Η δήλωση του Κούλλη Νικολάου για το πολύκροτο διαζύγιο με τον ΑΝΤ1!

Τι είπε ο Κούλλης Νικολάου για το «διαζύγιό του με τον ΑΝΤ1 και τη συνεργασία με τον Alpha;

 «Πραγματικά η κατάσταση ήταν όπως το γκομενικό. Όταν ένας άντρας θέλει πολύ να πολιορκήσει μία γυναίκα, κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Έτσι ακριβώς ήταν και η περίπτωσή μας με τον Alpha Ελλάδος. Μας πολιόρκησε και τα κατάφερε. Όταν φτάσαμε μετά από συζητήσεις μηνών στην τελική όψη του συμβολαίου, μας έκλεισαν για 12 ώρες σε ένα γραφείο με τους δικηγόρους μας κι έτσι καταλήξαμε σε συμφωνία. Εάν φεύγαμε χωρίς να υπογράψουμε, θα μπορούσε την επόμενη μέρα να μην ήμασταν στον Alpha. Επέμεναν πολύ.

Οι σχέσεις μας με τον ΑΝΤ1 ήταν και είναι άψογες. Η εκτίμηση που φέρουμε τόσο στον ΑΝΤ1 Κύπρου όσο και στον ΑΝΤ1 Ελλάδος είναι τεράστια. Αν με τη μετακίνησή μας δημιουργούμε ένα θέμα οφείλεται σε διαδικασίες και όχι σε μία κατάσταση που θέλαμε να συμβεί.

Ο Φουρθιώτης αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Αντρέα Γεωργίου!

Με την προοπτική ότι θα μέναμε στον ΑΝΤ1, αναγκαστικά θα έπρεπε να δουλέψουμε πάνω σε τρία ή τέσσερα project γιατί ήταν δύο οι πελάτες. Από τη μία ο ΑΝΤ1 Κύπρου και από την άλλη ο ΑΝΤ1 Ελλάδος. Παρόλο που είναι ο ίδιος σταθμός, πρόκειται όμως για δύο διαφορετικές εταιρίες. Άρα θα ετοιμάζαμε μία καθημερινή σειρά για την Ελλάδα και μία για την Κύπρο και επιπρόσθετα ως εταιρία προτείναμε στην Ελλάδα και μία εβδομαδιαία για την οποία είχαμε ετοιμάσει και πιλότο. Γι’ αυτά τα πρότζεκτ, στην πορεία, επέδειξαν ενδιαφέρον ο Σκάι και Alpha όπως επίσης και άλλοι σταθμοί. Το ενδιαφέρον αυξήθηκε σε σημείο που τελικά μας κέρδισε ο Alpha. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Αντιθέτως τα οικονομικά δεν ήταν ο πρώτιστος στόχος μας. Ξέρουμε σε τι εποχή ζούμε και ποια είναι η πραγματικότητα γύρω μας.

Δεν έχουμε κλείσει καμιά συμφωνία με τον Alpha Κύπρου. Το συμβόλαιό μας δεν έχει να κάνει με το κυπριακό κανάλι παρά μόνο με το ελλαδικό. Όπως ακριβώς ήταν και με το προϊόν «Μπρούσκο». Δεν είχε να κάνω με τον ΑΝΤ1 Κύπρου αλλά με τον ΑΝΤ1 Ελλάδος γι’ αυτό χαρακτηριζόταν και ως ελληνική και όχι κυπριακή παραγωγή.

Τα δύο χρόνια είναι η δέσμευσή μας με την προοπτική ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα αναζητήσουμε άλλη τηλεοπτική στέγη. Θα μείνουμε με τις δύο αυτές παραγωγές. Στην εβδομαδιαία σειρά μεγάλων προδιαγραφών και υψηλού μπάτζετ που είναι το «Κόκκινο Νυφικό» και με μία διαφορετική στάση και αντιμετώπιση στην καθημερινή σειρά μας η οποία θα είναι πολύ πιο διαφορετική από αυτή που ήταν τον «Μπρούσκο». Όσα λεφτά πληρώνει το κανάλι για το κάθε επεισόδιο των σειρών, τόσα θα δίνονται για την παραγωγή τους. Δεν θα κάνουμε σκόντο ούτε και ευρώ. Θα εκμεταλλευτούμε και το τελευταίο σεντ του μπάτζετ μας για να κάνουμε κάτι διαφορετικό» τόνισε στο περιοδικό «TV Μανία».

Πότε γεννά η Χριστιάνα Αριστοτέλους; 

Η Άντρεα Κυριάκου ανταλλάζει κουμπαριές με την ίδια κολλητή!

Τσουρούλλης – Γιολίτη! Ζουν τον έρωτα τους στο Παρίσι!

Δειτε Επισης

Τάσος Τρύφωνος: «Τρεις μέρες με τον Γιάννη Στάνκογλου, δεν έπιασε το ραντάρ μου ότι βρίσκεται σε σχέση»
Τραγουδιστής κατέθεσε αγωγή εναντίον του Νάσου Γουμενίδη και ζητά 100.000 ευρώ - Τι λέει ο ίδιος
Η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου απαντά στην πρώην σύζυγό του στο 40ήμερο μνημόσυνο
«O Νίκος Κοκλώνης έβαλε τους γλείφτες να βγαίνουν στα διάφορα site του και να βρίζουν τον Βαγγέλη Περρή»
Πάρτυ γενέθλιων για τα 62α Σοφία Βόσσου! Το φιλί στο στόμα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Στο «σφυρί» το συγκρότημα 30 στρεμμάτων του Δημήτρη Κοντομηνά στην Παλλήνη που στεγάζεται ο Alpha
Γιώργος Μαργαρίτης: «Κάποιος ήθελε μία παραγγελιά να χορέψει και μας έδειχνε το όπλο του»
Μαριάννα Τουμασάτου: «Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές, είμαστε: μπάτε σκύλοι αλέστε»
Ναταλία Γερμανού: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά. Έχω υπάρξει σκληρά αυστηρή με συνεργάτες μου»
Ο παραδοσιακός γάμος του αδελφού της Μαρίνας Σάττι, στην Ινδία