Μελέτη : «Θέλω να πω στα spoilers ότι πατάνε μπανανόφλουδες. Καιρός ήταν, έπρεπε να εκτεθούν»

Ενοχλημένη με τις διαρροές και τα spoilers που κυκλοφορούν για το Survivor φάνηκε η Ελεονώρα Μελέτη, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η οικοδέσποινα του Survivor Πανόραμα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επίσης, για τα spoiler που βγαίνουν περίχαρα αποκλειστικά ρεπορτάζ που τους έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο και το παρουσιάζουν με μεγάλη εγκυρότητα θέλω να πω ότι είναι αναξιόπιστοι. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...

Πατάνε μπανανόφλουδες! Είναι καιρός να εκτεθούν κι αυτοί που εκμεταλλεύονται κάποιες γνωριμίες που έχουν στην παραγωγή για να βγάλουν κάποια έξτρα χρήματα εκθέτοντας ανθρώπους από την παραγωγή. Κι αυτό θα μπει επιτέλους σε μία σειρά! Πρέπει όμως να ξέρεις ότι μερικές φορές τις μπανανόφλουδες πρέπει να τις πετάει κάποιος για να δούμε ποιος θα την πατήσει και θα γλιστρήσει...».

Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε: «Υπάρχει μια μεγάλη ανάγκη να βρεθεί από πού φεύγουν όλα αυτά που διαρρέουν μερικές φορές. Με σωστά στημένα κόλπα, όπως μπανανόφλουδες, μπορείς να μάθεις».  

Στην έναρξη της εκπομπής Survivor Πανόραμα, η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για το μεγάλο θέμα που έχει γίνει γύρω από την αποχώρηση της Λάουρας Νάργιες. Σύμφωνα με την Ελεονώρα, δεν καταλαβαίνει τον λόγο που το κοινό έχει εξαγριωθεί που δεν έφυγε η Ευρυδική Βαλαβάνη.

Κατακραυγή για την παραμονή της Ευρυδίκης! Ποιοι μιλούν για παράγκα;

Τότε ξεκίνησαν μια συζήτηση, με την Σόφη Πασχάλη να λέει πως το κοινό ψηφίζει και αγωνιστικά εκτός από θέμα συμπάθειας και γιατί να μην κρατήσουμε μέσα έναν παίχτη που είναι δυνατός και κερδίζει. Ενώ τόνισε πως η Ευρυδική δεν έχει προκαλέσει ποτέ και πρέπει να σκεφτόμαστε το τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. 

Με την παρουσιάστρια να τονίζει πως εκείνη σαν τηλεθεάτρια, κοιτάει πρώτα την συμπάθεια και μετά το αγωνιστικό, ενώ επισήμανε στην Σόφη Πασχάλη πως το κοινό δεν τον ενδιαφέρει αυτό που γίνεται από πίσω γιατί δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει.

Δείτε τη συζήτηση τους στο βίντεo:

Η Σόφη άλλη μια φορά πέταξε τα καρφιά της προς κάποιον παίκτη που όταν ακούσετε αυτά που είπε, θα καταλάβετε ποιον ακριβώς εννοεί!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά τη λήξη του αγώνα, ρώτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο πως νιώθει για τη νίκη, με τον παίκτη να απαντά ότι χρειαζόταν αυτή τη νίκη, και εκείνος και όλη η ομάδα, ενώ ζήτησε από τον παρουσιαστή, εάν γίνεται να την αφιερώσει στο παιδάκι του αδερφού του που δεν το έχει δει καθόλου, αφού γεννήθηκε όταν μπήκε στο Survivor, αλλά και στην ανιψιά του. 

Συγκεκριμένα η Σόφη Πασχάλη ανέφερε: «Αν κάποιος πει, θέλω να αφιερώσω τη νίκη και όλα τα γκολ που έβαλα απόψε στον πατέρα μου που ήταν ο τάδε και τερματοφύλακας Εθνικής Ελλάδος και του στέλνω μεγάλο φιλί, αυτό για παράδειγμα δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο κακό, ενώ αν πει κάτι ο…οποιοσδήποτε, δεν θέλω να ονομάσω γιατί θα το δω τίτλο, ενώ αν πει κάποιος κάτι άλλο το οποίο θα αφορά ένα παιδάκι εκεί θα το παίξουνε, εμένα δεν θα το παίζανε», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Εσάς που πάει το μυαλό σας; Δείτε την σπόντα της στο παρακάτω βίντεο:

Όπως είπε, από την χθεσινή ψηφοφορία ήταν δεδομένο ότι θα έφευγε μια από τις δυο κοπέλες. Και αυτό γιατί πάντα φεύγουν πρώτα όπως είπε οι κοπέλες από αυτά τα παιχνίδια.

«Γιατί ποιο λόγο να τραβήξουν αυτά τα κορίτσια που είναι μια χαρά κορίτσια, είναι καλά κορίτσια γιατί να τραβήξουν αυτά που μου κάνανε εμένα π.χ; Γιατί πρέπει να υπάρχει τόσος μεγάλος φανατισμός από την στιγμή που εσείς δεν πεινάτε, δεν κρυώνετε, δεν βρέχεστε και εμείς τα περνάμε αυτά. Για σας είναι μόνο παιχνίδι. Για μας είναι ζωή. Το ξαναλέω. Δεν είναι παιχνίδι για μας» είπε η Πασχάλη.

«Ούτε για μας είναι ένα παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι και ταυτόχρονα είναι ένα σίριαλ που έχει εξέλιξη. (…) Θυμάστε την φρενίτιδα που είχε ξεσπάσει όταν είχε έρθει η Τόλμη και γοητεία στην Ελλάδα; Άλλες ήταν με την Μπρούκ και άλλες με την Καρολάιν. » της απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη

Στην Αθήνα θα την περιμένει σίγουρα η Σόφη Πασχάλη με την οποία γίνανε καλές φίλες μέσα στο παιχνίδι. Όπως είπε η γυμνάστρια στο Survivor Πανόραμα έχει επικοινωνήσει με την Λάουρα. Δεν είχε το κινητό της, αλλά μίλησε σε άνθρωπο που ήταν κοντά της και έτσι είχανε μια επικοινωνία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη ανατροπή! Έδωσαν δώρο τζιπ για έπαθλο στο Survivor!

Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας! "Με τον Κοκκινάκη είχα ένα πολύ δυνατό δέσιμο!"

Ο Ντάνος ανοίγει μέτωπο με Σπαλ και Μάριο!

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!