Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν φοβάμαι το Survivor! Κάνω το YFSF τρία χρόνια…»!

Πολύ σύντομα επιστρέφει στις οθόνες μας το Your Face Sounds Familiar με την Μαρία Μπεκατώρου! 

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Down Town και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για το Survivor, απέναντι από το οποίο θα παίζει το YFSF. 

"Ξέρεις ότι κινδυνεύεις από το Survivor; Το έχεις στο μυαλό σου;" ήταν η ερώτηση από τον δημοσιογράφο, με την παρουσιάστρια να απαντά: ¨Όχι, δεν το φοβάμαι και θα σου εξηγήσω το γιατί, για να μην ακουστεί υπερφίαλο. Εγώ προσωπικά δεν έχω να αποδείξω κάτι στο show ως παρουσιάστρια. Το κάνω τρία χρόνια το YFSF, ξέρω που να πατήσω. Είναι ένα show που αγαπάω τρομερά, έχω δώσει τις εξετάσεις μου και θεωρώ ότι είμαστε δύο εντελώς διαφορετικά προϊόντα. Έχουμε μια εκπληκτική επιτροπή, ταλαντούχους παίκτες και έμπειρους ανθρώπους στην παραγωγή. Το show έχει τρομερή δύναμη, έχει κάνει και 50% και 60% τηλεθέαση. Και από την άλλη, ξέρεις κάτι; Τι να κάνουμε; Να μη βγούμε; Ωραία, ήρθε φέτος το Survivor σαν τυφώνας, φρενίτιδα…" κατέληξε. 

Το δημιουργικό concept του trailer που μόλις κυκλοφόρησε ανήκει στη Frank & Fame . Η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Τριπύλας.

Στα γυρίσματα του θεαματικού τρέιλερ του YFSF δεν βρισκόμαστε στο στούντιο του talent show. Είναι νωρίς το πρωί στο ξέφωτο ενός δάσους. Μέσα από την πρωινή αχλή ξεπροβάλλει η έφιππη αξιωματικός Μαρία Μπεκατώρου.

Η Μαρία δίνει αυστηρό πρόσταγμα στο υπό τις διαταγές της «εκτελεστικό απόσπασμα», που δεν είναι άλλο από την κριτική επιτροπή: Σταμάτη Φασουλή, Φώτη Σεργουλόπουλο, Νίκο Μουτσινά και Έλλη Κοκκίνου. Ο μελλοθάνατος, ένας σωσίας του Μichael Jackson, έχει μία τελευταία επιθυμία: Θέλει να τραγουδήσει το θρυλικό «Bad», όταν όμως τελικά το κάνει, είναι τόσο κακός που η επιτροπή δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον κάνει να σωπάσει… για πάντα.

Για τις ανάγκες του τρέιλερ η παρουσιάστρια και η κριτική επιτροπή συγκεντρώθηκαν από τις 03.00 τα ξημερώματα στα KΑΠΑ Studios για να προετοιμαστούν.

Αυτό είναι το ευρηματικό στόρι του τρέιλερ για την τέταρτη σεζόν του επιτυχημένου show του ANT1 Your Face Sounds Familiar, που για μία ακόμα φορά επιστρατεύει το χιούμορ και μας δίνει μία γεύση για όσα –ωραία– πρόκειται να ακολουθήσουν. Νέοι διαγωνιζόμενοι, νέες μεταμορφώσεις και ανανεωμένη κριτική επιτροπή, που, όπως φαίνεται από το κόνσεπτ «εκτελεστικό απόσπασμα», στόχος της είναι να είναι εύστοχη αλλά και αμείλικτη απέναντι σε κάθε εκτέλεση που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια της.

Mε μια ατμοσφαιρική κινηματογράφηση και εικόνα που μας μεταφέρει σε άλλη εποχή γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες μίας «εκτέλεσης». Άραγε, θα είναι τόσο αμείλικτοι και με τους πραγματικούς διαγωνιζόμενους; Θα το δούμε επί της οθόνης!

Το γύρισμα ξεκίνησε στις 5.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Απριλίου στη Βαρυμπόμπη και κράτησε μέχρι τις 4.00 το απόγευμα την ίδια μέρα.

 

Διαβάστε επίσης: Κόβεται οριστικά το Star Academy!

Αναστασία Ιωακειμίδου: Ήταν τελικά ζευγάρι με τον Χατζηγιάννη;

Δειτε Επισης

Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!
Σοβαρό τροχαίο για την Idra Kayne: «Ασυνείδητη αγνόησε το κόκκινο κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω μου»
Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
Γιώργος Αυτιάς: «Είχα 5 λίτρα υγρό στην καρδιά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο»
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πότε θα βγω. Είμαι πολύ καλό παιδί»
Ο Κώστας Πρέκας παντρεύεται: «Με το χέρι στην καρδιά, ναι, θα παντρευτώ! Ο στόχος είναι μέσα στο 2024!»
Μάριος Φραγκούλης για το τροχαίο του: «Είχα κάταγμα στο στέρνο, έπρεπε να μείνω ακίνητος για καιρό»
Γιώργος Σαμπάνης: «Έπαθα αιμάτωμα, έσπασε ο αδένας και πέταξε αίμα πάνω στις χορδές»