Οι πιο καυτές Playmates όλων των εποχών!

Το περιοδικό Playboy κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες με τις σελίδες του να έχουν φιλοξενήσει χιλιάδες σέξι γυναίκες, οι οποίες έχουν κερδίσει στα σίγουρα την ψήφο εμπιστοσύνης του αντρικού κοινού, αλλά διχάζοντάς το την ίδια στιγμή για το ποια είναι η πιο όμορφη ή η πιο σέξι. 

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορούμε να δούμε τις 13 πιο καυτές Playmates με κάποιες από αυτές να μη χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού έχουν αφήσει το στίγμα τους στη σόουμπιζ και τις σέξι φωτογραφίες τους να έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες και πολλών άλλων περιοδικών πλην του Playboy που τις ανέδειξε

Στέισι Σάντσες
Το Μάρτιο του 1995 ήταν η Playmate του μήνα, το 1996 ανακηρύχθηκε Playmate της χρονιάς, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε σε πολλά βίντεο του περιοδικού και σε special editions του.

Σάννον Τουίντ

Το Νοέμβριο του 1981 ήταν η Playmate το μήνα για να ανακηρυχθεί Playmate της χρονιάς το 1982, ενώ πόζαρε στη συνέχεια και το 1998 στο περιοδικό που εκτόξευσε την καριέρα της.

Βικτόρια Σίλβστεντ
Ήταν η Playmate του μήνα τον Δεκέμβριο του 1996, ανακηρύχθηκε Playmate της χρονιάς το 1997, ενώ τα χρόνια που ακολούθησαν πόζαρε ξανά σε ειδικές εκδόσεις του περιοδικού ουκ ολίγες φορές, ενώ εμφανίστηκε και σε βίντεό του.

Κάρμεν Ηλέκτρα
Αν και έχει ποζάρει στο περιοδικό Playboy μόλις πέντε φορές με πρώτη τον Μάιο του 1996, αυτές έμειναν μάλλον αξέχαστες στους αναγνώστες του.

Τζέιντ Νικόλ
Ήταν Playmate του μήνα τον Ιανουάριο του 2007 και Playmate της χρονιάς το 2008, ενώ είναι το τρίτο μοντέλο με καταγωγή από τον Καναδά στην ιστορία του περιοδικού που έχει κερδίσει τον τίτλο.

Τζένι Μακ Κάρθι
Στο πρώτο της εξώφυλλο τον Οκτώβριο του 1993 πληρώθηκε 20.000 δολάρια, ανακηρύχθηκε Playmate της χρονιάς το 1994, εκτινάσσοντας το κασέ της στα 100.000 δολάρια, ενώ ακολούθησαν και άλλες φωτογραφήσεις στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Ιρίνα Βορονίνα
Ήταν η Playmate για το μήνα Ιανουάριο το 2001, έχει εμφανιστεί σε πολλά βίντεο του περιοδικού, ενώ το 2005 πόζαρε και στο Playmates at Play at the Playboy Mansion ημερολόγιο.

Χέδερ Κοζαρ
Ήταν η Playmate του μήνα τον Ιανουάριο του 1998, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο τον Ιούνιο του 1999 και την ίδια χρονιά κέρδισε τον τίτλο της Playmate της χρονιάς.

Καρμέλα Ντε Τσεζάρε
Το 2003 ήταν η Miss April του Playboy και το 2004 ανακηρύχθηκε Playmate της χρονιάς, ενώ το 2005 πόζαρε στο Playmates at Play at the Playboy Mansion ημερολόγιο με το μαγιό της μαζί με άλλες Playmates σε μια απόπειρα του περιοδικού να κάνει ημερολόγιο χωρίς γυμνές φωτογραφίες.

Σάρα Τζην Άντεργουντ
Φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του Playboy τον Οκτώβριο του 2005, κέρδισε την προσοχή του Χιου Χέφνερ, ο οποίος την πρότεινε για Playmate του μήνα και τελικά εκείνη κέρδισε τον τίτλο της Playmate της χρονιάς για το 2007.

Άννα Νικόλ Σμιθ
Το 1993 οπότε και επιλέχθηκε Playmate της χρονιάς, ήταν η ψηλότερη και βαρύτερη Playmate του περιοδικού Playboy που έχει πάρει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Πάμελα Άντερσον
Φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του Playboy για πρώτη φορά το 1989, ήταν η Playmate του μήνα τον Φεβρουάριο του 1990 κι είναι η μόνη που έχει φωτογραφηθεί τόσες πολλές -και συγκεκριμένα, 13- φορές στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Μέριλιν Μονρόε
Έκανε την αρχή αφού φιλοξενήθηκε στο πρώτο τεύχος του Playboy τον Δεκέμβριο του 1953.

Πηγή: tff.gr

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»