη στην αντίπαλη ομάδα, κάτι που φυσικά δεν άρεσε στον ίδιο και φανερώθηκε και με το παραπάνω πως οι τότε συμπαίκτες του ψήφισαν στρατηγικά.

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Αυτό είναι τo άτομο που αποχώρησε από τους "Μαχητές"

Δεύτερο ύποπτο νεύμα του μισθοφόρου στους Διάσημους την ώρα την αποχώρησης!

 

«Το “διώξατε” που είπα ήταν καθαρά πείραγμα, “με απομακρύνετε” ίσως έπρεπε να πω αν ήθελα να μιλήσω και να μην κάνω πλάκα, επειδή όμως αστειευόμουν το είπα έτσι. Ευχαριστώ πολύ τον Χρανιώτη που με θεώρησε δώρο, αλλά θεωρώ μεγάλο πράγμα το να σε καλωσορίζουν τις πρώτες μέρες με τον τρόπο που με είχαν καλωσορίσει τα παιδιά και σημαντικό για μένα για να εγκλιματιστώ τότε.

Ανεξάρτητα με το πώς έβλεπε κανένας τη συμβίωση μαζί μου ή κάποια πράγματα από τη δική του πλευρά, εγώ θεωρούσα χρέος να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το σύνολο. Δεν έχει να κάνει με το αν κάποιοι είχαν μια συμπεριφορά απέναντί μου συγκεκριμένη ή προσπαθούσαν να κάνουν τα δικά τους πράγματα, εγώ ξέρω τον εαυτό μου, ποιος είμαι εγώ και τι με ευχαριστεί», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα!

Κόντρα φαίνεται πως υπάρχει στους Διάσημους του Survivor! Σύμφωνα με αυτά που είδαμε, είναι από τη μία ο Γιώργος Αγγελόπουλος και απέναντί του όλοι οι συμπαίκτες του. Ο λόγος; Το φαγητό…

 «Όσο παρεξηγούμε εγώ όταν με λες γέρο, που είμαι ο πιο μεγάλος εδώ πέρα, άλλο τόσο θα έπρεπε να παρεξηγείσαι εσύ κάθε φορά που σου λέω ότι πεινάς. Παρεξηγείσαι, θα νομίζεις ότι σε έχουμε βάλει στο στόχαστρο και σου λέμε όλοι είναι ο πεινάλας. Εσύ όμως το έχεις πιο πολύ μέσα στο μυαλό σου, το σχολιάζεις πιο πολύ, σε απασχολεί πιο πολύ απ’ όλους μας», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν παρεξηγούμαι. Δικά σου λόγια είναι αυτά, αυτά είναι όλα δικά σου λόγια. Δεν παρεξηγούμαι, απλά μην σας φαίνεται περίεργο και ότι εγώ τρώω συνέχεια. Όλοι σας τρώτε. Εσείς το σχολιάζετε πιο πολύ από μένα, εντάξει; Το ότι εγώ θέλω να φάω το σχολιάζετε εσείς περισσότερο απ’ ότι σχολιάζω εγώ, όταν θέλετε εσείς να φάτε».

Διαβάστε επίσης: 

Η στιγμή που ο Γ.Χρανιώτης έχασε το μαγιό του στην θάλασσα!

Πρόταση να παρουσιάσει την δική του εκπομπή έκανε στον Χανταμπάκη το ΣΚΑΙ!

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!