Πώς θα περάσουν την σημερινή μέρα οι επώνυμοι Κύπριοι;

Η σημερινή μέρα θέλει οικογενειακές στιγμές και καλή διάθεση!
Πώς θα την περάσουν όμως την Κυριακή του Πάσχα οι αγαπημένοι μας επώνυμοι Κύπριοι;

Το ζευγάρι  Άντρεα Κυριάκου και  Γιώργος Μερκής, που ετοιμάζει  αυτό το διάστημα τις λεπτομέρειες για την μεγάλη μέρα του γάμου του, θα κάνει ένα διάλλειμα στην Λεμεσό όπου θα απολαύσουν οικογενειακά και παραδοσιακά την Κυριακή του Πάσχα!

«Το Πάσχα είναι οικογενειακή γιορτή στο χωριό Αθηναίου», που είναι και το χωριό του άνδρα της, για την Γιώτα Κουφαλίδου. Η Κυριακή του Πάσχα θα περιλαμβάνει λοιπόν την οικογένεια τους, καλό φαγητό και παράδοση!

Παραδοσιακά στο χωριό της, την Αραδίππου,  με την οικογένεια, τον σύζυγο της και την μικρή  Αστέρω θα περάσει την σημερινή μέρα η Άντρη Καραντώνη.  Δεν θα λείψουν βεβαίως από τα παραδοσιακά παιχνίδια που διοργανώνονται στο χωριό!

Στην Νέα Υόρκη θα περάσουν το Πάσχα η Ramona Filip & ο Χριστόφορος Τορναρίτης με την οικογένεια τους. Οι τέσσερις τους ταξίδεψαν στην μεγαλούπολη όπου μπορεί να μην έχει να κάνει με την παράδοση και τα συνηθισμένα εδέσματα του Πάσχα στην Κύπρο, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουν υπέροχα!

Στην Πράγα θα περάσει το Πάσχα ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Γιόρτσιος! Έτσι και αλλιώς, συχνά εκμεταλλεύεται τις μέρες των διακοπών για τις γιορτές για να ταξιδέψει, ταξιδεύοντας και εμάς μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει!

Με οικογένεια και φίλους στο όμορφο χωριό της Κακοπετριάς, παραδοσιακά, με φαγητό, παιχνίδια και τραγούδια θα περάσει την Κυριακή του Πάσχα η αγαπημένη Τζώρτζια Παναγή. «Αυτές οι μέρες μας δίνουν την ευκαιρία να συναντηθούμε με τους αγαπημένους μας που δεν τους βλέπουμε όσο συχνά θα θέλαμε και να απολαύσουμε μαζί ότι έχει να μας προσφέρει αυτή η μέρα» δηλώνει. 

Αυτό το Πάσχα, είναι ουσιαστικά το πρώτο με την κόρη τους, και παρά τις ευρύτερες οικογενειακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο, τόσο ο Μιχάλης όσο και η Ευτυχία είναι αποφασισμένοι να το βιώσουν όσο το δυνατό πιο παραδοσιακά γίνεται. Στον "Καλό Λόο" το βράδυ στην εκκλησία της ενορία μας, σούπα (αβγολέμονη), φλαούνες και τσουγκρίσματα στη γιαγιά αμέσως μετά... Την Κυριακή του Πάσχα, αν το επιτρέψει ο καιρός,  Πάσχα στο χωριό του νοννού μας, στο Όμοδος, με ότι συνεπάγεται αυτό. Και τη Δευτέρα... χαρά παιδιού! Μικρού και μεγάλου! Φαγοπότι και παραδοσιακά παιχνίδια με γεύση και πάλι από χωριό

 

Δειτε Επισης

Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!
Σοβαρό τροχαίο για την Idra Kayne: «Ασυνείδητη αγνόησε το κόκκινο κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω μου»
Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
Γιώργος Αυτιάς: «Είχα 5 λίτρα υγρό στην καρδιά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο»
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πότε θα βγω. Είμαι πολύ καλό παιδί»
Ο Κώστας Πρέκας παντρεύεται: «Με το χέρι στην καρδιά, ναι, θα παντρευτώ! Ο στόχος είναι μέσα στο 2024!»
Μάριος Φραγκούλης για το τροχαίο του: «Είχα κάταγμα στο στέρνο, έπρεπε να μείνω ακίνητος για καιρό»
Γιώργος Σαμπάνης: «Έπαθα αιμάτωμα, έσπασε ο αδένας και πέταξε αίμα πάνω στις χορδές»