Η Άλκηστις Μαραγουδάκη αποκαλύπτει ποιος είναι υπεύθυνος του μοντάζ στο Survivor!

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη παραδέχεται πως όταν έγινε η συμφωνία με την Acun Medya να πάρουν τα δικαιώματα του δημοφιλούς reality επιβίωσης που άλλαξε τον τηλεοπτικό χάρτη δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα σημειώσει τηλεθεάσεις πάνω από 30%, δεδομένου πως ο ΣΚΑΙ ήταν ένα κανάλι με μέσο όρο τηλεθέασης 8-10%.

Δεδομένου πως συνήθως η συνέχεια ενός format χάνει το στοιχείο της έκπληξης και του αιφνιδιασμού, θεωρεί πως το Survivor 2 θα είναι εξίσου δημοφιλές με το πρώτο;

Ο τελικός του Τούρκικου Survivor θα γίνει στα κατεχόμενα;

Μάθε ποιος αποχωρεί από το Survivor και τα ποσοστά τους!

«Μακάρι. Εγώ εύχομαι να έχει τα ίδια νούμερα. Πιστεύω πάντως και είμαι έτοιμη για αυτό, πως ο ανταγωνισμός δεν θα καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα».

Έχουν περάσει τρεισήμισι μήνες από τότε που το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ και πολλοί υποστηρίζουν πως με το μοντάζ η παραγωγή δίνει συγκεκριμένους ρόλους σε κάποιους παίκτες. «Στον Άγιο Δομίνικο υπάρχει άνθρωπος από το ΣΚΑΪ, αλλά τη βασική γραμμή του μοντάζ τη δίνει άνθρωπος της Acun Medya που γνωρίζει άριστα το concept. Από εκεί και πέρα, όποιος βγαίνει από το παιχνίδι, μπορεί να πει οτιδήποτε, γιατί ενδεχομένως να μην του άρεσε η εικόνα που βγήκε προς τα έξω. Όμως, κανείς δεν είπε, για παράδειγμα, στον Χανταμπάκη να παίξει το ρόλο του καλού ή του κακού».

Ο καβγάς του Ντάνου- Χρανιώτη με την παραγωγή που δεν είδαμε ποτέ!

Οι Διάσημοι άφησαν τους Μαχητές να... κερδίσουν!

Στις 19 Απριλίου έκανε πρεμιέρα και η καθημερινή εκπομπή Survivor Πανόραμα με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την Άλκηστη. «Η πρώτη μου επαφή με την Ελεονώρα έγινε τον Οκτώβριο, καθώς συζητούσαμε για μια δίωρη εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου. Κάποια στιγμή προέκυψε το Survivor Πανόραμα και αμέσως της πρότεινα να παρουσιάσει την εκπομπή και παράλληλα να χτίσουμε τη σχέση μας για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει μια infotainment εκπομπή. Προς το παρόν, όμως, δεν έχουμε αποφασίσει ούτε την ακριβή ώρα ούτε τη ζώνη που θα προβληθεί» εξηγεί.

H παραγωγή του Survivor σπάει τους κανόνες για χάρη της Ευρυδίκης!

Ο Ντάνος για πρώτη φορά ξεσπά και «καρφώνει» δημόσια την Βαλαβάνη! Το σκηνικό από το τρέιλερ που δεν μας έδειξαν ποτέ στο επεισόδιο!

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»