Οι Διάσημοι άφησαν τους Μαχητές να... κερδίσουν!

Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα πολυπόθητο έπαθλο που το είχαν και οι δύο πολύ ανάγκη, μία ίσως λίγο παραπάνω... Το έπαθλο αυτήν την φορά δεν ήταν απλό... η νικήτρια ομάδα είχε τη δυνατότητα να γευτεί πίτσες και παγωτά. Ύστερα να δει στο σινεμά το νέο σίκουελ από τους "Πειρατές της Καραϊβικής". Και σαν να μην έφτανε αυτό το έπαθλο απογειώθηκε με μία έκπληξη! Διαμονή σε ξενοδοχείο με.. μεγάλα κρεβάτια για ευχάριστο ύπνο και πλούσιο πρωινό για τόνωση του οργανισμού.

Μάθε ποιος αποχωρεί από το Survivor και τα ποσοστά τους!

Κατά τη διάρκεια του ματς, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαινόταν απελπισμένη με την απόδοση τόσο της ίδιας όσο και των συμπαικτών της. Η διαφορά με τους Διάσημους είχε μεγαλώσει και το έπαθλο έμοιαζε... άπιαστο. Η ψυχολογία της έπεσε κατακόρυφα και όταν ήρθε η στιγμή να αναμετρηθεί με τη Σάρα Εσκενάζυ φαινόταν σαν να τα είχε παρατήσει. Δεν έτρεχε, δεν ήταν συγκεντρωμένη στο στόχο και δεν έδειχνε να τη νοιάζει η νίκη ή ήττα της. Η στάση της σχολιάστηκε από τους Μαχητές, ενώ η ίδια μόλις τελείωσε την αναμέτρησή της, ξάπλωσε κάτω από ένα δέντρο, μακριά από τον πάγκο και τον αγωνιστικό χώρο.

Δεν ήταν όμως μόνο η Βαλαβάνη, κανείς δεν φάνηκε να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια από τον πάγκο των Διασήμων. Έτσι, όπως ήταν φυσικό κέρδισαν οι Μαχητές και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, 10 - 2. Συνήθως τα αγωνίσματα μεταξύ των δύο ομάδων κρίνονταν στον πόντο και εξελίσσονταν σε ντέρμπι, όμως αυτή τη φορά είδαμε κάτι που είχαμε καιρό να δούμε. Μια ομάδα χωρίς πάθος, θέληση και επιμονή στο στόχο. Οι Διάσημοι μετά την ήττα τους, έμειναν σιωπηλοί με τον Ντάνο να μην μπορεί να πιστέψει τι έγινε, αφού ήταν ο μόνος που πάλεψε και χάρισε τους μοναδικούς 2 πόντους στην ομάδα του.

Και η αποκάλυψη ήρθε... Οι Διάσημοι αποκάλυψαν γιατί είχαν αυτήν την συμπεριφορά στο ματς και "άφησαν" στην πραγματικότητα τους Μαχητές να νικήσουν. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κοκκινάκης στις κάμερες του Survivor, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού "κάτι έπιασε" τους Διάσημους και δεν είχαν όρεξη να τα δώσουν όλα για το αγώνισμα. Ο Μπο με τη δήλωσή του συμπλήρωσε ότι η ψυχολογία τους άλλαξε με τον τρόπο που παίζουν οι Μαχητές και πώς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κινήσεις των Διασήμων, που είναι είτε λανθασμένες είτε σωστές. Ο Χρανιώτης από την μεριά του αποκάλυψε ότι είπε στους συμπαίκτες τους είτε να μην αγωνιστούν καθόλου, είτε να παίξουν αλλά χαλαρά, ώστε να δώσουν τη νίκη στους αντιπάλους τους. Και όπερ και εγένετο...

H παραγωγή του Survivor σπάει τους κανόνες για χάρη της Ευρυδίκης!

«Στο ματς που έγινε η ένσταση, είχα κάνει δύο προτάσεις. Η μία να μην παίξουμε και να χαρίσουμε το έπαθλο και η δεύτερη πρόταση ήταν να παίξουμε και να αφήσουμε την άλλη ομάδα να κερδίσει. Αυτό κάναμε, λοιπόν, σήμερα. Από ένα σημείο και πέρα, μη έχοντας καθόλου δυνάμεις και καθόλου όρεξη, αφήσαμε την άλλη ομάδα να κερδίσει», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ίσως οι Διάσημοι να ενοχλήθηκαν με το πέναλτι που "έφαγε" ο Κοκκινάκης επειδή του έπεσε το ανθρωπάκι και δεν ξεκίνησε ξανά από την αρχή της δοκού. Ένα πέναλτι που όμως επεσήμανε αυτή τη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης, με τους Μαχητές φυσικά να συμφωνούν.

Πάντως, οι Μαχητές τα κατάφεραν, έφαγαν παγωτά, μία ατομική πίτσα στο ιδιομορφωμένο χώρο που έμοιαζε με καφετέρια. Μετά, μεταφέρθηκαν με το βαν στον... πολιτισμό, το κέντρο της περιοχής για να δουν μετά από καιρό ταινία στο σινεμά. Οι Μαχητές πήραν τα ποπ κορν τους, το αναψυκτικό τους και απόλαυσαν την νέα ταινία με τον Τζόνι Ντεπ. Για λίγο, ξέχασαν τα προβλήματά τους στην παραλία, ξέφυγαν από τον σκληρό αγωνιστικό χαρακτήρα του παιχνιδιού και χαλάρωσαν για ένα βράδυ που δεν τελείωσε στο σινεμά, αλλά στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που έμειναν...βγαλμένο και αυτό από ταινία!

Διαβάστε επίσης: 

Οι διαγωνιζόμενοι θεωρούνται «κτήμα της εταιρείας παραγωγής» σύμφωνα με το συμβόλαιο τους!

 

Δειτε Επισης

Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα Ελένη Φουρέιρα, έβαλε fuego στον Α’ Ημιτελικό της #Eurovision! Let the show begin!
#Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmö Arena η Silia Kapsis - Η Dress Rehearsal της Κύπρου στο φετινό υπερshow!
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε fuego στην #Eurovision 2024 - Aποθέωση στην Dress Rehearsal του Α΄ Ημιτελικού
#SurvivorGR: Σταυρούλα Vs. Ασημίνα - Tιτανομαχία για την παραμονή - O αποχαιρετισμός της Αναστασίας
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision