Η Μαριάννα Καλέργη «έσταξε» φαρμάκι για Πασχάλη και Χούτο!

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε σήμερα η Μαριάννα Καλέργη, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα! 

Η ίδια, είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι στην αρχή, διότι είχε πρόβλημα με την υγεία της, είχε ανεβάσει από την αρχή, πυρετό. 

Διαβάστε επίσης:

Η Σόφη Πασχάλη πιστοποίησε το ότι έγινε σεξ στην "καλύβα" των Διάσημων!

Διέρρευσε όλη η συνομιλία του Σπαλ με τον κολλητό του!

Aποκάλυψε ότι είχε πρόβλημα με τους πνεύμονές της και ανέβαζε πυρετό, αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν άθλιες. Ακόμη, είπε ότι μόλις γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, πήγε κατευθείαν στο γιατρό και της είπε ότι πάλι καλά που έφυγε, διότι θα είχε χρόνια πάθηση!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αποκάλυψε ωστόσο ένα περιστατικό με τον Λάμπρο Χούτο, που φυσικά δεν είχαν δείξει οι κάμερες. 

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια είπε: «Όταν είχα πάει στη παραγωγή και τους είπα ότι πρέπει να με πάρετε πρέπει να νοσηλευτώ γιατί βράζω, γυρνάω πίσω στην καλύβα και βλέπω τα πράγματά μου τέρμα γωνία και λέω, ρε παιδιά ποιος μετακίνησε τα πράγματά μου; Λέει ο Λάμπρος εγώ, του λέω Λάμπρο, είμαι άρρωστη, για ποιο λόγο το έκανες; Μου λέει να κοιμηθώ και εγώ.. Του λέω πάνω είναι άδειο πήγαινε εκεί, διαλέξαμε τα σημεία μας και ξαφνικά θες να κοιμηθείς κάτω, Στέλιος, Λάμπρος και Ειρήνη Ευρυδίκη, Σόφη και εγώ. Που δεν θεωρώ ότι ήταν σωστό αυτό που έκανες. Μέσα σε 10 λεπτά είχε γίνει όλο αυτό. Και εντάξει επειδή δεν ήθελα να τσακωθώ λέω στην Ευρυδίκη, μπορείς να κοιμηθείς στην γωνία να πάνε άκροι εκείνοι; Αύριο ήξερα ότι θα φύγω…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η ίδια αποκάλυψε πως τόσο με την Λάουρα, ωστόσο με κανέναν άλλο από την ομάδα των Διάσημων είχε έρθει κοντά. Ωστόσο όταν ήρθε η ώρα της Σόφης Πασχάλη, «έσταξε» κυριολεκτικά φαρμάκι.

Χαρακτηριστικά είπε: «Με την Σόφη που ήρθα κοντά, και της είχα πει και κάποια πράγματα που αφορούν έμενα κακός ήρθα κοντά, υπήρχε μια αδιαφορία λες και μιλούσα στον τοίχο, όπως και η ίδια όταν μιλάει σε συνεντεύξεις της για μένα μιλάει με αδιαφορία εκεί ίσως να έπεσα έξω». 

Μετά από αυτό η παρουσιάστρια την ρώτησε για μια ανάρτηση που είχε κάνει και φαινόταν πως «στόχευε» την Σόφη Πασχάλη, σχετικά με το πως εκείνη δεν την ενημέρωνε για τα θέματα της ομάδας ενώ στο Πανόραμα Survivor τα είπε όλα».

«Αυτό με στεναχώρησε γιατί υποτίθεται πως είναι δασκάλα yoga, πολύ ηρεμία, και ασφάλεια και ειρήνη και όλα τα καλά και εκεί τα κατέρριψε όλα γιατί ομαδικό πνεύμα δεν είδα, αλληλεγγύη με τα πρόσωπα που ξύπναγε και κοιμόταν δεν έβγαλε, έβγαλε έναν άσχημο εαυτό γιατί δεν είναι σωστό να μιλάς όπως μου είπε off κάμερα δεν είναι σωστό να σου πω τι έγινε στην ομάδα με τον Αγγελόπουλο και θα σου πω όταν συμφωνήσει όλη η ομάδα να πούμε τι έγινε και τα σχετικά και ανέφερε το συμφωνητικό και της είπα όπα χαλάρωσε Σόφη μου στην ίδια ομάδα ήμασταν.» ολοκλήρωσε.

Ενώ στο τέλος συμπλήρωσε «για το κάθε άτομο έβγαζε μια μικρή κακία, δεν είναι ωραίο να κάθεσαι να κατηγορείς ανθρώπους».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

Η Μαριάννα Καλλέργη πέταξε και αυτή την δική της σπόντα για την κλίκα του Survivor, καθώς είπε πως κάποιοι ήθελαν να την βγάλουν, όπως ακριβώς έκαναν μετά και με τους δυνατούς τους παίχτες.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα άραγε;

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:
Όσα είπε η μαμά του Μάριου Πρίαμου για τον γιο της σε συνέντευξη της!

Οι πρώτες δηλώσεις του Ορέστη Τσαγκ!

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!