Survivor: Η Λάουρα ξέχασε την υψοφοβία της και έκανε zip line!

Η νίκη στο αγώνισμα του Survivor έδωσε την ευκαιρία στους Διάσημους να φάνε πλουσιοπάροχα! Σπανακόπιτα, λουκανικοπιτάκια, μπουγάτσα, τυριά, αυγά, χωριάτικη σαλάτα απόλαυσαν οι παίκτες, ωστόσο, στο έπαθλο είχε συμπεριληφθεί και μια “διαδρομή” με zip line.

Oι παίκτες έδειχναν να το διασκεδάζουν και οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν αν τελικά η Λάουρα θα ξεπενρούσε την υψοφοβία της δοκιμάζοντας την διαδρομή στον αέρα! 

Διαβάστε επίσης: Ο Ντάνος έγινε τραγούδι!

Τα γαλλικά του Μάριου στην παραγωγή! Τα νεύρα του Σπαλ και το κόλπο του μισθοφόρου!

Αν και την είχαμε δει να παθαίνει κρίση πανικού και να… καταρρέει σε ένα αγώνισμα, στο οποίο έπρεπε να ανέβει σε ύψος περίπου τριών μέτρων, η Λάουρα το τόλμησε και ιδού το αποτέλεσμα…

Στο Πρωινό σχολίασαν τις χτεσινές εξελίξεις στο Survivor, και φυσικά σχολίασαν, μεταξύ άλλων, την υψοφοβία της Λάουρας, αλλά και τις νέες συμμαχίες που μοιάζουν να εδραιώνονται στο παιχνίδι.

«Έγινε θαύμα στον Άγιο Δομίνικο, η Λάουρα ξεπέρασε την υψοφοβία! Ξεμπούκωσε!» ήταν τα καυστικά σχόλια που ακούστηκαν. «Εγώ σας το είπα, τώρα θα τα δώσει όλα, κρατούσε δυνάμεις για το τέλος, και τώρα που έχουν κουραστεί οι άλλοι, θα τα δώσει όλα!» είπε η παρουσιάστρια.

«Το δούλεψε το κορίτσι. Η Λάουρα έχει υψοφοβία Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή! Τελικά είναι καλή ηθοποιός η Λάουρα! Και τα ουρλιαχτά και όλα! Τι είναι ο κόσμος, χαζός;» ξέσπασε η ομάδα της εκπομπής για την παίκτρια των Διάσημων.«Κι εμένα μου φαίνεται ότι το διασκεδάζει!» είπε η Φαίη. «Και ο Κοκκινάκης τα έχει πάρει μαζί της. Το βάλανε, για να γελάμε!» 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ομάδα του Happy Day την στόλισε κανονικότατα! Μάλιστα κάποια στιγμή ανέφεραν «μήπως δεν είναι θέατρο και είναι stand up comedy;» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να δικαιολογήσει την Λάουρα αλλά δεν τα κατάφερε «μήπως είναι μία φοβία βρε παιδιά.... Θέλω να την δικαιολογήσω, να πω κάτι καλό, αλλά δεν είναι εύκολο... Η αλήθεια είναι ότι η φοβία είναι μία πάθηση του μυαλού που έχει περιόδους ύφεσης ή έξαρσης, εδώ όμως είναι μικρό το διάστημα...»!

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου