Όλη η αλήθεια για την Ελεονώρα Μελέτη και το Πρωινό της στον ΣΚΑΪ

Πολύς ντόρος έχει γίνει από χθες σχετικά με τη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη που επιβεβαιώνει ότι τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Skai.

Διαβάστε επίσης:
Από σήμερα «Survivor» και τις Πέμπτες & τις Παρασκευές!

Τι ξέρουν οι διαγωνιζόμενοι στο Survivor από όσα γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο;

Η αλήθεια βέβαια είναι διαφορετική, το tv-24 επικοινώνησε αμέσως με υψηλά ιστάμενο στέλεχος του Σκαι και έλαβε την εξής απάντηση: 

Όχι δεν ισχύει καθόλου. Ήταν λάθος στην ερμηνεία που έδωσε ο δημοσιογράφος. Του είπε ότι της πρότειναν ζώνη ψυχαγωγίας στον ΣΚΑΪ δηλαδή 4 6 το απόγευμα και αυτός θεώρησε ότι η ζώνη ψυχαγωγίας είναι το πρωινό.

Για την ώρα στο κανάλι του Φαλήρου δεν έχει τίποτα αποφασιστεί οριστικά,αφού όλα θα εξαρτηθούν και από τις ακριβείς συνθήκες του νέου ενημερωτικού καναλιού του ΣΚΑΪ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη αναμένεται να ενταχθεί μόνιμα στο δυναμικό του σταθμού…

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι αυτό που λέμε «αυθεντικός» άνθρωπος, καθώς δεν πρόκειται να κρύψει αυτό που σκέφτεται και νιώθει, ακόμη κι αν ενοχλήσει κάποιους.

Αυτό έκανε και πριν από λίγα λεπτά παίρνοντας δημόσια θέση για τον τίτλο που της «χρέωσαν» σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «Hello». 

Αναφερόμαστε, φυσικά, στη δήλωση: «Το «Survivor» είναι μόνο η αρχή. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη», η οποία και φαίνεται να ενόχλησε την παρουσιάστρια καθώς δεν την είπε ποτέ.  

Η ίδια εξήγησε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media τι ακριβώς συνέβη, ξεφτιλίζοντας το ίδιο το περιοδικό για την απαράδεκτη αντιμετώπιση και κοροϊδία προς εκείνη που μπορεί να την κόστιζε και την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Βάζοντας τους στην θέση τους με ένα κείμενο φωτιά, αλλά πλέον είναι αργά….

Δείτε τι έγραψε:

«Ήταν μια υπεροχη φωτογραφιση κ ευχαριστω πολυ το περιοδικο hello. Ξερω πως δεν ειχε καμια προθεση να δημιουργησει προβλημα κ να προκαλεσει συζητησεις ωστοσο οφειλω να τοποθετηθω για τον τιτλο ο οποιος φερεται να ειναι δικη μου δηλωση. Ο τιτλος λοιπον ΔΕΝ ειναι δικη μου δηλωςη.Οποιος διαβασει τη συνεντευξη θα δει ξεκαθαρα πως εγω δεν εχω πει ποτε «το survivor ειναι μονο η αρχη τον σεπτεμβριο επιστρεφω στην πρωινη ζωνη». Οταν ενημερωθηκα για τον τιτλο ηταν ηδη αργα για να αντιδρασω ωστοσο φροντισα να ενημερωσω η ιδια συναδελφους που ενδεχομενως προβληματιζονταν απο τον τιτλο κ να τους διαβεβαιωσω πως δεν προκειται για δικα μου λογια. Ενοχληθηκα αρκετα για το οτι αυτα τα λογια με τη βοηθεια των «εισαγωγικων» εγιναν απο εκτιμηση των συναδελφων , λογια δικα μου κ εξεφρασα τη δυσαρεσκεια μου κ στους ιδιους. Η λογικη ηταν οπως μου μεταφερθηκε πως αυτο συνεβη για να γινει «πιο δυνατος ο τιτλος». Θεωρω πως δινω καλες συνεντευξεις που παντα εχουν ζουμι. Το να οικειοποιουμαι ομως δηλωσεις που ποτε δεν εκανα, δεν μπορω να το δεκτω. Αντιθετως τα περιοδικα μπορουν καλλιστα να μη με καλουν για εξωφυλλα αν βρισκουν αυτα που λεω ανεπαρκη για πωλησεις. Λυπαμαι που αρνουμαι δημοσια τον τιτλο κ κανω αυτη την τοποθετηση αλλα θεωρω αδικο για πολλους να χρεωνομαι λογια ανειπωτα απο το στομα μου, που αλλαζουν τοσο την αληθεια οσο κ την εικονα μου. Σας ευχαριστω για την κατανοηση».

Διαβάστε επίσης:

Κόβει την ανάσα η πίσω όψη της Ειρήνης Κολιδά!

Video: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στέλιου Χανταμπάκη με την οικογένειά του!

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο