Chloe Absolu de Parfum. Νέο, επετειακό άρωμα!

Πέρασαν, κιόλας, δέκα χρόνια από τότε που το άρωμα μιας ανεπιτήδευτα φυσικής θηλυκότητας «αιχμαλωτίστηκε» σε ένα μπουκάλι. Δέκα χρόνια από τη γέννηση του Chloé Eau de Parfum.
 
Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, γεννιέται το Chloé Absolu De Parfum – ένα νέο, συλλεκτικό άρωμα, με ακόμα πιο έντονο Chloé χαρακτήρα. Το Chloé Absolu De Parfum αποτελεί μια πιο εκλεπτυσμένη έκδοση του αρχικού Chloé Eau de Parfum, με πλούσιο άρωμα ξύλου και λουλουδιών. Με ακόμα πιο έντονη την παρουσία τριαντάφυλλου. Με άρωμα βανίλιας και πατσουλί που ενισχύουν τον επιβλητικό χαρακτήρα του.
 
Βάση του αρχικού Chloé Eau de Parfum αποτέλεσε το χαρακτηριστικό στοιχείο θηλυκότητας της γαλλικής αρωματοποιίας – το τριαντάφυλλο.  Οι επόμενες εκδοχές του αρώματος είχαν ως βάση τους διαφορετικές πτυχές φρεσκάδας και θηλυκότητας, αλλά πάντα με σημείο αναφοράς το τριαντάφυλλο.
 
Eau de Chloé (2012), το Roses de Chloé (2013), το Chloé Eau de Toilette (2015) και το πρόσφατο Chloé Fleur de Parfum (2016). Όλα τους βγαλμένα από έναν καταρράκτη τριαντάφυλλων, εμποτισμένα με την απόλυτη θηλυκότητα. Όλα τους μοναδικά ποιήματα του ίδιου δημιουργού. Το κάθε ένα μοναδικό, με δικό του χαρακτήρα και στιλ.
 
Το ανανεωμένο Chloé Absolu De Parfum αγκαλιάζεται από ένα μοναδικό μπουκάλι με μεταλλική πλάκα σε χρυσό χρώμα, ενώ μια λεπτή μπεζ κορδέλα βρίσκεται κομψά τυλιγμένη γύρω από το στόμιο του μπουκαλιού.
 
Για τη δέκατη επέτειο του Chloé Eau de Parfum, η ηθοποιός Haley Bennett έγινε η μούσα του αρώματος. Η γοητεία και η φρεσκάδα της εκφράζουν απόλυτα τα ιδανικά του αρώματος Chloé.
 
Στο επετειακό video clip του αρώματος, η γνωστή ηθοποιός ενσαρκώνει κάθε γυναίκα Chloé, που είναι υπεύθυνη για το πεπρωμένο της. Ανεξάρτητη. Αυθόρμητη. Με τη δική της προσωπικότητα. Όπως ακριβώς και το άρωμα Chloé.
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!