Στέλιος Χανταμπάκης: Τώρα και πρωταγωνιστής σε τούρκικο σήριαλ;

Μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου παραχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης που μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν πρωταγωνιστή σε τούρκικο σήριαλ! 

 

Στην ερώτηση λοιπόν εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν πρωταγωνιστή σε τούρκικο σήριαλ, ο πρώην παίκτης των "Διασήμων" είπε:  "Οι άνθρωποι της τουρκικής παραγωγής με εκτίμησαν λίγο παραπάνω. Το ίδιο κι εγώ για τον επαγγελματισμό τους. Θα χαρώ να συνεργαστούμε ξανά!", ενώ αναφέρομενος στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια συμπλήρωσε "Αγαπώ τη δουλειά μου στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Μου αρέσει να απαντάω με πράξεις και φυσικά μέσα από τη δουλειά μου"

 

Ξαναμίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, και τη συμπεριφορά του, η οποία κατακρίθηκε εντόνως, προσπαθώντας να μαζέψει τις αντιδράσεις.

«Επιμένει στο εξής: ότι όλα κατασκευάζονται. Απλά βλέπω ότι αλλάζει κάτι. Αυτό το μαγιό στην αρχή προσπαθούσε να το δικαιολογήσει, τώρα λέει ότι ήταν ένα ατυχές γεγονός» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Διαβάστε παρακάτω…

«Κωλοτούμπα!» αναφώνησε η Τζωρτζέλα. «Το μοντάζ μπορεί να υπάρχει. Όμως τις συμπεριφορές μπορεί να τις αξιοποιήσει κάποιος. Το σουτιένα και το σημαιάκι δεν μπορούμε να τα προσπεράσουμε έτσι!» συμπλήρωσε.

Η Ειρήνη Γκανιάτσου ανέφερε ότι, όταν μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο, είχε ένα φόβο και μία επιφύλαξη για τα πάντα. «Είναι σοβαρό να λες ότι πήγα σε ένα παιχνίδι για να κάνω ξεσκαρτάρισμα;» συνέχισε. «Είναι γελοίο αυτό!» συνέχισε να λέει η Τζωρτζέλα.

«Αυτό που θα γίνεται είναι ότι θα βρίσκονται σε μία παραλία η Μενεγάκη και ο Ντάνος και θα φωτογραφίζουν τον Ντάνο!» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor και εν μέσω αρνητικών αλλά και υβριστικών σχολίων στα social media από τηλεθεατές του ριάλιτι, ο Στέλιος Χανταμπάκης διέγραψε αιφνιδιαστικά από το Instagram όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τον γιο του, Μανώλη, τα οποία είχαν ξεχωρίσει και συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

«Από την στιγμή που η κατάσταση ξέφυγε και άρχισαν να εμπλέκουν μέλη της οικογένειας μου, αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Ανέλαβα την ευθύνη της επιλογής μου να συμμετάσχω στο παιχνίδι και θεώρησα ανεπίτρεπτο τα παιδιά ή η γυναίκα μου να βιώνουν μια ανεπίτρεπτη κατάσταση», ανέφερε ο ίδιος στο People γι’ αυτή του την απόφαση και συνέχισε: «δεν κατηγορώ κανέναν από όσους με κατακρίνουν. Ερμήνευσαν μια κατάσταση με βάση αυτό που είδαν. Κι αυτό που είδαν, είναι μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή κι ένα καλοστημένο τηλεοπτικό σήριαλ. Δεν έχω την απαίτηση να με συμπαθούν όλοι και να καταλάβουν τις προθέσεις μου. Οφείλω όμως να τις αναφέρω».

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς, ο Στέλιος επανήλθε στα οικογενειακά posts και «ανέβασε» βίντεο από τα παιχνίδια που έκανε με τον Μανωλάκη, κατά την διάρκεια ταξιδιού τους στον Βόλο. «Καλό μήνα σε όλους σας!!! Να περάσετε όμορφα φιλαράκια μας!!! Στέλνουμε την αγάπη μας από τον υπέροχο Βόλο», έγραψε στη λεζάντα.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προβλήθηκαν δύο αδημοσίευτα βίντεο του Στέλιου Χανταμπάκη. Στο πρώτο μιλάει πριν μπει στο Survivor και στο δεύτερο είναι τα τελευταία λεπτά πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Συγκινημένος είπε όταν έφευγε από το νησί:
«Η τελευταία μου βόλτα. Μια πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία. Δυόμιση μήνες σαν δέκα ζωές. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη σε όσους και όσες απογοήτευσα. Νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα κερδίσω την εκτίμησή σας. Σας φιλώ».

Διαβάστε επίσης:

VΙDEO: Tα μηνύματα από fan που έλαβε ο Τσάνγκ μας έκαναν να γελάσουμε!

 Άστραψε και βρόντηξε ο Χανταμπάκης! Αγωγές εναντίoν ΣΚΑΙ

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου