Χ Factor: Δείτε το ντουέτο των κριτών με τους παίκτες!

Οι προβολείς ανάβουν, η αγωνία των διαγωνιζομένων χτυπά κόκκινο, τα μικρόφωνα παίρνουν… φωτιά και η σκηνή του “The X Factor 2” πάλλεται στους ρυθμούς της μουσικής! Το πρώτο επεισόδιο των live έρχεται την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ. Η κριτική επιτροπή Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας αγωνιούν μαζί με τους παίκτες της ομάδας τους για το ποιος θα καταφέρει να παραμείνει στο show και να βγει ο μεγάλος νικητής!

Ο Φουρθιώτης εδίωξε τον Καρβέλα από το Star Academy!

Οι κριτές αλλά και οι διαγωνιζόμενοι των live επεισοδίων ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό video στο οποίο ερμηνεύουν "Θα βάλουμε στο όνειρο φτερά"! Αυτό είναι κάτι το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει για πρώτη φορά και δεν αποκλείεται να το δούμε να συμβαίνει και live! 
 
Μετά από τις auditions, το bootcamp και την αγωνιώδη διαδικασία του chair challenge, η τελική 16άδα είναι έτοιμη να διαγωνιστεί και να κατακτήσει την κορυφή. Ένας από αυτούς θα είναι ο νικητής και θα κερδίσει το έπαθλο: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο. Ο οικοδεσπότης Σάκης Ρουβάς θα υποδεχτεί στη σκηνή τους συμμετέχοντες του show, ενώ ο ρόλος των τεσσάρων κριτών δυσκολεύει.

Αυτό είναι το προσκλητήριο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη!

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

Δυναμικό παρών στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα δώσει το κοινό που θα ενθαρρύνει όλους όσοι ανεβαίνουν στη σκηνή να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους. 
 

Οι 16 φιναλίστ είναι οι εξής:
Ομάδα Γιώργου Μαζωνάκη (αγόρια και κορίτσια άνω των 25 χρόνων): Παναγιώτης Κουφογιάννης, Μαριάννα Γεωργιάδου, Αλεξάνδρα Μάτση, Βασίλης Πορφυράκης.

Ομάδα Τάμτα (αγόρια 16-24 χρόνων): Κωνσταντίνος Νότας, Σάββας Σαββίδης, Άγγελος Προβελεγγιάδης, Αλέξανδρος Σαγκούρης.

Ομάδα Γιώργου Παπαδόπουλου (κορίτσια 16-24 χρόνων): Κασσιανή Ντάλια, Μαριάννα Πλαχούρα, Σούλα Ευαγγέλου, Θάλεια Τσιατίνη.

Ομάδα Μπάμπη Στόκα (groups): DEEVIBES (Εβελίνα Τζιώρα, Dominik Stars), CODA PROJECT (Γιώτα Χατζίδου, Σάββας Περτσινίδης), RADIOWAVES (Στέφανος Καρπέτης, Χρήστος Μιχαήλ), HUMAN FACTORY (Δημήτρης Παπαλάμπρος, Άννα Ρηγοπούλου, Κωνσταντίνος Μεντζελόπουλος, Φοίβος Καραγκούνης, Γιώργος Τουντασάκης).


Συντονιστείτε την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ για το πρώτο live του πιο φαντασμαγορικού show του “The X Factor 2”.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
#Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmö Arena η Silia Kapsis - Η Dress Rehearsal της Κύπρου στο φετινό υπερshow!
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε fuego στην #Eurovision 2024 - Aποθέωση στην Dress Rehearsal του Α΄ Ημιτελικού
#SurvivorGR: Σταυρούλα Vs. Ασημίνα - Tιτανομαχία για την παραμονή - O αποχαιρετισμός της Αναστασίας
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision